|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-20-2006, 18:20
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Hozzászólok, szépen pontokba szedve
1 Ati, ne zárd ezt a topicot, mert tisztességtelen lenne a többivel szemben, ha ez az őrület átterjedne mindenfele. Most nem dicsekvésképpen de én korlátoztam le Harcosokat
2 Szívesen vettem részt a párbajon, ha lesz még ilyen, és időmbe belefér, én ott leszek. De semmiképp nem anonym párbajon. Én nem szégyellem egyik nevem se, aki meg mégis, az mint láttuk, megoldja, hogy idegen orival menjen.
3 Nekem mindegy, hogy adóztatunk egy párbajon, vagy sem, mert egyikben sem vagyok gyakorlott, ehhez képest 4-dik lettem, amire büszke vagyok, lévén sokkal rosszabb eredményre számítottam.
4 Harcosok, te nem egyszer kihívtad itt a teljes bandát párbajra. Az én szememben az azt jelenti, hogy odamész TE és párbajozol mindenki ellen. Nem azt, hogy névtelenül lapulva elsunnyogsz akár az első helyig is. Egyrészt gratulálok a győzelemhez, másrészt hozzátenném, hogy nem teljesítetted a vállalásodat. Nem beszélve arról, hogy a párbajon ott volt Pool, Járvány és Orsia, akiket felelőtlenség lenne ezen topic alapján hozzád kötni, lévén nem miattad mentek a párbajra mint pl én.
Ha utolsó vagy mert mindenki téged üt asszem az én szememben nagyobb eredmény lett volna mint ez a mostani 
|

11-20-2006, 18:31
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
egy picit beoffolok ha lehetséges
az én hírnevem sem lehet rossz nagyon 
beléptem ma a Holly orimba szabiról 19:14-kor és 19:21-kor már rengettek meg gyújtogattak
de úgy jó sokat, pedig holt üres az orim szinte csak némi kis védelem van hadilag de azon egy hadis átjönne 3 sereggel is akár
jó a hírnév mi?
eltenném szabira most ezek után megint, de most éppen az X fórumra vissza tértem lélekben picit
off vége
|

11-20-2006, 18:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Hozzászólok, szépen pontokba szedve
1 Ati, ne zárd ezt a topicot, mert tisztességtelen lenne a többivel szemben, ha ez az őrület átterjedne mindenfele. Most nem dicsekvésképpen de én korlátoztam le Harcosokat
2 Szívesen vettem részt a párbajon, ha lesz még ilyen, és időmbe belefér, én ott leszek. De semmiképp nem anonym párbajon. Én nem szégyellem egyik nevem se, aki meg mégis, az mint láttuk, megoldja, hogy idegen orival menjen.
3 Nekem mindegy, hogy adóztatunk egy párbajon, vagy sem, mert egyikben sem vagyok gyakorlott, ehhez képest 4-dik lettem, amire büszke vagyok, lévén sokkal rosszabb eredményre számítottam.
4 Harcosok, te nem egyszer kihívtad itt a teljes bandát párbajra. Az én szememben az azt jelenti, hogy odamész TE és párbajozol mindenki ellen. Nem azt, hogy névtelenül lapulva elsunnyogsz akár az első helyig is. Egyrészt gratulálok a győzelemhez, másrészt hozzátenném, hogy nem teljesítetted a vállalásodat. Nem beszélve arról, hogy a párbajon ott volt Pool, Járvány és Orsia, akiket felelőtlenség lenne ezen topic alapján hozzád kötni, lévén nem miattad mentek a párbajra mint pl én.
Ha utolsó vagy mert mindenki téged üt asszem az én szememben nagyobb eredmény lett volna mint ez a mostani 
|
Nem tom te mennyire figyelted a külsöt stb 
DE msn-en is irták már nekem,higy Buter land vagyok 
Külsön is ez ment  Itt szecs akerek perec megirta,hogy ha ott vagyok 100% Buter landdaL 
És a párbaj forumán is
Ugyhogy ugyérzem tudtátok ki vagyok 
Én már mint megirtam nem nagyon tudtak nekem ártani mivel jól voltam védve minden ellen....
Csak az első fél orát akartam mindneképpen titkos névvel meguszni mert nem akartam,hogy már ott teljesen padlóra küldjenek
Köszi a gratulációt ja és majdnem meglett neked is a 3.hely 
Nem tom mennyire vagy jártas a párbajban de az első fél orában lehet tacsra vágni egy orit nagyon  utána meg már amugy is rájöttetek ki voltam
DE én így szeretek párbajozni,hogy nem az ismiség miatt van az ütés ....
Mert sokan cisnálják azt,hogy ismijük mit tom én ki és azt nem ütik
Vagy azt,hogy én már azért is elcseszem a másik játékát
DE ugyérzem kb 1óra után már tudtátok ki vagyok(sokan tudták) csak akkor már jól felvolt építve az ori 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-20-2006, 18:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
egy picit beoffolok ha lehetséges
az én hírnevem sem lehet rossz nagyon 
beléptem ma a Holly orimba szabiról 19:14-kor és 19:21-kor már rengettek meg gyújtogattak
de úgy jó sokat, pedig holt üres az orim szinte csak némi kis védelem van hadilag de azon egy hadis átjönne 3 sereggel is akár
jó a hírnév mi?
eltenném szabira most ezek után megint, de most éppen az X fórumra vissza tértem lélekben picit
off vége
|
Pont ez az,hogy párbajban is ez megy egyszer valakit megbántottál utána a bosszú hajtja
Pl szecsát is eléggé ilyennek látom ,hogy ha őt 1x jól elverik utána ő megoldja azt,hogy az a dobogora se férjen fel legközelebb(bár lehet szecsa se fér fel ugy ha csak szivatásért van ott:P)
Most én pl Harcosok birtoka orimmal nem is nagyon tudnák már párbajozni mert támadoval mindig ütnének  Ha meg védözök akkor variznak ha elég a varim toliznak ha meg toli-vari is elég ijjam szinte semmi 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-20-2006, 18:40
|
Guest
|
|
|
|
Harcosok, en 2 ora utan a szamomra ismert stilusod alapjan hogy Te vagy az.
S az nem igaz, hogy az elso 30 percben lehet vkit taccsra vagni.
Elonyt kovacsolni a parbajban az elso 2 oraban lehet, ha ennyi ido alatt nem gyujtesz eleg elonyt, akkor valoszinuleg nem leszel elso, hacsaknem fedezel deffes orival es lerengetsz mindenkit magad elol. (volt mar ra pelda)
Az pedig, hogy utjuk e az ismit..khm 
Orsiaval eleg jokat beszelgettem a parbaj alatt, ismerem mar tobb mint 1 eve, o tanitott parbajozni engem (ugye a sok msn-es szenvedes, Orsia?  ), megis ramentem foldre, persze buktam 
S en nem tudtam 1 ora utan, hogy Te vagy az.
Akkor tudtam meg, hogy ki vagy, amikor bejottek a fedezeseid es veletlenul elore kerultel.
Ez azt hiszem majdnem 2 ora utan volt, de visszanezhetjuk a hozzaszolas beirasanak idopontjat.
|

11-20-2006, 18:40
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Pont ez az,hogy párbajban is ez megy egyszer valakit megbántottál utána a bosszú hajtja
Pl szecsát is eléggé ilyennek látom ,hogy ha őt 1x jól elverik utána ő megoldja azt,hogy az a dobogora se férjen fel legközelebb(bár lehet szecsa se fér fel ugy ha csak szivatásért van ott:P)
Most én pl Harcosok birtoka orimmal nem is nagyon tudnák már párbajozni mert támadoval mindig ütnének  Ha meg védözök akkor variznak ha elég a varim toliznak ha meg toli-vari is elég ijjam szinte semmi 
|
nah jah a hírnév jó dolog, ha beszélnek rólad
csak a játékban nem jó már, mert ott meg szivatnak álltalában 
mondjuk párbajozni még ezért megyek el ha ilyen párbaj van, mert ugye én nem szoktam nagyon vérre menni, éppen ezért nem is jönnek rám álltalában az elején hogy most csak azértis elrontom mondjuk a 4 órás játékát 
|

11-20-2006, 18:42
|
 |
Member
|
|
|
|
De most teljesen nem értem miért van az,hogy baj,hogy én minyom voltam számotokra egy ideig 
pl nekem fogalmam sincs még most se ki volt dragon 
szecsa se egyböl mondta el
Most kb olyan 1.5ora után szinte midnenki tudta,hogy ha én ott vagyok azon a párbajon akkor csak Buter Land lehetek....És semmit nem ártottak BUter landnak 1.5ora után 
Elötte ártottak inkább 
|

11-20-2006, 18:43
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
De most teljesen nem értem miért van az,hogy baj,hogy én minyom voltam számotokra egy ideig 
pl nekem fogalmam sincs még most se ki volt dragon 
szecsa se egyböl mondta el
Most kb olyan 1.5ora után szinte midnenki tudta,hogy ha én ott vagyok azon a párbajon akkor csak Buter Land lehetek....És semmit nem ártottak BUter landnak 1.5ora után 
Elötte ártottak inkább 
|
Honnan tudod hogy ott voltam ? 
|

11-20-2006, 18:45
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Honnan tudod hogy ott voltam ? 
|
onnan, hogy mögöttem végeztél a végeredményben, pedig nem is voltam itten
bocsika 
|

11-20-2006, 18:47
|
Guest
|
|
|
|
Harcosok, ennyi erovel nekem is volt olyan korszakom, hogy ram palyaztak eleg sokan...
De ha jol hasznalod ki a torpe es a parbaj bonuszait, akkor ez teljesen kiszurheto.
Csak gondolj arra, hogy egy körben -nagy eséllyel- csak egy sereg érkezhet.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|