|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-09-2006, 08:45
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A védőgömbön kívül kerülve jó lábnyi magas törmelékkupacon gázoltok át. Mindaz ami még a táborra esett volna lecsúszott és gyűrűként veszi körbe a gömböt. a dombtetőről a bokrok egy része elrepült a többiről a leveleket az utolsó szálig letépte a szél.
Dhar: Ahogy körbenézel az orroddal megérzed Gil jelenlétét és nagyjából az irányát is be tudod tájolni.
Mikor felértek dombra és letekintetek a halászfalura súlyos károkat láttok. a házak legtöbbjének beszakadt a teteje vagy elvitte a lökéshullám. A szkogg lángol a móló mellett, fénye bevilágítja az egész környéket és a parton tucatnyi fegyveres hever. Köröttük tág félkörben a falusi férfiak, mindenféle fegyverrel, szerszámmal felszerelkezve. Úgy látszik nem engedik el a partról a hajóról menekülteket. Harc nincs csupán a falusiakon látszik a feszültség. A távolban két hajó látszik, az egyiken kissebb tűz ég.
Feltűnik nektek hogy a falusiak között egyetlen nőt, gyereket sem láttok.
|

11-09-2006, 08:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Megdöbbenek a pusztításon, amit a semmitért csináltak a kalózok a természetben és a törmelék gyűrűn kintebb megyek, majd elkémlelek a kalózhajók felé.
Az égő kalózhajón lassan kialszanak a tüzek. Az utolsó csónakból felmászó embereket láthatóan nem nagy lelkesedéssel fogadják, majd felvonják a csónakot és a két hajó kelet felé indul.
És születnek emberek.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 11-09-2006 at 08:55..
|

11-09-2006, 08:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Visszamegyek a találkozási ponthoz. Amennyiben Dhar is ott van, akkor megnyitom a kaput újra és miután bementünk, becsukom.
És születnek emberek.
|

11-09-2006, 09:03
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Állok a megbeszélt pontnál, néha halkan szólogatom Gil nevét és ha válaszol, illetve ha nyitja a kaput bemegyek és Feran felé indulok, elmondom a tapasztaltakat.
Feran végighallgat mindkettőtöket, majd elégedetten bólint.
-Jó munka. Úgy tűnik a falusiak felkészültek erre az estére. Talán valamelyik kalóz helybéli és elérte, hogy ne bántsák az övéit. Menjetek pihenjetek le. A törpék őrködnek és reggel megyünk tovább.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 11-09-2006 at 09:09..
|

11-09-2006, 09:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Reggel összapakolom a holmimat, és felöltözöm (utazóruha, fejkendő), aztán kinézek, milyen nyoma van a tegnap történteknek. Ha a sátram nagyon reménytelenül néz ki (mocskos, gyűrött, stb) akkor ott hagyom ahol van, nincs kedven levakarni róla a szutykot, majd veszek másikat. Körbepillantok, ki van már ébren, és hogy lehet-e valakitől reggelit kérni. Étkezés után megvárom, hogy a többiek elkészüljenek, és beszálljanak. Szeretnék utolsó ként beszállni a batárba, attól függően ki hol helyezkedett el.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

11-09-2006, 09:36
|
Member
|
|
|
|
Mikor eljön a reggel és Gil megszünteti a védőgömböt Tömzsipöröly és egy másik törpe nekiáll reggelit készíteni, hideg sültekből meg kenyérből. A másik két törpe a sátrakat letakarítja, szétszedi és elrakja.
Ryel sátrát is szétszedik, de nem tudják eldönteni hová pakolják. íshar és Meríín nekiállnak hogy tisztítsanak egy kis utat a kocsiknak, majd segítenek befogni a lovakat.
Az Atyát is felrázzák álmából.
Miután mindenki evett nekikészültök az indulásnak.
Tömzsipöröly és a másik számszeríjas törpe ismét a tetőn, Íshar és Meríín ezuttal a bakon, a hajtó törpék mellett foglalnak helyet. Feran az első kocsihoz indul.
Ki melyik kocsiba száll?
|

11-09-2006, 09:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Ha már voltak olyan kedvesek szétszedni a sátramat, akkor ha nem tús szutykos, akkor elpakolom a tarisznyámba.
Nem túl koszos. 1-2 zöldes folt maradt rajta a levelektől, de egyébként elég tiszta.
Mivel nekem kicsit kényelmetlen volt a batáron utazás, meg amúgy is hozzá szoktam már az engem körülölelő szellőhöz, így én ha nem baj, akkor a legközelebbi megállásig inkább saját lábamon mennék.
Kicsit csodálkoznak ezen a törpék és Feran is felvonja a szemöldökét, de nem ellenkezik.
Az atya feltűnően keveset eszik és iszik, és alig beszél valakivel is (arca tűnődő, de azért derüs). Inkább csak kéz és fejjelekkel válaszolgat, induláskor ugyanabba a kocsiba száll be ismét.
Az üléseket visszahajtották fekvőböl a törpék, kényelmesen el tudsz helyezkedni.
Reggel, mikor felkelek megmosakszom megreggelizek és elkészülök. Beszállok abba a batárba, amin Tömzsipöröly van. Megis kérdem tőle, hogy leváltsam-e, bár nem értek azokhoz a monstrumokhoz a batár tetején.
A törpe vigyorogva néz le rád:
-Nem kell felváltanod barátom. Meg aztán csak kényelmetlen lenne neked idefenn az ülés. Én könnyebben lehúzom a fejem az ágak elől.
És születnek emberek.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 11-09-2006 at 12:08..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|