|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fontos események Nagyobb anarchista háborúk, vagy csak kisebb viták lerendezése -- itt nem válik az idő martalékává... |

11-06-2006, 12:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Saját szakállra megcsinálni nem lehet. Ahhoz teljes egyetértés kéne, de emberek vayunk, mindig vannak ellenzők. Talán ezért vannak szabályok, úgy gondolom!
OFF
nézd a felettem lévő beírást, nem mai és ugyanazt kérdezte....
|

11-06-2006, 12:15
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Saját szakállra megcsinálni nem lehet. Ahhoz teljes egyetértés kéne, de emberek vayunk, mindig vannak ellenzők. Talán ezért vannak szabályok, úgy gondolom!
|
Az ellenzők az ellenfél klán. 
|

11-06-2006, 12:18
|
Member
|
|
|
|
oké. hagyjuk, ha semmi érdeklődés nincs benned ugyse lesz ilyen. ait írtál meg sokkal inkáb oltás mint ötlet. Nézz be Dbe és klátod ogy elseje óta vannak ütések, üres orik leszedve...
Azt mondod nincs kapacitás. Pedig szerintem növelné az erőforrásokat eghy ilyen csopi, ai vipköteles lenne...
|

11-06-2006, 12:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Azért lehet, hogy a D csoport nem veletlenul lett a vipkötelesség alól kiszedve.
|

11-06-2006, 12:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Azért lehet, hogy a D csoport nem veletlenul lett a vipkötelesség alól kiszedve.
|
ühüm és mi lett a vége? hát nem éppen olyan harcos mint az A...
|

11-06-2006, 12:21
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Azt mondod nincs kapacitás. Pedig szerintem növelné az erőforrásokat eghy ilyen csopi, ai vipköteles lenne...
|
Ööö, hogy mi? Attól, hogy valami bonyolultabb, és sokkal több számítást igényel, sokkal összetettebb, attól nem növekszik, hanem fogy az erőforrás.
Ha a számítógépeden elkezdesz 3d animációkat csinálni, attól nem lesz gyorsabb a géped. Ha mellette még videót is nézel, az sem gyorsítja fel mégjobban. 
|

11-06-2006, 12:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ööö, hogy mi? Attól, hogy valami bonyolultabb, és sokkal több számítást igényel, sokkal összetettebb, attól nem növekszik, hanem fogy az erőforrás.
Ha a számítógépeden elkezdesz 3d animációkat csinálni, attól nem lesz gyorsabb a géped. Ha mellette még videót is nézel, az sem gyorsítja fel mégjobban. 
|
Azt mondtam hogyha ez egy fizetős /vip/ része lenne a játéknak akkor lehet a befolyt összegből tudnátok áldozni a szükséges erőforrásokra. De lehet túl sok mikroökonómiát tanultam ma 
|

11-06-2006, 12:29
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Azt mondtam hogyha ez egy fizetős /vip/ része lenne a játéknak akkor lehet a befolyt összegből tudnátok áldozni a szükséges erőforrásokra. De lehet túl sok mikroökonómiát tanultam ma 
|
Nem szeretek sopánkodni, meg ez nem is a politika topic, de sajna a Gyurcsány-csomag a Hódot is erősen érinti. :-/ Míg eddig a technikai bővítések lehetősége biztosítottnak látszott, addig erre most sajna nem túl sok esélyt látok. 
|

11-06-2006, 12:45
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Steve, a lehetosegek sem ugyanazok.
A-ban van pl. katona a piacon, D-ben elvétve.
S nem is jön be annyi pénz normalba, mint D-be a bankos orik által.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|