Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

View Poll Results: Melyik a legjobb szövifelállás?
3 hadi, 1 vari 52 23.01%
2 hadi, 1 vari, 1 toli 115 50.88%
4 hadi (egyikük az átlagnál több varival) 35 15.49%
4 hadi (egyikük az átlagnál több tolival) 2 0.88%
3 hadi, 1 középarányos hadi-toli-vari 14 6.19%
4 hulla 8 3.54%
Voters: 226. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-01-2006, 17:47
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by SiMON View Post
sziasztok,

Sajnos senkivel nem értek egyet :P a törpöt nagyon elfeljtettétek. Nekem egy jó szövihez elképzelhetetlen a törp.

Törpiből mit csinálnátok ? Hadit netán felderitős tolit ?

Én 2 honapja játszok angolban 1 törp, 2 fél elf toli, 1 oriás varival és azt kell mondjam nincs ellenfél. Aki problémát okozhatna átmentileg az egy 3 oriás + 1 varis szövi, de mivel nem minden bokorban rohangálnak ilyenek ezért nagyon szépen haladunk.

A gnomokat fél pillanat alatt felgyújtjuk de választhatjuk a vari gyilkolást is utána jöhet a földrengés a vari részéről és már szabizott is a tag. A Fél-elf szintén nem ellenfél a vari miatt. Különben pedig a pestis igen szépen lerázza a hadikat és addig röhöghet rajtuk a varis amig gyogyulnak)

Tehát: 1 vari, két toli, 1 törp

Remélem össze futok majd a szövitekkel,és kiváncsi leszek a tagokra,mert angol 5be meg 4be is jelen vok
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-01-2006, 23:47
raplee
Guest

Longevity: 0%
Thumbs up Az eddigi legjobb ?

Az eddigi legjobb szovifelalas?
Hat en a hagyomanyos 1vari+2hadi+1 toli-ra szavaztam de azt hianyoltam hogy nem lehetett szintekre lebontani ezt mert velemenyem szerint csak az 5. es 4. szinten jo ez a felallas mert utana mar esik a tolik hatasa es keves az igazan tekizheto ori. (gnomtol semmikepen nem tekiznek mert ha mar odajutnak h tekizzenek a gnomtol akkor mar nyertek , oriastol elegge minimalis a tekizes )
A felso 3 szintre en a 3 hadi 1 vari felallas melett allok es csoporthoz igazodott vari kell legyen. Ebben a felallasban tenleg a 4 orias tarol szerintem.
Megjegyeznem meg amit sokan hangsulyoztak itt, (de szerintem nincs eleget hangsulyozva) hogy : nem is az a fontos milyen felallas vagy milyen fajok hanem mennyi idot vagy gep elott es mennyire erted a jatekot.

Ha idod van es ertesz a jatekhoz akkor mar a fanatizmus magatol jon...
Reply With Quote
Old 11-02-2006, 11:06
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Azert en a 3 hadis+1 vari felallasban az egyik hadist megvalasztanam gnomnak 8% kocsmaval.
Tudom, nonsens, de azert jo ha vannak pl. szovilistak, epuletlistak es tavollevo seregek infok egyes orszagokrol.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules