|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-03-2006, 22:17
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Csokibácsi
Figyelmetlenül olvasol 
|

Látod Csoki, ezt pont nem is olvastam, de köszi!
|

02-03-2006, 22:18
|
 |
Member
|
|
|
|
hamár itt tartunk: rumom, söröm? 
|

02-03-2006, 22:53
|
|
Junior Member
|
|
|
|
"A támadó és a védõ nagyon jól használhatók kezdéskor, hétvégiben, párbajon, arénában stb. Olyan alkalmakkor, amikor nem használsz helytartót."
Igen ezekben használhatóak, mert tény h sokkal kevesebb fegyver kell hozzájuk. de az emlitett paplovag/szerencselovag fegyverigényét hozzájuk lehetne igazitani. Vagy akkor az értékeket lehetne úgy változtatni T/V 0/4 ahogy jelenleg is van, azonban lenne érdek a "normál" játékban is, h a játékosok ilyen egységeket képezzenek, mindeközben nem helyettesítenék a tolikat/varikat mert "csak" bónuszt adnának, nem plusz egységeket.
persze ha nem hát nem, aszem ez volt az utolsó ötletem amit még közzé akartam tenni. 
|

02-04-2006, 18:25
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
nem értem az ilyen emberekt..ha valami jól működik akkro mért akartok rajta változtatni folyamatosan??ha majd ati változtatni akar,akkor majd szól h gondolkozzatok,de felesleges ieneken törni a fejetek míg ati mindet megvétózza..ez 100%..lepidus
|

02-04-2006, 18:36
|
 |
Member
|
|
|
|
nyugodtan lehet róla beszélgetni, azzal nem árt senki senkinek. Miért baj az, hogy eljátszik a gondolattal, mi lenne, ha?... Csak beszélgetés folyik róla, az meg nem tilos  Ha Atit nagyon zavarja, majd lezárja a dolgot, nem kell ehhez Lepidus segítsége...
|

02-04-2006, 19:42
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Lepidus
nem értem az ilyen emberekt..ha valami jól működik akkro mért akartok rajta változtatni folyamatosan??ha majd ati változtatni akar,akkor majd szól h gondolkozzatok,de felesleges ieneken törni a fejetek míg ati mindet megvétózza..ez 100%..lepidus
|
Lepidus: akkor miért van "megbeszélések" rovat?
ez csak 1 gondolat, de h Ati-t idézzem, akkor nem csak a hétvégi, aréna, párbaj játékban lennének így használva ezek az egységek, mert -bár ennek ki kellene forrnia magát- a paplovag/bárd v. szerencselovag v. akármi esetén biztos lenne, aki az íj +3 védelmét v. elit +2 védőjét/támadóját "eladná" a bónuszért.
Persze lehet h nem.
A játék király egyébként, de ebben az esetben itt van 2 egység amit pár játéktípusban használnak, de a legtöbb játékost tartalmazó "normál" játékban nem.
egyébként kíváncsi vok neked mennyi támadód vagy védőd van 
|

02-04-2006, 21:41
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
40k támadó és 40k védő  ..persze a 100k vari mellé..és TERMészetesen hulla vagyok 8)..tom,h nem kell a segítségem atinak,meg eljácchatunk a gondolattal,h mi lenne,ha..csak nem sok értelme  ..de úgy látszik neked van erre dőd:P
|

02-04-2006, 21:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Lepidus, jelenleg nincs fejlesztési időszak a Hódban, ilyen alapon senki ne szóljon semmit, mert nem fog bekerülni az sem 
|

02-07-2006, 21:52
|
|
Junior Member
|
|
|
|
hm
és milenne akkor ha kivennénk a támadót és védőt a NORMÁL játékból DE a hétvégikben, a párbajon és az arénában lehetne használni őket.. hm?
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules