Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 10-19-2006, 18:48
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Westie View Post
És kinek a katonáit fogják venni? A fentlevő pénzes orikét. Nem azét aki lent van, mert az felfedez a katonáiból. És ne mondd, h ez nem igaz....

Sztem azét aki kiteszi a piacra. Ilyen módon bárkiét. Kifejtettem már a véleményem arról, hogy egy ori miként tud "beleerősödni" a méretébe sztem. Biztosan nem ugy ha végigrohan a csopin.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-19-2006, 18:54
Westie Westie is offline
Junior Member

Longevity: 99%

Az a gondom, hogy ha drágítod a felfedezést, és csak ennyi a nehezítés, akkor úgyanúgy végig fog rohanni a csopin, csak több pénzt hoz fel magával. Ennyi
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 18:55
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Westie View Post
Monro Te mikor léptél úgy fel A-ba legutoljára, hogy nem volt elég pénzed, és a szövidnek sem? Nem most
És kinek a katonáit fogják venni? A fentlevő pénzes orikét. Nem azét aki lent van, mert az felfedez a katonáiból. És ne mondd, h ez nem igaz....

Én egyvalamit nem értek. Miért úgy áll mindenki hozzá, hogy A-ban csak felfedezni lehet? Itt a topról van elsősorban szó, akik elképesztő sebességgel távolodnak tőlünk. Egy bizonyos heki fölött a távolságok miatt nem tudsz mást tenni, fedezned kell, ha közel akarsz kerülni egy orihoz akit majd megtámadsz, de könyörgöm, a top30% alatt ez baromira nem áll fenn. Jelentkezzen 3400 heki alatt az, akinek nincs 2 körre legalább 4 ország!

Lehet ez hülyén hangzik az én számból, merthogy területem javát fedezéssel szereztem. Nem mert nem akartam vagy nem mertem támadni, hanem mert a klánnak szüksége volt egy elfre aki rengeteg barakk helyett betonvédelmet és tanyát tart, és én vállaltam a termelő szerepet. Ugyanakkor figyeltem a krónikát, és még 31% barakkal is volt egypár kellemes ütésem... És nem vagyunk ezer éve A-ban játszó gazdag klán úgyszólván végtelen tartalékokkal. Nekem már mondta a főnök, hogy most épp szarban vagyunk, ha kimész és hazakísérnek, nem engedhetsz el lovat...

Ha csóró országgal, egyedül lépve s simán be lehet termelni amit kell. A katonát megveszik jó pénzért a rohadt drágán fedező nagyok. Na és? Eladok egy csomót, bérelek klánrakit, feltöltöm, aztán evszek lovat, és beverek valakit. Ne mondjátok, hogy ezt így nem lehet... Abban pedig feltétlen Monronak van igaza, hogy 1000 kör alatt fordulni lehetőség, nem kötelező. Ne legyen már feltétlen annyi idő a játék első szintje, mint az ötödik, amit bárki teljesít 1k kör alatt...
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 18:58
Westie Westie is offline
Junior Member

Szerintem félreértetek engem, én nem a nehezítés ellen vagyok
Hanem az ellen, csak ne csak a szükséges katona mennyiséget emeljük. Mert így a gazdag országok továbbra is csak felfedeznek.
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 19:01
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Értsd meg, hogy a szegények meg ugyanannyiért fedeznek fel mint eddig...
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 19:03
Westie Westie is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Láma View Post
Értsd meg, hogy a szegények meg ugyanannyiért fedeznek fel mint eddig...
Ezt komolyan mondod?
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 19:06
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Könyörgöm, ha a top30 kezdődik 3400 hekin, és 5000 hekitől drágul a fedezés, akkor a szegényeket érinti??? Aki szegényen akar felfedezni addig, ahol már drágul a fedezés, annak meg elmentek otthonról.
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 19:13
Westie Westie is offline
Junior Member

Akkor meg miről beszélünk, ha megvette a 225 katonát, megveszi a 300-at is, ez nem nehezítés.
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 19:16
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Végülis, drágább nekik valami, mint másnak. Tényleg nem nehezítés.....AKKOR MÉGIS MI???
Reply With Quote
Old 10-19-2006, 19:39
Westie Westie is offline
Junior Member

Ha az cél, hogy több legyen az ütés A-ban, akkor ezzel szerintem nem lehet elérni. Ha az, h utolérjük azokat, akik nagyon fent vannak, akkor nagyon meg kell emelni a katona mennyiséget. És mitől vagy biztos benne, h 5000 hektár lesz a határ? Még semmi sem biztos. Ha 5000 hektár a határ, akkor a fordulni vágyók vígan felfedezgetnek, és 1000-2000 kör alatt fordulnak, kinek hogy sikerül.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 157 (0 members and 157 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules