|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

02-03-2006, 11:01
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by gescs
Még annyit hogy ha kevesen leszünk akkor megcsinálhatjuk rendesen mindenki-mindenkivel rendszerben is. (Hmmm ez elég bizarrul hangzott:D ) Ebben az estben egy kicsit több dolga lesz a koordinátornak, de ha nincs rá más jelentkező én szívesen megcsinálom.
|
igen, már ez is felmerült:) de remélem h leszünk többen, és akkor cserébe hétfőn este, az első forduló után (vagy akár minden héten hétfőn este, ha van rá igény:D) tartunk egy gyors partikból álló körmérkőzéses versenyt is, ráadásként:)
|

02-03-2006, 17:16
|
Guest
|
|
|
|
Nekem inkább hétvége lenne a jó általában, mert 3 műszaknál csak 1* tok hétfőn lenni  De oszt majd meglátjuk kinek mikor jó.
|

02-03-2006, 17:37
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sakkmester
Nekem inkább hétvége lenne a jó általában, mert 3 műszaknál csak 1* tok hétfőn lenni:) De oszt majd meglátjuk kinek mikor jó.
|
nyugodtan lehet hétvége is, ha ebben ki tudtok egyezni az aktuális ellenfeleddel..
már csak azt kéne kitalálni, hogyan szankcionáljuk a nem lejátszott partikat? a 0-0 triviális ötlet, csak az a gond, hogy lehet h az egyik fél hibájából nem jött létre soha a parti..
Remedy, ebben súghatnál, mit szoktak ilyenkor csinálni?:)
|

02-04-2006, 11:21
|
Guest
|
|
|
|
Na sikerült regisztrálnom, meg a parancsokat is kiadtam ,ami szóba került sőt már játszottam is, de azt még nem állítanám hogy mindent tudok, de tovább ismerkedem ahogy időm engedi
Az időpoontokat tekintve nekem meg sokkal jobb lenne munkaidőben játszani, mert abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy egy-egy sakkparti belefér a munkába is, viszont hétvégén a két kisgyemek és az egy "hárpia  " mellett nehezen tudok leülni a gép elé, de majd igyekszem ha úgy jön ki.
|

02-04-2006, 15:59
|
Guest
|
|
|
|
Már csak az hiányzik, hogy hol látom én hogy mennyi a pontom, esetleg egyéb statisztikák, illetve hogyan tudok leülni máshoz? Ha csinálok egy asztalt akkor véletlenszerűen rak be a világosba vagy a sötétbe, vagy lehet ezt is irányítani.
|

02-04-2006, 18:16
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
nem leszünk annyira kevesen.
a sorsolás után szerintem az aktuális párok majd megyeznek az időpontban. így mondjuk az egyes fordulóknak kell csak egy tól-ig határidőt adni és legfeljebb az utolsó fordulót határozzuk meg pontosan.
|

02-04-2006, 18:45
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lali
nem leszünk annyira kevesen.
a sorsolás után szerintem az aktuális párok majd megyeznek az időpontban. így mondjuk az egyes fordulóknak kell csak egy tól-ig határidőt adni és legfeljebb az utolsó fordulót határozzuk meg pontosan.
|
pontosan ezt írtam én is.
sorsolás vasárnap esténként lesz, a parti lejátszására pedig hétfőtől szombat estéig van lehetőség, megbeszélt időpontban.
|

02-05-2006, 23:24
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by gescs
Már csak az hiányzik, hogy hol látom én hogy mennyi a pontom, esetleg egyéb statisztikák, illetve hogyan tudok leülni máshoz? Ha csinálok egy asztalt akkor véletlenszerűen rak be a világosba vagy a sötétbe, vagy lehet ezt is irányítani.
|
1. finger, stat (ez ket parancs)
kihivni bizonyos embert: match nev ido novekmeny egyeb kapcsolok
pl: match remedy 5 0
amugy nem veletlenszeruen rak be, igyekszik ugy intezni, hogy kb ugyanannyiszor legyel sotettel es vilagossal is, ha seeket hasznalsz
elkuldeni egy kihivast hogy barki tudjon felelni ra:
seek 5 0 0-1800
ez 5 perces jatszma, 0 masodperc lepesenkent, 0-1800 pontig tudnak ra valaszolni az emberek
ha szint is akarsz magadnak
seek 5 0 0-1800 white
ekkor feherrel leszel, de a legtobb ember ezt nem szereti, es kiszuri az ilyen kereseket a nocolor formula valtozoval.
Ha nem voltam vilagos, szolj nyugodtan.

02-06-2006, 00:02
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
1. finger, stat (ez ket parancs)
kihivni bizonyos embert: match nev ido novekmeny egyeb kapcsolok
pl: match remedy 5 0
amugy nem veletlenszeruen rak be, igyekszik ugy intezni, hogy kb ugyanannyiszor legyel sotettel es vilagossal is, ha seeket hasznalsz
elkuldeni egy kihivast hogy barki tudjon felelni ra:
seek 5 0 0-1800
ez 5 perces jatszma, 0 masodperc lepesenkent, 0-1800 pontig tudnak ra valaszolni az emberek
ha szint is akarsz magadnak
seek 5 0 0-1800 white
ekkor feherrel leszel, de a legtobb ember ezt nem szereti, es kiszuri az ilyen kereseket a nocolor formula valtozoval.
Ha nem voltam vilagos, szolj nyugodtan.
|
nah jó én ebből semmit sem értettem  igaz lehet azért, mert még az oldalon sem voltam fenn
|

02-05-2006, 23:20
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
nyugodtan lehet hétvége is, ha ebben ki tudtok egyezni az aktuális ellenfeleddel..
már csak azt kéne kitalálni, hogyan szankcionáljuk a nem lejátszott partikat? a 0-0 triviális ötlet, csak az a gond, hogy lehet h az egyik fél hibájából nem jött létre soha a parti..
Remedy, ebben súghatnál, mit szoktak ilyenkor csinálni? 
|
egyszeru - ha az egyik kapcsolatba lep a szervezovel hogy a masik nem valaszolt neki, akkor o nyert. ha a masik, akkor o nyert. ha egyszeruen nem talaltak kozos idopontot, pedig mindketto hajlott volna a kompromisszumra, akkor dontetlen. ha folyton az egyik hibajabol hiusult meg a meccs, akkor a masik nyert. ha egyikuk sem lepett kapcsolatba velem, akkor 0-0. Szentem igy logikus 
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|