|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Receptek Kedvenc receptjeid, beszámolók a bajnokságokról, miért égett oda, kinek van meg stb. :) |

02-03-2006, 09:34
|
Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Posts: 572
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nem tudom ki, hogy van vele, de én imádom a sangriát ... kaptam néhány fincsi recipét , ha van kedvetek próbáljátok ki ti is...
Konnyu Sangria (4 szemelyre):
- 1 uveg (750 cl) konnyu vorosbor lehutve,
- 15 cl frissen facsart narancsle leszurve,
- 15 cl oszibarackle,
- 7,5 cl frissen facsart
- citromle leszurve,
- 1 kiskanal porcukor,
- jegkockak
Pohar: egy nagy, 3-4 literes uvegtal, 4 borospohar
Diszites: 4 narancs, 2 citrom, 1 folszeletelt es felbevagott lime, 1 oszibarack, 3 meghamozott es folszeletelt sargabarack, 1 piros es 1 zold alma meghamozva, a maghaza nelkul es vekonyra szeletelve, 2 banan
karikakra vagva
A folyekony alapanyagokat es a cukrot egy nagy kancsoba tesszuk, es finoman kevergetve fololdjuk benne a cukrot. Hozzaadjuk a gyumolcsoket es nagyon sok jeget.
Talalaskor minden poharba egyenlo mennyisegu gyumolcsot szedunk.
Sangria (4 szemelyre):
- 1 uveg (750 ml) spanyol (vagy mas vorosbor),
- 12 cl brandy,
- 3 cl Triple Sec Curaçao, szodaviz izles szerint (elhagyhato),
- 2 kiskanal porcukor,
- jegkockak
Pohar: egy nagy kancso (min. 120 cl), 4 borospohar
Diszites: 2 citrom, 1 narancs es 1 alma vekonyra szeletelve es felbevagva
Egy nagy kancsoban addig kevergetjuk a cukrot, a bort, a brandyt es a Triple Secet, amig a cukor fololvad. Hozzaadjuk a gyumolcsot es nagyon sok jeget. 15 percig allni hagyjuk.Jol megkeverjuk, es izles szerint toltunk bele szodavizet.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Threaded Mode
|
Posting Rules
|
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is Off
|
|
|
All times are GMT +1. The time now is 23:09.
 |
|
|
|
|
|
|