|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

10-16-2006, 19:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
lol 
de még azt nem vágom mire maradt 99% esély?
|
A faji varira mivel legjobb esetben 99% esély van:Polyan,hogy 100% sosincs azaz lehet 100millio varival se fogod tudni 1000-böl 1x fellökni a varászlatot....
|

10-16-2006, 19:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
A faji varira mivel legjobb esetben 99% esély van:Polyan,hogy 100% sosincs azaz lehet 100millio varival se fogod tudni 1000-böl 1x fellökni a varászlatot....
|
mekkora lol  ekkora szívás  
|

10-16-2006, 19:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Gnóm tolis/varis sem életképes? 10% tornyos íjjal, 15-20% kocsmával és 25-30% templommal? 3 hadis mellett sztem ez működhet. Tévedek?

10-16-2006, 19:59
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Gnóm tolis/varis sem életképes? 10% tornyos íjjal, 15-20% kocsmával és 25-30% templommal? 3 hadis mellett sztem ez működhet. Tévedek?
|
Szerintem kicsit kevesebb templom és kicsit több tornyos íj, akkor működik. És nem 200 hekin, mert ott nem jó
|

10-16-2006, 20:06
|
 |
Member
|
|
|
|
10% torony ij nagyon kevés, még gnómmal is
|

10-16-2006, 20:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Van egy hasonló szövitársam 600 heki körül. Ha folyamatosan tudunk figyelni elég lehet a 10% sztem. Ha 1* beütik még nincs nagy baj. Az ellen szövikből mindig a tőtolis kiiktatásával kezdünk. Így egyenlőre működőképesnek tűnik, de kemény szövivel még nem nagyon találkoztunk. Elég nagy "védelem", hogy a szöviben 2 helyen is 10k-nál több pacit látnak.
Azt viszont nem tudom mibe törhet bele a fogunk. Múltkor láttam egy full elf szövit. Hát elgondolkoztam.....

10-16-2006, 20:21
|
Member
|
|
|
|
Abszolút nem vágom miért választ valaki gnómot tolivarinak?!
Sztem ez abszurd. A gnóm sokmindenre jó, főleg magasabb hekiszámon, de mindenesetre nem tolinak + nem varinak.
Én mindig is annak a híve voltam, hogy valaki tudja mit csinál és abban igyekezzen a legjobb lenni. Az efféle kombinációkat én erősen nem támogatom. Egy efféle ori inkább hátráltat egy szövit mint segít.
no nem rossszból mondom, csupán megálapítás 
|

10-16-2006, 20:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Sztem ez abszurd. A gnóm sokmindenre jó, főleg magasabb hekiszámon, de mindenesetre nem tolinak + nem varinak.
Én mindig is annak a híve voltam, hogy valaki tudja mit csinál és abban igyekezzen a legjobb lenni. Az efféle kombinációkat én erősen nem támogatom. Egy efféle ori inkább hátráltat egy szövit mint segít.
|
Kényszerből lett toli-vari. Nem találtunk épkézláb varist.
Azt írod a gnóm sokmindenre jó ,de tolinak és varinak nem. Hogyis van ez most akkor??
Nagy előny az olcsó építés. 3 gnóm meg egy törp a szövi. Nyersi van mindig. Úgy alakulunk ahogy a helyzet megkívánja. Egyenlőre ez így működik (600 heki körül ugye), de aggályaim vannak a továbbiakkal kapcsolatban. Azon töröm a fejem, hogy rábeszéljem-e óriás varis átépítésre.

10-16-2006, 20:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
|
Ha tolinak meg varinak nem jó egy gnóm, akkor mégse olyan sokmindenre használható 
|

10-16-2006, 20:56
|
Member
|
|
|
|
Lehet vel támadni + védekezni. Nem elég?
Megvédeni azért meg tudja magát + azért hadilag is oda-oda teszi a dolgokat... persze mindezt kicsit nagyobb hekiszámon, ahol jobban kijönnek a tudományos előnyei.
Egy szövi akinek az egyik tagja kényszerből az ami nem pedig céltudatosan ... hát... hogy is mondjam... veszett fejsze 
Én úgy vettem észre egyébként, hogy a 1,2 sőt még a 3. szinten is előszeretettel használják hadisként. Bár az A-ban, hogy miért, azt már megintcsak nem értem
Az + hogy a varisnak az óriás ... sztem nem kérdés. Az elfet is be lehet válalni, de az kissé kockázatos, mert ha véletlenül megtalálja egy toli, a tekercseinek lőttek 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|