|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

10-12-2006, 11:56
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
Ez evidens...
Kezd kötözködés színe lenni a dolognak...
|
dehogy akartam kötözködni... viszont nincs wapképes mobilom...

10-12-2006, 11:58
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
dehogy akartam kötözködni... viszont nincs wapképes mobilom...
|
2006-ot írunk, azt hiszem ilyenkor már azért feltételezhető, hogy a netet rendszeresen használó emberek jelentős részének van.
|

10-12-2006, 12:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
2006-ot írunk, azt hiszem ilyenkor már azért feltételezhető, hogy a netet rendszeresen használó emberek jelentős részének van.
|
Bizonyára igazad van... Nem is tudom, h miért nem mindenki arról jáccik...
(Kifejezetten telefonálás céljából kaptam mobilt, ill. h el tudjanak bármikor érni...)

10-12-2006, 12:08
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
(Kifejezetten telefonálás céljából kaptam mobilt, ill. h el tudjanak bármikor érni...)
|
És emellett játszol egy iinteraktív online stratégiai játékban
Idézem Szecsa mestert:
"Nézd, nekem a hód egy hobby. Neked mennyit ér meg egy hobby?  "
Szóval nem drága a wapképes mobil, sőt operát használva még vip se kell hogy légy  Mondjuk vip nélkül rég abba kellett volna hagyjam a játékot ennyi időráfordítás mellett... 
|

10-12-2006, 12:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
OFF: Ahogyan minden bizonnyal rengeteg olyan ember is van, akinek a számítógépére a win95 sem megy fel. Milyen szemét dolog, hogy a Heroes5 nem megy ezeken a gépeken, igazán gondolhattak volna a gyártók ezekre az emberekre is.
|

10-12-2006, 12:12
|
Member
|
|
|
|
kicsit megyünk el a témától...
végülis megy a beállított szabi: aktívkodás után rányomsz a szabi gombra majdha lejár elteszi ha addig meg belépsz lelövöd 
|

10-12-2006, 12:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
kicsit megyünk el a témától...
végülis megy a beállított szabi: aktívkodás után rányomsz a szabi gombra majdha lejár elteszi ha addig meg belépsz lelövöd 
|
Egyszer a téma már el lett vetve azzal, hogy erre semmi szükség, és úgy látom, hogy most se nagyon jött elő olyan érv, ami ezt indokolná.
|

10-12-2006, 13:22
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Látom ez nem jó ötlet
Igaz tényleg nem voltak normális érvek,de ha tényleg akár egy korházba bekerűl az ember vagy éppen tüntetésen verik össze a rendőrök és félkómában van...
És nem is kell tulajképp indok!Ez nem túl bonyolúlt dolognak tűník számomra!
És nem is kötelező kihasználni!
Bár nem én vagyok a góré.
A wapos dolog meg azért nem jó,mert van ,hogy 1 hónapig nincs lé a karin akkor pl. szabizhatok a szomszéd Teri nénitől is akár!
Én pl. beírnám,hogy 72 kör után mindig lökjön szabira,mert kiszámíthatatlan az élet!
Mostani helyzetben még úgy lehet megoldani(amit sokan csinálnak),hogy a szövik tudják az adatokat és ,ha látják inaktív valamelyik tag akkor máris belépnek!
Ami tudjuk nem szép dolog!
Szép napot emberek.
|

10-12-2006, 13:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egyszer a téma már el lett vetve azzal, hogy erre semmi szükség, és úgy látom, hogy most se nagyon jött elő olyan érv, ami ezt indokolná.
|
Nagyon nem, csak kicsit 

10-12-2006, 14:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
hmmm... végülis 2000 év is eltelt már Krisztus óta, miért nem boldog már mindenki? ...
ezt nem gondolhatod komolyan, én az ismerőseim közül egy kezemen meg tudnám mondani hány tud wapolni, bár ehet hogy én vagyok defektes, de szerintem ez nem így van...  ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy dolog hogy ezt nem akarod bevezetni, az a te dolgod, de azért ne feltételezzed hogy midnenkink jó gépe van, és jó telefonja, mert a valószínűbb hogy nem, szóval azért erre ne hivatkozz ha kérhetlek. köszi.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|