|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-11-2006, 23:01
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Baaangg
Szevasztok!
Hááát, én inkább olvasni szoktam a fórumot, de most nem állom meg, hogy ne írjak.
Harcosok!!! Te egy akkora láma vagy!!!(bocs Láma, nem Téged akarlak sértegetni).
Egy sereg ember próbálja megmagyarázni, hogy hülyeségeket beszélsz, olyanok, akik évek óta játsszák ezt a játékot, kis kék számokkal szaladgálnak, több orit visznek különböző hekiken, és minden fajt töviről hegyire ismernek. Te meg ezekkel a emberekkel állsz le vitázni, bizonygatod a magad vélt igazát, teljesen megvezetve a kezdő játékosokat. Bár remélhetőleg felfogták, hogy ne nagyon hallgassanak a hozzászólásaidra. Két hete már, hogy ezt az ámokfutást folytatod, nem zavar hogy a fél Hód rajtad röhög??? (vagy az egész). Ajánlom, nyiss egy topikot " Idióta beszólásaim a Hódítóban" címmel, de a komolyabb témákat mellőzzed!
Na, itt sem vagyok, mindenkinek jó játékot és HARCOSOKmentes felületet kívánok!
Üdv!
|
csak egyet tudok erteni.. es ez szol exair nevu baratunknak is szerintem 

10-12-2006, 09:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Nincs időm most elolvasnia dolgokat+válaszolni rájuk mivel a sulibol vaok az otthoni gép már megint csödöt mondott 
Ugyhogy majd késöbb adok csak választ ha lesz időm
|

10-12-2006, 10:05
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szerintem ne eroltetsd 
|

10-12-2006, 19:54
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
csak egyet tudok erteni.. es ez szol exair nevu baratunknak is szerintem 
|
te allandoan hozzam beszelsz (nem akarok csunyabb szot hasznalni  ) raadasul jogtalanul, hagyd abba, koszi.
|

10-13-2006, 14:48
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by exair
te allandoan hozzam beszelsz (nem akarok csunyabb szot hasznalni  ) raadasul jogtalanul, hagyd abba, koszi.
|
hogy lehet jogtalanul beszelni?
A postjaiddal erdemelted ki. Nyilvan semmi ilyesmit nem fogok irni, ha egyszer latok toled egy ertelmes hozzaszolast is, ami mondjuk segit valakinek, es nem ilyen elszallt viccesnek szant kezdo-felrevezeto postokat, es irto nagy hulyesegeket kell allandoan olvasnom. Kicsit belefaradtam, hogy barhol olvasok barmit, te mindig ott vagy, es soha, de soha nem mondasz konstruktivat. De szerintem ez nem csak nekem tunt fel. Ezert kapod tolem a kritikat. Persze semmit sem er, ugytunik.....
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|