|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

02-02-2006, 15:17
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Itt egykis leirás az oldal optimalizálásról, miként csinálja a gugli.
|
Ezt ugye nem egy magyar kereső-optimalizáló oldalról szedted?
Egy olyanon láttam egyszer, hogy húú, micsoda szuper dolgokat csinálnak, nézzük csak meg a referenciákat. A referencia egy weboldal név volt, és hozzá egy google keresés. Gondolom a bemutató az lett volona, hogy az első oldalon ott van a keresett oldal, köszönhetően az ő munkájuknak... Megnéztem...  Lapoztam, lapoztam, lapoztam, a 20. oldalnál feladtam.  Az első 20 oldalon nem volt ott a referenciának szánt oldal.  Ezt hívják cikinek? 
|

02-02-2006, 15:30
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
az biztos, de mint mondtátok legyen jó oldal és járjon kézről kézre nyugodtan nézhetitek ajánlhatjátok és linkelhettek rá megköszönöm 
|

02-02-2006, 15:32
|
Guest
|
|
|
|
|

02-02-2006, 15:41
|
Guest
|
|
|
|
Jah tényleg és akik megnézték a honlapot annak teccet vagy van esetleg pár tippük?
|

02-02-2006, 22:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by track
az biztos, de mint mondtátok legyen jó oldal és járjon kézről kézre nyugodtan nézhetitek ajánlhatjátok és linkelhettek rá megköszönöm 
|
track!
én már 4. éve a Tiszához járok,/Tiszaörvényre/ sátorozni, és nagyon király egy hely, komolyan mondom, voltam és éltem már külföldön is, és sok hely elbújhat a Tisza vadregényes tájai mellett!
Bár ezt lehet, hogy nem ide kellett volna írni
Úgy, hogy aki teheti, az menjen a Tiszához!
|

02-03-2006, 13:28
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Etyekwood
Úgy, hogy aki teheti, az menjen a Tiszához!
|
köcce Etyek, és igazad van nagyon király hely a Tisza szóval ha valakit érdekel szóljon nekem bátran. 
|

02-04-2006, 09:04
|
Guest
|
|
|
|
ha valkinek van valamilyen linke esetleg ahhonnan lehet tanulni webszerkesztést (php, css, html, stb.) tom hogy rákeresek és akkor van, de azért kérdem hogy akinek be is vált és jó. 
|

02-04-2006, 10:14
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by track
ha valkinek van valamilyen linke esetleg ahhonnan lehet tanulni webszerkesztést (php, css, html, stb.) tom hogy rákeresek és akkor van, de azért kérdem hogy akinek be is vált és jó. 
|
Szerintem első körben döntsd el, hogy mit akarsz, felsoroltál 3 dolgot, én hozzáteszek egy negyediket is: javascript, és akkor pár évig el is leszel. 
|

02-04-2006, 11:44
|
Guest
|
|
|
|
jah tényleg a javascriptet ki hagytam. srry. És mejikkel lehet nagyon *jó* oldalt csinálni?
|

02-07-2006, 09:40
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem első körben döntsd el, hogy mit akarsz, felsoroltál 3 dolgot, én hozzáteszek egy negyediket is: javascript, és akkor pár évig el is leszel. 
|
tegyuk hozza a flashet is... lehet annak is van letjogosultsaga 
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules