Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok

View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
Igen 28 35.44%
Nem, maradjon. 26 32.91%
Nekem mindegy. 9 11.39%
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel. 16 20.25%
Voters: 79. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-09-2006, 14:27
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Ez a forum (ez a része)azért jött létre,hogy javaslatokat tegyünk.Ha ez nem tetszik akkor "megszoksz vagy megszöksz ..... " Ja és ird be az összes javaslatra ezt :P
Mivel indoklod a piac maradását?Indokold pls
Nem emlékszem hogy egy szóval is mondtam volna hogy maradjon a katona piac Azt mondtam hogy akinek nem tetszik hogy vipbe van katona piac az sima hv-zon Ebbe sehol nincs az hogy én ellenezném vagy mellette lennék a katona piacnak De ha valahol észre véled venni szólj
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-09-2006, 16:58
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Nem emlékszem hogy egy szóval is mondtam volna hogy maradjon a katona piac Azt mondtam hogy akinek nem tetszik hogy vipbe van katona piac az sima hv-zon Ebbe sehol nincs az hogy én ellenezném vagy mellette lennék a katona piacnak De ha valahol észre véled venni szólj
DE a vagy megszoksz vagy megszöksz kifejezésed egyértelműen azt fejezi ki nem kell változtatni semmit vagy szokd meg vagy hagyd a játék
Ja és a problémákat nem lehet csak így félresöpörni :PMert ez nem teszi jobbá a helyzetet
Maradok az A példa mellettAkkor ott is ha valakinek nem tetszik valami akkor ne menjen oda.
Reply With Quote
Old 10-09-2006, 17:51
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

szövegértésed mint egy óvodásé! áááááhhh na megmutatom
Reply With Quote
Old 10-09-2006, 17:52
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
De a sima hv-ban nincs helytartó és máris nem csak 1 dologban különbözik
A sima hv tul lassú valkinekItt még 1 dolog:P

Erre írtam hogy "megszoksz vagy megszöksz" de inkább hanyagoljuk egymást!
Reply With Quote
Old 10-09-2006, 18:50
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Quote:
DE a vagy megszoksz vagy megszöksz kifejezésed egyértelműen azt fejezi ki nem kell változtatni semmit vagy szokd meg vagy hagyd a játék
Ja és a problémákat nem lehet csak így félresöpörni :PMert ez nem teszi jobbá a helyzetet
Maradok az A példa mellettAkkor ott is ha valakinek nem tetszik valami akkor ne menjen oda.
Mert a katonapiac feltétlenül olyan nagy probléma minden esetben a vip hv-n és feltétlenül változtatni kell rajta és valami megoldást találni? Egyenlőre ezen megy azt hiszem a vita.
Reply With Quote
Old 10-10-2006, 19:53
totya973
Guest

Longevity: 0%

én nem szüntetném meg a kati piacot
bár engem még sose segítetek
de volt már hogy tudtam venni a katona piacon ijjászt vagy varit vagy tolit
és szerintem a szövinek is van ot is értelme
én az első VIP HV mat szöviben nyertem meg
Reply With Quote
Old 10-11-2006, 23:06
Smith Smith is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by totya973 View Post
én nem szüntetném meg a kati piacot
bár engem még sose segítetek
de volt már hogy tudtam venni a katona piacon ijjászt vagy varit vagy tolit
és szerintem a szövinek is van ot is értelme
én az első VIP HV mat szöviben nyertem meg
hát ez csak azért lehetett, mert nem játszottak olyan emberek, akik tudnak is játszani

Sztem egyébként ne legyen kati piac, nélküle tisztább lenne a játék...
Reply With Quote
Old 10-12-2006, 21:32
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%

Quote:
Értelmeset irtál irok én is hasonló értelmeset:
Aki azt szeretné,hogy az 1/A-ba könnyebb legyen a klánütés az ne üssön és máris megvan oldva vagy még egyszerübb ne is menjen az 1/A-ba
Akkor minden javaslatra ird meg ezt pls
Bocs de a VIP hétvégi mellett van egy katipiac mentes játék a sima hétvégi tehát van választási lehetőséged és szerintem a kati piac lehet a stratégia része is szóval nem sebész módra kell megoldani a problémákat (ha valami rossz akkor kivágjuk)
Utalnak?Légy szemfüles!Csípd el!Anno is utaltak mégis sokszor végeztem 30k feletti pontértékkel az élen ,de már akkor is jobban zavart az utalásnál amikor 4 mf ori véletlenszerűen nekem állt és érdekes módon előbb a varisabb levitte a tolik készülijét a tolisabb lelopott ezek után és amikor kellően gyengének éreztek akkor jöttek a hadik!Ehez képest a piaci utalás egyáltalán nem zavart sőt igyekeztem hasznot húzni belőle!Néha meg kifejezetten jól jött a piac ha nem fért el a sereg!Tehát az véleményem az hogy a VIP hétvégiben maradjon a katona piac
Reply With Quote
Old 10-13-2006, 08:59
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Látom szépen lerágtátok a katonapiacosdit.
Azért kiegészíteném én is.
Ha valaki át akar játszatni xy mennyiségű egységet, annak nagy valószinűséggel sikerülni is fog. Mert ő minden mp-ben figyeli a piacot, vagy éppen figyelteti, nem úgy az olyan aki csak betéved 10 percente.

A Másik pedig az, hogy a piacon sosincs egység mivel a drágakő magas ára miatt, azonnal megveszik még az 50k-ért kitett egységet is, így értelmetlen a katonapiac.
Reply With Quote
Old 10-13-2006, 14:32
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Bocs de a VIP hétvégi mellett van egy katipiac mentes játék a sima hétvégi tehát van választási lehetőséged és szerintem a kati piac lehet a stratégia része is szóval nem sebész módra kell megoldani a problémákat (ha valami rossz akkor kivágjuk)
Utalnak?Légy szemfüles!Csípd el!Anno is utaltak mégis sokszor végeztem 30k feletti pontértékkel az élen ,de már akkor is jobban zavart az utalásnál amikor 4 mf ori véletlenszerűen nekem állt és érdekes módon előbb a varisabb levitte a tolik készülijét a tolisabb lelopott ezek után és amikor kellően gyengének éreztek akkor jöttek a hadik!Ehez képest a piaci utalás egyáltalán nem zavart sőt igyekeztem hasznot húzni belőle!Néha meg kifejezetten jól jött a piac ha nem fért el a sereg!Tehát az véleményem az hogy a VIP hétvégiben maradjon a katona piac
A sima hv-t végig kell ülni(na legalábbis sokat itt lenni) mig a vip hv-ban ott a helytartó:P
Meg amit mondasz az annyira fárasztóHogy neked áll tolis varis meg anyám tudja még ki:PHa első vagy mindneki ugy alakítja az oriját ugyis,hogy legalább 1 dologban legyözzön...
Ja és katonipaiccal ugyanezt 1 ember megoldhatja,hogy legyöz toliban variban és még be is ütMeg irod, hogy el lehet kapni az utalást hát erröl a véleményem:
Nekem mind1 az ,hogy X-nek lesz 3k egységgel többje és lealáz mindnekit vagy Z elkapja elöle azt a 3k egységet és ő áláz le mindenkit.
Na akkor ne legyünk sebészek javítsunk a dolgon csak 45k legyen a minimum árUtalni így nem lehetne annyira bár még ez is egy kicsit hogy is mondjam
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules