Nincs itt olyan veszekedés azért

Harcosok, nekem van egy kocsmás óriásom 1008 hekin, hogy egész pontos legyek. Köszönöm szépen, jól boldogulok. Nem másolok éplistát, mert ma foglaltam vissza amit tegnap levertek rólam, és még nincs kialakulva az eredeti állapot.
Gnómról beszélve azért ne felejtsük el, hogy a varázslók jobban fáradnak. Nekem a gnóm hadisommal ez háborúban mindig gondot okozott, mint ahogy most gondot okoz a gnóm hadisainknak. Szal egyszer bekap egy tisztes szárazvihart, és attól kezdve ha távot néz már eredménynek számít.
Másik: 50% védelmet ad a szieszta gyújtás ellen. 4-en elkezdtek gyújtani egy óriást, az gyakorlatilag a készültség elpocsékolását jelenti az autovédelem miatt, majd ha egyszer lesz nagyobb orid, rájössz. Gnóm hátránya ugye, hogy minden haderővesztesége 30%-al magasabb. Ütöttem mészárra íj-elites gnómot, aki nem jött szembe velem, remélve, hogy kivéd, aztán többet nem is ütött, olyan szánalmasan védtelen maradt volna az orija...
Pillanatnyilag a két legerősebb, vagy helyesebben legjátszhatóbb fajról beszélünk. Mindkét oldalt lehet védeni, és mindkettő esélyes egy háborúban, csak jól kell kijátszani őket. És nem tanyafree orikról álmodozni 1k heki fölött, hacsak nem A-ban vagy. Tudod mennyit eszik 1k hekin egy tanyafree gnóm? És hány raktár kell neki a -10% kapacitás mellett? És tudod, hogy míg 200 hekin rengeteg orit látsz 16 raktárral tele gabonával, egyszerűen azért mert induláskor annyi jár, B-ben 20 oriból egynek van 10 rakinál többje, azaz a kaját az életben nem fosztogatod össze. Annyi pénzt meg 5-ben nem termelsz ki, hogy esetenkénti háborúskodás mellett folyamatosan piacról tudj etetni.
Harcosok, nem az a bajom veled, hogy gyenge orikat csinálsz, hanem az, hogy ezekkel az orikkal még te se tudnál játszani, legfeljebb itt számokkal bizonygatni ezt-azt. Meg az, hogy kezdőknek adsz ilyen tippeket, akik aztán azt érzik a saját esetleg egész jó orijukról, hogy egy nagy kalap szar az egész... Ha vagy G-ben - amit kétlek - adok egy sorszámot, egy kocsmás óriásét, gyere szövistül, és bánts ha tudsz.