|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

10-08-2006, 14:35
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Siriann
-Nem pontra, körre gondoltam a távolságot. Ha valaki ilyenkor bont, hogy sarcolhasson, akkor ez támadásnál is lehet így, a támadás pedig elfogadott...
-A sarc mennyiségét is lehetne korlátozni, így a sokkal gyengébb orikat nem volna érdemes sarcoltatni. Pl.: a sarcoltatott orik raktárának max befogadóképességének a valahányszorosa volna a határ.
-A sarc is befolyásolja a hírnevet, van akit például zavarna a hírneve elvesztése, ha lefelé sarcoltat.
|
Neharagudj de van 10 raktáram és annak mondjuk a 500% adjam oda a sarc fejében?
Mivel nem fér el a raktárban igy a körváltásnál megy a levesbe, nekem kár de a másiknak se nyereség.
Vagy a Ht tartsa meg a plusszot valahol? Ekkor meg felhalmozom és azt mondom hogy azért van az orimban 5* annyi cucc mert épp sarcra kell.
Nonszensz.
Nem is a gyengébb orit sarcolnák hanem forditva 
Egyszerüen legálissá tennéd vele a pénz átjátszást, sarcol a haver 500 millára a 2-es szinten, akiről tudom hogy van egy gazdag orija az 5-ösön és ott lent vissza sarcolom.
Csak két különböző szinten lévő sarcolás volt, mégis egy sima pénz átjátszás történt.
Hogy neki is megérje lenn csak 400-at kérek vissza, szerintem sokan boldogak lennének ha ennyi pénzel kezdhetnék a szintet.
|

10-08-2006, 14:47
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Neharagudj de van 10 raktáram és annak mondjuk a 500% adjam oda a sarc fejében?
Mivel nem fér el a raktárban igy a körváltásnál megy a levesbe, nekem kár de a másiknak se nyereség.
Vagy a Ht tartsa meg a plusszot valahol? Ekkor meg felhalmozom és azt mondom hogy azért van az orimban 5* annyi cucc mert épp sarcra kell.
Nonszensz.
Nem is a gyengébb orit sarcolnák hanem forditva 
Egyszerüen legálissá tennéd vele a pénz átjátszást, sarcol a haver 500 millára a 2-es szinten, akiről tudom hogy van egy gazdag orija az 5-ösön és ott lent vissza sarcolom.
Csak két különböző szinten lévő sarcolás volt, mégis egy sima pénz átjátszás történt.
Hogy neki is megérje lenn csak 400-at kérek vissza, szerintem sokan boldogak lennének ha ennyi pénzel kezdhetnék a szintet.
|
Valami ilyesmire céloztam azzal, hogy védelem alól kijőve megsarcolom a nálam 1000x gazdagabbat illetve erősebbet  Aki játszik egy ideje annak van annyi haverja, hogy ezt meg tudja játszani, ez tény. Az is tény, hogy a jelenlegi viszonyok közt is lehet utalgatni egymásnak, legfeljebb némi rizikója van a dolognak...
Másik ellenérv, hogy mi van akkor, ha én vagyok az erősebb, és úgymond jogosan sarcolom a gyengébbeket. Ha egy harmadik fél kifosztja vagy lelopja valamelyiket, akkor megyek bosszút állni, mert az én jogos járandóságomat vitte el? Ehh...
Különben ez a téma télleg ki lett már alaposan tárgyalva, és amint Ati idenéz, megy is az elvetett javaslatok közé  Szal nemfárasztom magam tovább...
|

10-08-2006, 14:48
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Figyelj!
Ne várd tőlem, hogy teljes kidolgozottságú szabálymódosítással áljak elő. Ezért kell közös erővel megbeszélni, átgondolni, lehetővé tenni a körülményeket, hogy az eféle hibákat kiküszöböljük.
Szerintem az elképzelés jó, csak valóban meg kell teremteni a megfelelő körülményeket. Szerinted hány nehéz dolgot kellett megoldani ahhoz, hogy ez a játék ilyen legyen, amilyen. Nem ellenlábasokra van szükség, hanem segítségre. A problémákat fel kell vetni, persze, e nélkül nem megy. De segíteni kellene megoldani a dolgot. Így fejlődik ez a játék, és az életben minden. Szerintem.
|

10-08-2006, 14:54
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
A hadisarcról hosszas, talán több hónapos vita volt anno a levlistán, ennek eredményét most sajnos nem tudom ide bemásolni. De ez a téma teljes egészében ki lett vesézve.
Jelenleg nem kerül be a játékba, majd egyszer valamikor talán.
|

10-12-2006, 21:45
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A hadisarcról hosszas, talán több hónapos vita volt anno a levlistán, ennek eredményét most sajnos nem tudom ide bemásolni. De ez a téma teljes egészében ki lett vesézve.
Jelenleg nem kerül be a játékba, majd egyszer valamikor talán.
|
Erre csak azt tudom mondani, hogy remélem soha nem kerül be. +1lehetőséggel több a csalásra.
Maximálisan ellenzem az efféle dolgok bevezetését.
|

10-08-2006, 14:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Te is idefigyelj akkor.
Mi lenne ha esetleg átolvasgatnád a régebbi beirásokat és nem csak felvetsz egy témát, hogy ez hű de jó lenne.
Neharagudj de ha annyira segiteni akarsz akkor esetleg abban a topikban is irkálhatnál ahol mostanában késhegyig menő viták mennek a változtatásokról.
Próbáltam levezetni neked milyen kifogások merültek evvel kapcsolatban fel.
Asszem Atinak van igaza, hogy nem szenved azokkal akik arra sem hajlandóak hogy vissza olvasgassanak, hanem teszi az elvetélt ötletek közé.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules