Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 09-26-2006, 07:21
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by [Qpe_] View Post
Szerintem ugy lenne teljesen logikus a felfedezes, ha a napi kepzesbol felfedezheto foldnek nem a mennyisege lenne allando az orszag meretetol fuggetlenul, hanem az orszag teruletenek aranyahoz kepest lenne allando.
Én a magam részéről ezzel értek egyet.
Fegya gondolata nekem egy picit "kommunista jellegre" emlékeztet már elnézést a kifejezésért.

Nem kell,hogy mindenki egyforma legyen. Ha bevernek egy 500 hekis orit aki felfedezget pont 2x annyit fognak vinni tőle, mint egy 1000 hekistől! Ha MF és pont ugyanannyit tud felfedezni mint az 500 hekis akkor ez neki 200%-os szivatás lenne.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-26-2006, 07:23
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Ezzel a javaslattal az a gond, hogy egyrészt kilőnénk az elf egyik legnagyobb előnyét, másészt az, hogy "ezzel harcra kényszertenénk a nagyobb területtel rendelkező országokat", megint az elffel szúrnánk ki.
Reply With Quote
Old 09-26-2006, 08:37
Dym Dym is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Ezzel a javaslattal az a gond, hogy egyrészt kilőnénk az elf egyik legnagyobb előnyét, másészt az, hogy "ezzel harcra kényszertenénk a nagyobb területtel rendelkező országokat", megint az elffel szúrnánk ki.

Nem csak az elffel, hanem minden varázsló és tolvaj orival is, aki inkább a stabil védelemet választja a foglalás "elvesztéséért" cserébe.
Reply With Quote
Old 09-26-2006, 22:25
Tibi22_SKCS's Avatar
Tibi22_SKCS Tibi22_SKCS is offline
Junior Member

najó távolodjunk el a bólygóméretű oriktól... és vissza térek a normálishoz. Mi van szegény varikkal, hogy szerezenek földet? jó a tolik össze lopják rá a betevőt de a varik ki aranyalmázzák?
Reply With Quote
Old 10-15-2006, 20:54
Cece Cece is offline
Member

Nos ide talán csak annyit, hogy a kedves gondolkodó hadurak és hadhölgyek, hogy vegyék figyelembe azt a tényezőt, hogy egyetlen földszerzési akcióval ne lehessen megszerezni azt a földterületet amit mondjuk egy védekező ori több hetes gyűjtögetés majd felfedezés útján képes csak megszerezni (ezt fordítva is megfogalmazhattam volna, de a lényeg ugyan az)
Magayrázni kell ezért magyarázom:
Szóval ne csökkenjen annyira a felfedezhető terület mennyisége, hogy 1katonai akció álltal el lehessen hozni több hetes gyűjtögetés és fedezgetés munkájának gyümölcsét.
Az egy dolog, hogy minden a pénz körül forog meg minden, de egy picit azokra is kell gondolni, akik nem tartanak milliárdokat az oriban
Szóval nem tudom miként + hogyan, csak jó legyen
Amúgy én is a felfedezéssel való haladást KORLÁTOZÁSÁT támogatom, ugyanis ezzel a manőverrel is harciasabb lessz a játék. Aki akar haladni, az kénytelen lessz kardot rántani ..de azért csak óvatosan, hogy a nehezítés annyira ne legyen érezhatő az 5. szinten (200,300,400 hekin) ahol azért sok a kezdő hadvezér

Last edited by Cece; 10-15-2006 at 22:02.. Reason: Bocsiiiiiiiii... kimaradt 1 kulcsszó :p + kicsit átírva
Reply With Quote
Old 10-15-2006, 21:38
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Nos ide talán csak annyit, hogy a kedves gondolkodó hadurak és hadhölgyek, hogy vegyék figyelembe azt a tényezőt, hogy egyetlen földszerzési akcióval ne lehessen megszerezni azt a földterületet amit mondjuk egy védekező ori több hetes gyűjtögetés majd felfedezés útján képes csak megszerezni (ezt fordítva is megfogalmazhattam volna, de a lényeg ugyan az)
Az egy dolog, hogy minden a pénz körül forog meg minden, de egy picit azokra is kell gondolni, akik nem tartanak milliárdokat az oriban
Amúgy én is a felfedezéssel való haladást támogatom, ugyanis ezzel a mnőverrel is harciasabb lessz a játék. Aki akar haladni, az kénytelen lessz kardot rántani ..de azért csak óvatosan, hogy a nehezítés annyira ne legyen érezhatő az 5. szinten, ahol azért sok a kezdő hadvezér

Szinte látom 5. szinten a sok kezdő hadvezért aki az 5k hekis orijával drágán kénytelen tovább fedezni. Bocsi, de ezt már mostanában mondták...

És igenis aki üt, az haladhasson lényegesen gyorsabban mint aki csak termel és fedezget. Aki üt, az kockáztat, lehet 5 sereget kap vissza. Aki termel az bevédi magát mint atom, és a köröket számolássza legfeljebb...
Reply With Quote
Old 10-15-2006, 21:43
Cece Cece is offline
Member

Miről is beszélsz?
Te szinthez kötöd én + hekihez.
Nah jó a Te kedvedért csak:
Ne igényeljen sokkal több kattincsot a fedezés 200,300,400 hekin a kezdők végett. Így jobb?
Reply With Quote
Old 10-15-2006, 21:43
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Cece View Post

Szóval ezzel azt akarod mondani, hogy lekéne csökkenteni a foglalás mértékét??

Ezt a legkönnyebb mondani

Amúgy én is a felfedezéssel való haladást támogatom, ugyanis ezzel a mnőverrel is harciasabb lessz a játék.

A felfedezéstől mennyire lessz harciasabb a játék??

Aki akar haladni, az kénytelen lessz kardot rántani ..de azért csak óvatosan, hogy a nehezítés annyira ne legyen érezhatő az 5. szinten, ahol azért sok a kezdő hadvezér
Aki meg beleakar szólni az legalább olvassa végig a leirtakat és rájönne, hogy az 5. szinti kezdő hadvezéreket ez abszolúte nem érinti.
Old 10-15-2006, 21:47
Cece Cece is offline
Member

Nah módosítottam
Nah szóval, igen is érinti az 5. szinten lévőket az eredetui 5let szerint! 1beírás!
A másik + eszemben sincs semmilyen földfoglalási mennyiséget csökkenteni, de ha túlzottan leveszik a felfedezhető földterületet az se lesz jó... így érthetőbb?
Reply With Quote
Old 10-15-2006, 21:52
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Nos ide talán csak annyit, hogy a kedves gondolkodó hadurak és hadhölgyek, hogy vegyék figyelembe azt a tényezőt, hogy egyetlen földszerzési akcióval ne lehessen megszerezni azt a földterületet amit mondjuk egy védekező ori több hetes gyűjtögetés majd felfedezés útján képes csak megszerezni

Ezt hogy értelmeznéd Te?

Currently Active Users Viewing This Thread: 160 (0 members and 160 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules