Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-25-2006, 17:45
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%

szövik!!!!!! De azért nehogy azt mond nekem hogy persze ez a tolis majd mf-ként nyomja :P te se gondoltad komolyan ugye ! És ez a bizonyos szövi vszínűleg ölbetett kézzel fogja nézni ahogy átgázolnak a tolison mi ???? Ennyire naív te sem lehetsz még ha csak 14 is vagy bocs ha már 15
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-25-2006, 17:47
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Thumbs down

TUDOD MIT IGAZAD VAN MER TE VAGY ITT A LEGPENGÉBB HÓDÍTÓS NINCS HOZZÁD FOGHATÓ ÚGYHOGY TANÍCCS MESTER TANÍCS !

na jó léptem nekem erre nincs szükségem
Reply With Quote
Old 09-25-2006, 17:52
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
szövik!!!!!! De azért nehogy azt mond nekem hogy persze ez a tolis majd mf-ként nyomja :P te se gondoltad komolyan ugye ! És ez a bizonyos szövi vszínűleg ölbetett kézzel fogja nézni ahogy átgázolnak a tolison mi ???? Ennyire naív te sem lehetsz még ha csak 14 is vagy bocs ha már 15
Pls ne játszd magad annyira Most ugy teszel mintha 60éves lennél és 2hónap mulva leszel 17:PAzért nem kellene azzal a pár évvel annyira felvágni
Mind tart 11k elitet varis 6k -t is már be is férhetnek csak át kell cserélni az elitet lóra és készMeg minek ütni be olyat akit varival halálra lehet szivatni?
De te mondom nagyon tudszelég 10k vari 600hekire ezt vallodInkább legyen rengeteg toli vari nem kell.100millát lopsz naponta ,nem árt ha ölika tolikat hát....
Reply With Quote
Old 09-25-2006, 17:54
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

ez az főfenomén oszd az észt!!!!!!!! Már kb. 3 oldalja nem figyel rád senki most éld ki magad amíg tudod
Reply With Quote
Old 09-25-2006, 17:56
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
TUDOD MIT IGAZAD VAN MER TE VAGY ITT A LEGPENGÉBB HÓDÍTÓS NINCS HOZZÁD FOGHATÓ ÚGYHOGY TANÍCCS MESTER TANÍCS !

na jó léptem nekem erre nincs szükségem
Rosszul esik az igazság?
Tudod bemásoltam egy gömböt még 1 hónapja na abba sikerült mindnekinek belekötni én csak ugyanazokat az érveket mondom mint akkor de ha ott kevés volt 14k vari(ha jól emléxem annyi volt d elehet kevesebb lehet 12-13k nem tom már)akkor itt nehogy már 10k elég legyen:P
Azóta nem is másoltam be semmi gömböt mert mindenbe bele lehet kötni és nehányan mint pl te más nevet nem akarok mondani( bár érzem még itt felfog szólalni közülük pár)még inkább belekötnétek csak az a baj magatok ellen beszéltek 1x kevés 1x meg elég ugyanannyi meg kevesebb is valamiböl?
Reply With Quote
Old 09-25-2006, 17:59
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

aham értem csak tudod különbözőek az emberek mindenkinek más az igénye :P Ezt vedd figyelembe sztem! nekem amit én számoltam ori az tetszik neked nem tetszik egyéni szoc problem De ennek legalább van védelme és tud tolizni :P
Reply With Quote
Old 09-25-2006, 18:08
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
aham értem csak tudod különbözőek az emberek mindenkinek más az igénye :P Ezt vedd figyelembe sztem! nekem amit én számoltam ori az tetszik neked nem tetszik egyéni szoc problem De ennek legalább van védelme és tud tolizni :P
Grat grat gratCsak nézd meg azt mégegyszer és gondold át mit irsz ott nem 0 tanya vanÉs toliban van ilyen erős szerintem:P
És elég 1 dologban elveszni bukik minden:PEzért nem igazán sok a tolis mert az valahol mindig elbukik...
Ja és írtad 3 oldal ota senki se törödik velem mégis kb 5-6 oldala minden második hozzászolás nekem szól
Reply With Quote
Old 09-25-2006, 18:11
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Grat grat gratCsak nézd meg azt mégegyszer és gondold át mit irsz ott nem 0 tanya vanÉs toliban van ilyen erős szerintem:P
És elég 1 dologban elveszni bukik minden:PEzért nem igazán sok a tolis mert az valahol mindig elbukik...
Ja és írtad 3 oldal ota senki se törödik velem mégis kb 5-6 oldala minden második hozzászolás nekem szól
Légy vele boldog .....
Reply With Quote
Old 09-25-2006, 18:20
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

tessék légy boldog remélem ezt is elkezded fikázni <----- egyértelmű

100 ház
70 barakk 4368 íjj
70 torony 4368 íjjnak
140 templom a te kedvedért hogy ne ártózzák be 21840 vari
Kocsma 180 11232 toli
És hogy örülj 40 raki túlrakással 7 körig bírja 96,1 foglalkoztatottság és szövisegítséggel fog elég sok mindenkit

28560 értékű
Reply With Quote
Old 09-25-2006, 18:30
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
tessék légy boldog remélem ezt is elkezded fikázni <----- egyértelmű

100 ház
70 barakk 4368 íjj
70 torony 4368 íjjnak
140 templom a te kedvedért hogy ne ártózzák be 21840 vari
Kocsma 180 11232 toli
És hogy örülj 40 raki túlrakással 7 körig bírja 96,1 foglalkoztatottság és szövisegítséggel fog elég sok mindenkit

28560 értékű
Kifejezett bajom nincs vele bár tolisokat tuti nem lopsz be vele:P
nekem semmi bajom nem volt azzal,hogy 4körönként kell etetni az orit ha a szövi is besegít(karavánt küld) akkor ez sima ügy:Pazzal inkább,hogy 100millát kell naponta ráfordítani:P
Mondom össz ennyi bajom van:Tolsikat nehezen lopsz be az tuti bár nem is minden esetbe kell ezt megtenniJa meg persze az,hogy 0 tanyával könnyű erős orit mutogatni0tanyával már nem az elf lenne az igazán jó tolis:PHanem a félelf mivel annak van nagy hátránya abbol,hogy keveset termel:P
0tanya 28raki 109ház 140templom 70torony 70barak és 183kocsmás félelf erösebb joval(bár ez egyértelmű mivel a törpe egy nem igazán tolis faj)és persze 140 templom ha van neki varist már nem is fontos külön tartani és a szövi is védheti még mellé(bár ez a törpnél is ugyanugy amit bemásoltál)
Tultermelős csapat ellen megállja a helyét de ez olyan dolog nem olcso mulatságés egy 0 tanyás csapat már simán kinyirja
Most így könnyen irsz erős orit de szerintem több olyan orit látni a hodban aki -1k kajával van mint olyat aki semmit nem termel:PBár az igaz ha valaki tolis akkor vagy legyen elf vagy ne csináljon tanyát mert nagyon szétszedik...

Last edited by Harcosok; 09-25-2006 at 18:35..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules