|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-22-2006, 16:44
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Mondjuk bankot , bányát stb .... az 1/a ban tudok olyan hullát akinek 250 bankja és 200 körüli bányája van .... ennek szívesen gyujtogatnám a bankjait . 
|

09-22-2006, 16:51
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
1/A-ban 250 bank? én tok olyan hullát akinek 200 hekin van 148 bankja 
|

09-22-2006, 17:32
|
Junior Member
|
|
|
|
No akkor összegezném a javaslataimat a hullához :
1 : A lakosság 20 %-t lehessen képezni katonává egyszerre .
2 : Ház nélkül is lehessen min 40 embere a területén, cserébe nála lehessen más épületet gyujtogatni pl: bank, bánya csak egyszerre kevesebbet.
3 : 100 % katonai morál .
Szeretném ha Ati is hozzászólna ezekhez a javaslatokhoz ha lehet ! Valaki ismeri tudna szólni neki ?
Csokibácsinak üzenem akkor már tényleg teljesen játszhatatlan lenne a hulla 
|

09-23-2006, 09:13
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Yorgem
2 : Ház nélkül is lehessen min 40 embere a területén, cserébe nála lehessen más épületet gyujtogatni pl: bank, bánya csak egyszerre kevesebbet.
Szeretném ha Ati is hozzászólna ezekhez a javaslatokhoz ha lehet ! Valaki ismeri tudna szólni neki ?
|
Mi értelme más épületet gyújtani?
Ha csak azért, hogy kárt okozz, arra jó a házgyújtás is...sőőt, elmennek az emberek és a bnkok már nem is működnek.
Ha valaki annyi bakot tart az alapból bukja a hadi előnyt.
A nem csak házat gyújtani -dolog nekem nem igazán jön be.
A másik dolog ... most tuningolnánk a hullát, gyengítenénk, vagy átalakítanánk?
Szerintem a brutális átalakítást hanyagolni kéne, mert abból aligha lessz valami 
|

09-23-2006, 09:57
|
Junior Member
|
|
|
|
Szerintem meg akkor átkellene írni az élőhalott történetét a súgóban mert az igy szerintem nem jó mert teljesen ellenkezik magával a játékkal szerintem ....
De pl meglehetne alapból oldani, hogy ne kelljen házat építeni mert több ember férne el a területen .
Hadi elönyének meg épp a tömegből kéne lennie de nincs, mert ugyanannyit képezhetsz mint a többi nép . Meg pont azért lehessen mást is gyújtani , hogy egy szövi ne tudja megsemmisíteni egy kőr alatt .... vagy lehetne úgy is hogy a gép dönti el , hogy épp mit gyujtottak fel ...
Én nem mondtam semmien brutális átalakítást szerintem .... nem lesz se varázsló , se tolvaj, a hulla csak abban lesz egy kicsivel erősebb amiben tényleg annak kéne lennie .... Mert szerintem sok hulla orkot győz 
|

09-23-2006, 13:57
|
Member
|
|
|
|
Hmmm... és mit csinál a ork hulla? 
|

09-23-2006, 20:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Yorgem
|
Az első javaslat még csak-csak oké. Meg kéne vizsgálni a várható hatásait, de használható ötletnek tűnik.
A második javaslat mármár zavaros. "Ház nélkül is lehessen min 40 embere a területén" Ergo minden üres területén éljen 40 ember 8 helyett? Vagy minden egyes hektáron(akár beépített, akár nem) éljen 40 lakos? Ezt nem igazán értem egyenlőre.
3. javallat: a hullával az a gond, hogy csak arra nem használható, amire ki lett találva: támadásra. Ezen kéne változtatni. Ergo a hulla is tudjon sikeresen támadni(erre már jött millió ötlet). Ha ez meg van oldva, akkor máris magasan tudná tartani a katonai morálját. Illetve hogy már nem is tudom kit idézzek: a kat.morál nem egy varázsolható dolog, nem lehet összelopni, és a boltban sem kapható. Aki magas katmorált akar, harcoljon meg érte.
|

09-23-2006, 20:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Na meg is találtam. Idézet Csokibácsitól:"Lényeg, hogy a magas morálért meg kell dolgozni, nem hullik az öledbe, nem kérhető kölcsön a szövitől karavánnal, nem lopható tolikkal, szóval nem adják ingyen, de még juszufnál sem vásárolható meg akciós áron.
Ugyanígy ne is legyen varizható."
|

09-25-2006, 07:53
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Az első javaslat még csak-csak oké. Meg kéne vizsgálni a várható hatásait, de használható ötletnek tűnik.
A második javaslat mármár zavaros. "Ház nélkül is lehessen min 40 embere a területén" Ergo minden üres területén éljen 40 ember 8 helyett? Vagy minden egyes hektáron(akár beépített, akár nem) éljen 40 lakos? Ezt nem igazán értem egyenlőre.
3. javallat: a hullával az a gond, hogy csak arra nem használható, amire ki lett találva: támadásra. Ezen kéne változtatni. Ergo a hulla is tudjon sikeresen támadni(erre már jött millió ötlet). Ha ez meg van oldva, akkor máris magasan tudná tartani a katonai morálját. Illetve hogy már nem is tudom kit idézzek: a kat.morál nem egy varázsolható dolog, nem lehet összelopni, és a boltban sem kapható. Aki magas katmorált akar, harcoljon meg érte.
|
A 2. javaslatnál az első variációra gondoltam .....
Van még egy ötletem majd kicsit késöbb leirom .
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|