|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

09-13-2006, 17:32
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Persze 
Vegyük csak szépen sorjában. Amint láthatod az oriban nincs mit enni, ezért elköltöztek az emberek, ami a negatív foglalkoztatottságból látszik is.
Az emberhiány miatt esetleges rossz intéző beálítás mellett a nem működő barakokból, kocsmákból, templomokból az egységek is elmentek.
Nem nehéz némi oda nem figyeléssel gyorsan hazavágni egy orit 
|
Köszi a részletes választ.Volt hozzá pénzem , barakom is,ki akartam probálni , hogy 100 lóval beüthetnék-e .(erre volt pénzem) A kisérlet nem sikerült mert nem volt ló a piacon.A föld védőértékét legyőzi-e 100 ló ?
|

09-13-2006, 17:41
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
borka, számold ki magadnak 
az már dicséretes, hogy tudod van minimális védőérték.. 
próbáld meg a súgóból értelmezni, hogy akkor az mennyi is lehet és, hogy valyon mivel lehet átütni?
jah ha nincs ló egy üres orira bátran támadhacc akár íjjal is 
|

09-13-2006, 19:08
|
Member
|
|
|
|
ez így van üres orit azzal ütsz amivel akarsz  amúgy meg az sok mindentől függ hogy átütöd-e 100 lóval. faj, +1 tábi, meg a tekiktől nameg vérszomj kat.moráltól tehát sokmindentől 
|

09-13-2006, 19:12
|
Member
|
|
|
|
mondjuk megfontolnám hogy nem támad-e éppen mer akármennyire is üresnek tűnik az ori vagy régebben támadott vagy most támad  ugyanis egy üres orinak aligha van 90% kat. morálja
|

09-13-2006, 19:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
mondjuk megfontolnám hogy nem támad-e éppen mer akármennyire is üresnek tűnik az ori vagy régebben támadott vagy most támad  ugyanis egy üres orinak aligha van 90% kat. morálja
|
aham és a támadáshoz elküldte a varijait meg a tolijait is? 
+még 2000 lakosát is..
egy üres orinak meg ha van 1 működő kocsmája is csoda, hogy nem 95 a katmorálja..
|

09-14-2006, 13:33
|
Member
|
|
|
|
nem nem. megfertőződött  varijai nem voltak se tolijai  a katonáival meg kellet támadjon mer nincsen 2000-es lakossághiánynál működő épület ha lenne az tuti nem kocsma lenne szerintem az akinek ennyire hiányoznak az emberei az nem teszi előre a kocsmát és eredetileg meg nem legelől van. amúgy meg azóta akár le is fokozhatta az egész katonaságot 
|

09-14-2006, 15:35
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
borka, számold ki magadnak 
az már dicséretes, hogy tudod van minimális védőérték.. 
próbáld meg a súgóból értelmezni, hogy akkor az mennyi is lehet és, hogy valyon mivel lehet átütni?
jah ha nincs ló egy üres orira bátran támadhacc akár íjjal is 
|
Jó kiszámítom itt ,hogy segítsetek ,ha tévedek.Két-három lapnyi jegyzetem van a fórumból és a súgóbol mégsem kapok meg semmit
A támadó érték = 100 *6 *1,4* 1,2*1,3*0,94=1231pont
1,4 mf, 1,2 teki bónusz ,1,3 vérszomj , 94 % morál (nem emlékszem ,hogy alattam vagy fölöttem volt)
A védő érték = 281*1,4*1,3*1,3*0,90 = 598 pont
Ezzel az a baj hogy nem értem ,földvédelem esetén járnak-e bónuszok mf,teki, védővarázslat ( hisz varija sincs) morál.
Tehát szerintem elég a 100 ló ,sőt a fele is elég lenne!Ez az első ilyen számításom ,ne nevessetek ki ha valami hibádzik!
|

09-14-2006, 15:39
|
Member
|
|
|
|
Borka, szerintem ne számolgass, menj neki, legfennebb bebuksz. Ha túl sokat agyalsz ilyenkor, valaki más kiszúrja, és ekviszi előled.
|

09-14-2006, 20:58
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Borka, szerintem ne számolgass, menj neki, legfennebb bebuksz. Ha túl sokat agyalsz ilyenkor, valaki más kiszúrja, és ekviszi előled.
|
Igazad volt 500 ij bőven elég volt. Jópofáskodik a program ,az eseményeknél az jelent meg ,hogy katonáim hősiesen harcoltak és elfoglaltak 7 ha földet (kivel harcoltak?)
|

09-14-2006, 15:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by borka
Jó kiszámítom itt ,hogy segítsetek ,ha tévedek.Két-három lapnyi jegyzetem van a fórumból és a súgóbol mégsem kapok meg semmit
A támadó érték = 100 *6 *1,4* 1,2*1,3*0,94=1231pont
1,4 mf, 1,2 teki bónusz ,1,3 vérszomj , 94 % morál (nem emlékszem ,hogy alattam vagy fölöttem volt)
A védő érték = 281*1,4*1,3*1,3*0,90 = 598 pont
Ezzel az a baj hogy nem értem ,földvédelem esetén járnak-e bónuszok mf,teki, védővarázslat ( hisz varija sincs) morál.
Tehát szerintem elég a 100 ló ,sőt a fele is elég lenne!Ez az első ilyen számításom ,ne nevessetek ki ha valami hibádzik!
|
Tamadónál még lehet tábornokok után bónusz (ha 1 nél többet küldesz és gondolom az összeset küldenéd) ill. egyes fajoknál faji bónusz (óriás, ork és hulla a 4-es szinttől)
Legutobbi információim szerint a "földnek" nincsenek bónuszai tehát 281!
A védelemnél
A védelem varázslat meg csak akkor kell számolni, ha fenn is van az országon és a védőértéknél van még a hadi tekercs bónusz (persze ebben az esetben most egyik sincs csak a számítási képletben nem szerepel a tekercs bónusz).
(Vagy legalább is valami hiányzik. Védelem 1,3 Torony bónusz max 1,3 tekercs 1,3 és nálad csak kettő van a képletben)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|