Image
Image
Image
Most színesceruza rajzokkal készültem, kb egy-egy és fél éve készültek. Nagyon érdekes számomra a ceruza, szívemhez nőtt, gyerekként másom se volt, mint ceruza és vízfesték. Amikor már temperát használhattam ugráltam örömömben

:-)
[Reply]
Azon gondolkodom, hogy érdemes e, visszajelzést nem kapok, ezért gondolhatom úgy, hogy ez érdektelen téma. Megértem, mert a mai világban tapasztalatom szerint egy vászonra pottyantott pötty többet ér, mint azok, amiket én alkotok... sajnos
Szép napot nektek, és hajrá Hódító!

[Reply]
Nagyon vagány verdák, ezek már eladtad

:-) ?
[Reply]
Nagyon jók a rajzok Andy, tetszenek!
[Reply]
Originally Posted by Kohonen:
Nagyon vagány verdák, ezek már eladtad
:-) ?
Az első kettőt igen, a másik kettő nemrég készült. De bármikor festek akár adott kép alapján

[Reply]
Originally Posted by Dyneric:
Nagyon jók a rajzok Andy, tetszenek!
Köszönöm szépen a dicséretet Dyn, abban a kis ráérő időmben festegetek, amit a munkám enged. És jöhet tőletek ötlet is, mit is festhetnék, mert már igazán nem tudom néha.... Sok sok formát kipróbáltam már, sok rajz eszközt, témát, ás néha elakadok mit is kellene. Ám ha kapok ötletet, az kihívás, és felspannol

[Reply]
Tolvajtempóban volt egy autó Elenornak hívták,
Shelby GT 500as autóból építették
Azt megnézném festve

Szép Napot!!!!
[Reply]
Azt én is 😁 Akkor kénytelen leszek megnézni a filmet hétvégén elsõ ütemben

[Reply]
Image
Image
Image
Első probálkozásaim az arcokkal, mindig is nehéz téma volt ez nekem, az első az irodám falát gazdagítja, színesceruzával készült, a másik kettő új tulajnál van és pasztellal festettem. Jó kis kihívás az arcok, a testek jobban mennek már

[Reply]