|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség az Anarchista csoporthoz Az Anarchista csoportban merőben más játék zajlik, mint a normál csoportokban, a profi Anarchistások itt segíthetnek a frissen belevágoknak |

09-11-2021, 09:19
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 20%
|
|
Ha 4es szinten normálisan vagyok, lehet e 5ös szinten anarchistábaban orim?
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy 5ösben levő orimat tudom e anarchistába helyezni zéróstarttal, úgy hogy 4es gyorsban van egy orim. Össze vannak kapcsolva persze.
|

09-11-2021, 09:57
|
Administrator
|
|
Activity: 30%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arya
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy 5ösben levő orimat tudom e anarchistába helyezni zéróstarttal, úgy hogy 4es gyorsban van egy orim. Össze vannak kapcsolva persze.
|
Szia,
anarchista csoportban több országod is lehet, úgyhogy nyugodtan át lehet tenni. Sőt! A zéróstart az egy új országot ad, mintha akkor kezdted volna (név, sorszám, VIP körök megmaradnak, de amúgy 200 hektáros kezdő ország lesz). De anarchista csoportba átrakhatod a meglévő országot is, így minden eddigi egység és épület is megmarad, és úgy tudod az anarchista csoportban folytatni vele a játékot (név, sorszám, VIP körök ilyenkor is megmaradnak természetesen). Ez a zéró-start fülön a második (alsó) lehetőség.
|

09-11-2021, 15:39
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 20%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szia,
anarchista csoportban több országod is lehet, úgyhogy nyugodtan át lehet tenni. Sőt! A zéróstart az egy új országot ad, mintha akkor kezdted volna (név, sorszám, VIP körök megmaradnak, de amúgy 200 hektáros kezdő ország lesz). De anarchista csoportba átrakhatod a meglévő országot is, így minden eddigi egység és épület is megmarad, és úgy tudod az anarchista csoportban folytatni vele a játékot (név, sorszám, VIP körök ilyenkor is megmaradnak természetesen). Ez a zéró-start fülön a második (alsó) lehetőség.
|
Köszi Ati, tehát nem gond hogy 4ben nem anarchistában vagyok? Mert azt az orit ott szeretném megtartani.
|

09-11-2021, 16:31
|
Administrator
|
|
Activity: 30%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arya
Köszi Ati, tehát nem gond hogy 4ben nem anarchistában vagyok? Mert azt az orit ott szeretném megtartani.
|
Nem gond.
A legbiztosabb ez: ha össze vannak az országok kapcsolva, akkor a rendszer nem fogja engedni, hogy olyan helyre kerüljön országod, ahol az ne lenne szabályos.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|