|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-11-2006, 14:52
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Azt hiszem a zombi mint faj, alapvetően életképesebb lenne, ha megkapná a védelem varit is automatikusan, akárcsak a vérszomjat.
|
Ez egy elég egyszerű, és jó ötlet. Alapvető változást nem jelentene a játéktechnikában, szal könnyen kivitelezhető. Támogatom
|

09-11-2006, 16:45
|
|
Member
|
|
|
|
Nekem valahogy ez a hullára automatikus varázslás nem nagyon jön be. Mivel a legbutább faj ( a butát úgy értem, hogy hivatalosan hülyék a tolvajláshoz, tudományhoz, varázsláshoz) nem igazán tudom elképzelni, hogy amig a másik varázsolgat ő néhányat ajándékba megkapjon. Én pölö az orkommal nem is nézek krónikát, mert nem maradna készi a markotányra, védelemre stb ... szal nekem ez nem nagyon jön be :d
Számoltátok milyen következményekkel járna egy automatikus védelem a 2. szinten egy mf hullánál? Nem lenne picit sok? 
|

09-11-2006, 17:37
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
tehát ismét elvetve 
|

09-11-2006, 17:46
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
tehát ismét elvetve 
|
Szerintem nem 
Csak jó lenne valami olyan "tuningot" találni, ami alapjában nem változtat a faji sajátosságain, de erősíti abban amiben a hulla egyébként is jó. Ez pedig nem lehet más, csak is a harc
Mint már említettem én az élőhalottakat amolyan rettentő vérszomjas tömeges militaritású fajként képzelem el. ( lásd: Resident Evil) Nehéz őket legyőzni és hihetetlenül agresszívan támadnak. A megoldást én semmiképp sem a különböző varázslatok odaajándékozásában látom.
Több fantáziát gyerekek 
|

09-11-2006, 20:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Több fantáziát gyerekek 
|
Nem a fantáziával van a baj, hanem azzal, hogy ez megvalósítható is lehessen, illetve illeszkedjen a Hódba is... 
És születnek emberek.
|

09-11-2006, 21:30
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
... illetve illeszkedjen a Hódba is... 
|
Az már bizony fantázia
Megmondom mi a bajom srácok és jányok 
Nem játszom hullával.
Azonban én mint már oly sokszor említettem a hullát tipikus támadó beálítottságú fajnak képzelem el.
Bátorkodom továbbmenni. Az élőhalottakat sokkal hadisabbnak képzelem el, mint egy gnómot. Sokan el vannak szálva a gnómok harciasságával végeredményben jogosan a tudományban elérhető %-ok miatt, pedig a gnóm mint faj inkább olyan szemüveges könyvmoj kéne hogy legyen, aki szivesebben védekezik mint támad. Ez szerintem úgy is lett kitalálva, mivel kevesebb a tábijaés a tornyok is %ban jobban védenek. Szal - a támadásra és + a védekezésre akár hogy is nézzük; mégis sokan támadó jelleggel használják igencsak sikeresen.
A hulla maximálisan lopható + ártózható, ami reális, hiszen mindenki néz filmet + játszik PC-játékokat és az élőhalottak nem igazán tesznek olyat amihez "ész" illetve "furfangosság" szükségeltetik.
Nah nem szaporítom a szót feleslegesen. Attól, hogy kap némi védelmet lehet, hogy erősebb lessz... sőt, ez nem kérdés!Egyértelműen erősebb lessz, de én a komplett militaritására szavaznék, ami valamelyest közelebb hozza például az orkokhoz 
Röviden és tömören olyan fajt kéne belőle csinálni minimális módosítással, ami a felső szinteken is megállja a helyét igazi hadioriként. Persze ügyelve a Hódító belső egyensujára.
Szerintem ez csak szinesítené a játékot és 1el több erős hadis csak jó tenne  Elvégre online harci játékot játszunk kedves Hadhölgyek és Hadurak
Nos egy kicsit leszállok erről a topicról teret biztosítva mások nak is 
|

09-11-2006, 22:10
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Mint korábban említettem, nekem tetszik az automata védelem, és a játéktechnikai magyarázat is megvan hozzá: az élők természetes idegenkedése a holtaktól...
Ezzel szemben nem támogatok olyan verziót, hogy több férőhely, meg ilyenek, mert akkor akár adhatnánk nekik tekit is, ilyenről meg eddig nem volt szó. Földrengés kevesebbet üt rajta, szárazviharra érzéketlen, emberlopás kevesebb áldozatot szed mint másnál, és sereggyilok nála nem működik. Ennél több toli-vari elleni védelmet hova akartok? Mint megbeszéltük, a hullák hűjék, mennek előre ész nélkül, azaz 56 óriás tolvaj is simán kicselezi őket...
|

09-11-2006, 20:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
tehát ismét elvetve 
|
Már bocsi, de ez itt a megbeszélés topic, tehát azért mert valakinek van ellenvéleménye nem azt jelenti, hogy már halott is az ötlet... 
És születnek emberek.
|

09-11-2006, 18:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Számoltátok milyen következményekkel járna egy automatikus védelem a 2. szinten egy mf hullánál? Nem lenne picit sok? 
|
Abszolute nem lenne sok....
Sőt jobban átgondolva és figyelembe véve, hogy neki szinte mindig fullsereggel ki kell menni talán nem is befolyásolná érdemben a faj helyzetét 
|

09-11-2006, 19:01
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Abszolute nem lenne sok....
Sőt jobban átgondolva és figyelembe véve, hogy neki szinte mindig fullsereggel ki kell menni talán nem is befolyásolná érdemben a faj helyzetét 
|
Ha fullsereggel megy ki (feltételezhetően arra gondolsz, hogy kiküld mindent amije van) akkor a védelem nem sokat dobna rajta 
Nah de miellőtt bárki azt mondaná, hogy nem értek én ehhez  ... az elites felálású élőhulla oritulajának valóban segítene, a full íjjas hullán + főleg (mert olyan is van ám  ). Csak ne varázslat jellegű legyen, mert attól borsódzik a hátam 
Azért kicsit belegondolva a dologba, a védelem odaajándékozásával szerintem elszaporodnának a védekező beálítottságú hullák, amit személy szerint nem igazán díjjaznák. A hullát nem tudom elképzelni amint saját temető-orijukat körbetornyozva csontokon kissé hiányos rothadó húscafatokat lógató íjjas katonákkal őrzik, hanem inkább vérszomjas gyilkolásra született támadó beálítottsgú harcosokkal, akik csak azért gyilkolnak, hogy ez álltal is népesebbé tegyék saját fajukat 
... bocsi... kicsit elragattattam magam 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules