Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-10-2006, 12:35
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

1 gond van ha nem mondja így ki:csalok akkor semmit nem lehet tennimivel hv-hoz nincs supportjksz bejelentő lap nem ellenem irányult ugyhogy megint semmi
Visszább irták,hogy párbajozzunk megNem lenne fair küzdelem:PMIvel én sokkal de sokkal többet tapasztaltam már meg mindenD néha néha eljár én meg rengetegszer nagy különbbség van( ugy érzem köcsögség lenne ha arra hivnám)
Most irjátok majd ,hogy nagynak hiszem magam meg mindende valahol egyszer összegyüjtöttem kb az elmult 20párbajomba hanyadik voltam stb2x estem dobogon kivülre(kb a 20párbaj 1-1.5honap alatt volt:P)
na de azt itt lezártam
amugy nem értem mi bajod van D amit beirtam viccestöröli valaki az orit ha már az mnt-t is bontom de elötte nagyon kemény
a másik meg ott vicces volt az egész ahogy tagadtad meg mindenutána meg szépen lassan elismered azt amit már amugyis tudok
De itt megkérdezem már töled:
Igaz amit írtam vagy hazudsz és aztmondod:hogy kitaláltam mindent
Erre válaszolj pls még utána én lezártam a dolgot én ugyis tudom mi volt csak, hogy igazat mondasz-eDE nem igazán cáfoltad eddig amit írtam ugyhogy
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-10-2006, 12:37
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Longevity: 99%

Csak én nem értem az esetek 50%-ban hogy kinek mikor mit ír???
Reply With Quote
Old 09-10-2006, 19:28
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Láma View Post
Csak én nem értem az esetek 50%-ban hogy kinek mikor mit ír???
én ezt elkerülendő el sem olvasom a hülyeségeit
Reply With Quote
Old 09-10-2006, 21:32
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Peter View Post
én ezt elkerülendő el sem olvasom a hülyeségeit
Nem is kell, elég egy kósza pillantás és magad is meggyőződhetsz, mily csodálatos, főként sárga színben pompázó smiley erdő rajzolódik ki a kommentjeiben (nem is volt nagy hülyeség a max. 5 smiley / komment)
Old 09-10-2006, 21:53
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Monjuk egyrészt télleg nem értem, hogy miért kell ilyesmit a poénos topicban lefolytatni. Másrészt meg nem értem, hogy ha már mindenki tudja, hogy hv-t nyerni csak jksz-el lehet, akkor utólag minek lázadni a többiek ellen? Régebben párat nyomtam én is, de hamar rájöttem a lényegre és azóta felé se nézek. Ha játszanék, alighanem nekem is meglenne a csapatom, akik segítenek, és akiket én is segítek. Szal sorry, de személy szerint egyikőtök problémája sem hat meg...
Reply With Quote
Old 09-10-2006, 21:56
Bogár Bogár is offline
Member

Máté, örvendessz, hogy elmondhattad, mennyi párbajt nyertél? eddig te voltál az egyetlen ezen a fórumon, aki felhozta, milyen sokat párbajt nyert...
egyébként, ha jól tudom csak 10-20 hv után nyertél előszőr. addig mind a zászlóra hajtottál, és gyáva módon mindig bevédted magad, ha véletlenül hozzád került a zászló.

nem is csodálkozom, hogy mindenki kitöröl az MSN-ről egy idő után. egyáltalán nem vagy szimpi ezzel a dumával.

mégvalami: másokat dobigálsz sárral, de ne mondd azt nekem, hogy a hétvégiken te is 100%-osan tisztán játszassz. így én nem érzem, hogy jogod van gyanúsítgatni másokat.

sajnálom, hogy a poénos topic ennyire elfajult.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Old 09-11-2006, 05:54
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

elnézést kérek hogy tönkre tettem a topicotok

És további vitákat elkerülendő nem fogok írni olyan topicba ahol Harcosok megjelenhet :P

Last edited by Dragi; 09-11-2006 at 06:01..
Reply With Quote
Old 09-14-2006, 18:29
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
mégvalami: másokat dobigálsz sárral, de ne mondd azt nekem, hogy a hétvégiken te is 100%-osan tisztán játszassz. így én nem érzem, hogy jogod van gyanúsítgatni másokat.

sajnálom, hogy a poénos topic ennyire elfajult.
én ilyet nem írtam ha jól látomanarba is dobtak érte már egy szóval nem mondtam én vagyok a szent meg minden csak pont dragon volt az aki ezt teszi(nem itt de tudja ő a dolgokat:P)és én ott abban 1 szóval nem írtam,hogy dragon de egyből magára vettelehet valami alapja ezek szerint
Rossz a gépem nem igazán tok sajna irni
Reply With Quote
Old 09-14-2006, 18:40
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Activity: 1%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
én ilyet nem írtam ha jól látomanarba is dobtak érte már egy szóval nem mondtam én vagyok a szent meg minden csak pont dragon volt az aki ezt teszi(nem itt de tudja ő a dolgokat:P)és én ott abban 1 szóval nem írtam,hogy dragon de egyből magára vettelehet valami alapja ezek szerint
Rossz a gépem nem igazán tok sajna irni
De ahoz még elég jó hogy, teleszórja mosolyokkal a szövegedet.
Nem lehetne ezt máshol folytatnod?
Ez ugyanis egy poénos beszólások topik és nem egyesek viselt dolgait kitárgyaló topik.
Arra légyszi nyiss egy másikat és a nem ideillő beirásokkal ne riaszd el azokat akik a hódos poénokat keresik.

Köcc

Bocs mindenkitől de már untam hogy mindig mikor ide nézek a Harcosok szmájli erdejéből kell kihámozni a mondani valót.
Old 09-14-2006, 18:49
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Békés View Post
De ahoz még elég jó hogy, teleszórja mosolyokkal a szövegedet.
Nem lehetne ezt máshol folytatnod?
Ez ugyanis egy poénos beszólások topik és nem egyesek viselt dolgait kitárgyaló topik.
Arra légyszi nyiss egy másikat és a nem ideillő beirásokkal ne riaszd el azokat akik a hódos poénokat keresik.

Köcc

Bocs mindenkitől de már untam hogy mindig mikor ide nézek a Harcosok szmájli erdejéből kell kihámozni a mondani valót.
Jójó békés de ugy érzem mindig ti szólítottatok meg magamba nem igazán beszélgettem volna a 2.beirásom utánNem mondtam egy szóval sem,hogy dragon tette ezt ő vette magáraMindegyik poén szól valakiröl és ezt drag nem birja elviselni ha éppen rolaMert ha te irod be,hogy törli valaki az oriját azért mert elkezded felbontani az mnt-t azt viccesnek véled nemde?
Mindegyik szól valakiröl ez néha fáj de el kell viselni
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules