Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-23-2014, 16:17
Dave Dave is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default Eddigi tapasztaltok

Üdv!
Rég nem fordultam meg errefelé, visszaolvastam az azóta történt beírásokat.

Én támogattam a változtatást korábban. És mit hoz a sors? Talán az első akit leloptak egy éjjel alatt 2,5 yarddal én voltam
Játszok felessel és játszottam feles ellen is . Nekem tetszik, hogy sokkal színesebb lett a játék.

A pénz lophatóságához: sztem 5. szinten 2-300 hekin nem szükséges 1 yard felett kp-t tartani az oriban... Aki mégis tart, hát ismeri a kockázatokat. Szerintem nem játszhatatlan a játék 300 hekin, ha "csak" 300 milla van az oriban.
Fent a 3. szinten nincs is meg az 5% bankom, de mégsem lopnak éjjel-nappal. 1,5-2 yard kp van az orimban állandóan de már napok óta felém se néztek...

Egy 4-5 napos harcocska során, ahol az ellenfélnél is volt feles, meg nálunk is, na ott az 5 nap alatt ha jól emlékszem 1 db katigyilok se volt.. hiába lett erősebb, mégse használta senki, mert egy háborúban többet ér az éplista, meg a seregfelmérés, minthogy legyilkoljak 2000 katonát. Ugye körönként legalább 3 éplista,3 távollévő sereg. Hol fér ide bele már a katigyilok. (Aztán meg annyira még énse vagyok perverz, hogy ismeretelenek 6-7 körös oriját csak merő unalomból gyilkolásszam)

Nagyobb hektáron szerintem már elég jól el tudják rejteni a pénzeket, kisebb hektáron meg egyszerűen nincs szükség a normál játékhoz milliárdokra.

Hát mit mondjak? Akinek ez nem tetszik, csak azért lehet, mert az ő szövijében éppen nincs feles... Dehát ez egy stratégiai játék. Aki nem tud, vagy akar alkalmazkodni a megváltozott erőviszonyokhoz az előbb-utóbb hátrányba kerül. Személy szerint örülök annak, hogy vége az ork uralomnak. Másfél, két éve a pontlista ELSŐ FELÉBEN az orik legalább 70%-a ork volt. A maradék meg gnóm kb. Néhány nagyno bátor törpe és egy-két ügyes óriás.
Hát az valami borzasztóan unalmas volt....

Egy szóval szerintem most élvezetesebb a játék úgy összességében.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Dave For This Useful Post:
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules