|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

03-12-2014, 15:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Remy írt egy okot, hogy szerinte ez miért legyen így. Van-e más ok is, ami miatt ezt a korlátozást be kellene vezetni?
|
Még azzal egészíteném ki, hogy ugyan ilyen jogosnak tartom akkor is amikor 3% alá lopja magát. Tehát nem csak abban az esetben ha szándékosan le van tolva a készültsége, hanem amikor ő lopta szét magát. Feles tudjon lopni 33x ha megéri, de legyen meg az ára is és ne csak a szerencsétől/gyorsaságtól függjön a további harcok kimenetele.
|

03-12-2014, 16:28
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sequator
Még azzal egészíteném ki, hogy ugyan ilyen jogosnak tartom akkor is amikor 3% alá lopja magát. Tehát nem csak abban az esetben ha szándékosan le van tolva a készültsége, hanem amikor ő lopta szét magát. Feles tudjon lopni 33x ha megéri, de legyen meg az ára is és ne csak a szerencsétől/gyorsaságtól függjön a további harcok kimenetele.
|
Ha a valtoztatas utan nem tud 10% alatt akciot inditani akkor semmikepp sem tudja magat 3% alalopni, csak abban az esetben megy ala ha leviszik a keszulijet.
|

03-12-2014, 16:33
|
Member
|
|
|
|
A masik oldala ennek a 10% alatt nem akciozhat dolognak, hogy ha a harc elejen ellovi a keszulijet a felelf, a varisnak (szerencses esetben) koronkent egyszer akar korvaltas vegen is eleg lehuzni rola par % keszulit es igy a felelf vegig ki lesz love a csatabol. Ha meg nem lovi el akkor megrosszabb mert az ellenfel viszi le. Erdemben a tolvajokon kivul semmiben sem jo, szerintem ez az elony kell neki.
|

03-12-2014, 17:57
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Legyen 25% alatt a szándékmérés korlátozva, ez félút az 50-0 között és a kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad...
|

03-12-2014, 18:09
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Legyen 25% alatt a szándékmérés korlátozva, ez félút az 50-0 között és a kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad...
|
Egyébként meg engem nem zavar, ha marad úgy, ahogy most van.
|

03-12-2014, 18:17
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
|
Félreérted a kérdés lényegét. Nem a százalékot keressük, hanem próbálom megérteni, hogy mi szükség erre a korlátozásra.
|

03-12-2014, 18:37
|
Member
|
|
|
|
akik szeretnék egy kicsit gyengíteni a félelfet próbáltak vele játszani valamilyen szinten?
|

03-12-2014, 18:47
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Félreérted a kérdés lényegét. Nem a százalékot keressük, hanem próbálom megérteni, hogy mi szükség erre a korlátozásra.
|
jah, akkor nem szóltam, nekem jó így, ahogy most van....
|

03-12-2014, 18:14
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sequator
|
Ezt fejtsd ki kérlek bővebben.
Mire gondolsz, hogy legyen meg az ára? Megvan, hiszen a készültsége lent van, ami befolyásolja a tolvajerejét. Minél lejjebb viszi, annál kevesebb az ereje.
|

03-12-2014, 21:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt fejtsd ki kérlek bővebben.
Mire gondolsz, hogy legyen meg az ára? Megvan, hiszen a készültsége lent van, ami befolyásolja a tolvajerejét. Minél lejjebb viszi, annál kevesebb az ereje.
|
Ok, bar most csak telorol tudok irni.
Ha egy feles napi 18 orat online fent van, mig en egy nap orankent 1x, de azt 18 oran keresztul folyamarosan korvaltasok kozben valtozo idopontokban, alkalmanket 5-10 percet tudok csak a jatekra szentelni, akkor o eredmenyesebb lesz. Semmi mast nem kell tennie csak a korvaltas utan rogton akcioznia. En hiaba vagyok ebben a korokre osztott strategiai jatekban latszolag ugyan olyan aktiv. Mire oda jutnek, hogy levigyem a keszultseget o mar elhasznalta. Kovetkezo korben szinten, utana megint, pedig o is en is a peldaban emlitett mindharom korben fent voltunk. En probaltam a keszultsegen csokkenteni de nem lehetett, mert miniuszba tolni a keszultseget.
Megvalami: Merengo toliakciot irt, most en is az egyszeruseg kedveert, de ahogy a masik temaindito topicban is irtam csak az info szerzo tolvaj akciokkal van gondom. Szerintem az nem fair, hogy korvaltas utan a regeneraciot es a legutobb erositeskent kapott uj akciot kihasznalva meg tudja nezni az elozo korben inditott seregem (akkor meg 3%alatt volt a keszultsege) szandekat.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|