|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

06-24-2013, 20:18
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Régi országoknál nem, mert ez most nincs külön számolva.
|
Akkor így ilyen formában szerintem nem befolyásolná az aktív országokat, az eddig kevésbé aktívaknak is lenne honnan elindulni, már csak a feltételeket kellene tisztába tenni, hogy mi a minimum amit szabin kell tölteni, illetve mik a feltételek, na meg a kezdő országoknak kellene valamennyi szabi időt biztosítani, hogy azért ők se essenek vissza szabiról csak úgy...
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

06-24-2013, 20:29
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fefe013
Akkor így ilyen formában szerintem nem befolyásolná az aktív országokat, az eddig kevésbé aktívaknak is lenne honnan elindulni, már csak a feltételeket kellene tisztába tenni, hogy mi a minimum amit szabin kell tölteni, illetve mik a feltételek, na meg a kezdő országoknak kellene valamennyi szabi időt biztosítani, hogy azért ők se essenek vissza szabiról csak úgy...
|
Egyelőre még nem eldöntött, hogy ez az irány. Igaz nekem ez a legszimpatikusabb, hiszen az összes feltételnek megfelel, és egyszerűen, érthetően megoldja ezt a javaslatot.
|

06-24-2013, 22:46
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egyelőre még nem eldöntött, hogy ez az irány. Igaz nekem ez a legszimpatikusabb, hiszen az összes feltételnek megfelel, és egyszerűen, érthetően megoldja ezt a javaslatot.
|
ha a varázslatokat meg tudod oldani és egy pár hónapos országnak is jutna valamennyi tartalék szabadság, az lenne a legjobb. mondjuk minden ország egy hónap után kap két hét prémiumot, vagy 2 hónap után, vagy fél év után. hogy elmehessen nyaralni, megbetegedni bármi. persze ez egyszeri alkalom lenne.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules