Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-10-2013, 22:05
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Bukta View Post
ebben azért ne legyél olyan biztos, az, hogy Grün, meg Kohn, meg Schwarz, meg a többi, osztrák, német, vagy magyar, leszarom.

ezt fogalmam sincs honnan vetted... de igaz is, én segítenék ledózerolni Izraelt.

nem tudom, tudod-e de a feudalizmusban a nem keresztény embereket inkvizíció elé állították, és sokszor ki is végezték őket. sokszor még a keresztényeket is. a pénzzel való foglalkozás kincstári kiváltság volt, a kereskedelmet a feudális úr udvara rányította.

a többi meg... hát inkább az a propaganda, mint az én írásom. ne haragudj Von, de ennyire naiv nem lehetsz. azzal, hogy valaki homokba dugja a fejét, a probléma nem szűnik meg. aki pedig nem veszi észre a problémát, az vagy vak, vagy hülye.
A szavaiddal tételesen bizonyítod, hogy miről beszélek, lásd Izaelben húzzák meg magukat vs segítenél ledózerolni Izraelt.

De részemről a nyilvános vitát befejezem, mert nekem nem gond, hogy éltetitek a cionizmust, csak rá akartam világítani erre az ellentmondásra.
Ha meg akartad érteni amit írtam, akkor megértethetted, ha meg nem, akkor én szívesen folytatom, de privátban, mert igaz, hogy szétoffoljuk még a "ne offoljunk máshol 2" témát is

(vagy menjünk át a kevésbé nyilvános politikai topicba, ahogy Remy javasolta, és ott az olvashatja, akit érdekel is az ilyen)
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu

Last edited by Von; 05-10-2013 at 22:07..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-11-2013, 02:11
Bukta Bukta is offline
Member

Longevity: 72%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
A szavaiddal tételesen bizonyítod, hogy miről beszélek, lásd Izaelben húzzák meg magukat vs segítenél ledózerolni Izraelt.
Látod, azzal, hogy kiforgatod az ember szavait, és azzal uszítasz, na az az igazi propaganda duma. Leírom, bár eddig is megérthetted volna: nem támogatom Izrael elpusztítását, mert akkor az a pár millió zsidó is, akiket ott eszik a fene szétszéled a világban (tuti jutna belőle a hazánknak is). és igen, húzzák meg magukat! kaptak egy kib...ott országot!!! más földjére telepítették őket! ők választották a helyet cca 65 éve, akkor most nem kell pattogni! MI A F.SZ KELL MÉG???

Quote:
Ha meg akartad érteni amit írtam, akkor megértethetted, ha meg nem, akkor én szívesen folytatom, de privátban,
megértettem, csak nagyon nem értek egyet ezzel az unalomig lerágott "szegény mártír, elnyomott, megtépázott nemzet" ideológiával. ha valaki nem közülük való, az már "antiszemita, goj, szemét náci, stb". mi ez, ha nem a rasszizmus legegyértelműbb megnyilvánulása? otthon (a saját fejükben) kellene először rendet tenni!!! és miért nem lehet ellene felemelni a hangot???

még egy gondolat és befejezem: Von, nekem te ne írj privátot, mert az ilyen emberekkel, akik ebben a kérdésben így nyilvánulnak meg, mint te, általában nem állok szóba. most sem tervezem. köszi

Ui: biztos hallottad a mondást: "Csak egészség legyen, a többit megvesszük!"
nem a keresztény magyarok körében terjeng...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Bukta For This Useful Post:
Old 05-11-2013, 10:27
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%
Default HajrÁ csajok!

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 05-11-2013, 11:28
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Bukta View Post
Látod, azzal, hogy kiforgatod az ember szavait, és azzal uszítasz, na az az igazi propaganda duma. Leírom, bár eddig is megérthetted volna: nem támogatom Izrael elpusztítását, mert akkor az a pár millió zsidó is, akiket ott eszik a fene szétszéled a világban (tuti jutna belőle a hazánknak is). és igen, húzzák meg magukat! kaptak egy kib...ott országot!!! más földjére telepítették őket! ők választották a helyet cca 65 éve, akkor most nem kell pattogni! MI A F.SZ KELL MÉG???

megértettem, csak nagyon nem értek egyet ezzel az unalomig lerágott "szegény mártír, elnyomott, megtépázott nemzet" ideológiával. ha valaki nem közülük való, az már "antiszemita, goj, szemét náci, stb". mi ez, ha nem a rasszizmus legegyértelműbb megnyilvánulása? otthon (a saját fejükben) kellene először rendet tenni!!! és miért nem lehet ellene felemelni a hangot???

még egy gondolat és befejezem: Von, nekem te ne írj privátot, mert az ilyen emberekkel, akik ebben a kérdésben így nyilvánulnak meg, mint te, általában nem állok szóba. most sem tervezem. köszi

Ui: biztos hallottad a mondást: "Csak egészség legyen, a többit megvesszük!"
nem a keresztény magyarok körében terjeng...
Dehogy érted, te tolod a szekerüket, nem én, hajrá a továbbiakban is!
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Old 05-11-2013, 11:38
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Dehogy érted, te tolod a szekerüket, nem én, hajrá a továbbiakban is!
Te meg látványosan nyalsz feléjük...
Most hirtelen nem tudom, melyik a jobb hozzáállás kettőtök közül...
Reply With Quote
Old 05-11-2013, 15:12
Surranohalal's Avatar
Surranohalal Surranohalal is offline
Member

Longevity: 65%

ha valakinek nem tetszik hogy xy irányítja az országot ... gyerünk... szerezz hatalmat, építs csilliárdos bankokat cégeket, iráníyítsd te az országot, ráadásul jól. vagy röhögtesd ki magad a sárdobálással meg a nyüszítéssel...

lehet utálni a zsidókat/cigányokat/x-et y-t z-t, aztán meg ha egy másik országban pl lebozgoroznak akkor az teljesen normális lesz gondolom azért már nem hőzöngenél te sem?
Old 05-11-2013, 15:51
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Surranohalal View Post
ha valakinek nem tetszik hogy xy irányítja az országot ... gyerünk... szerezz hatalmat, építs csilliárdos bankokat cégeket, iráníyítsd te az országot, ráadásul jól. vagy röhögtesd ki magad a sárdobálással meg a nyüszítéssel...

lehet utálni a zsidókat/cigányokat/x-et y-t z-t, aztán meg ha egy másik országban pl lebozgoroznak akkor az teljesen normális lesz gondolom azért már nem hőzöngenél te sem?
nekem bőven elég, ha a hozzád hasonló gyökereket utálhatom
takarodj már erről a topicról
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 05-11-2013, 15:53
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Default Kupagyőztes!

Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 05-11-2013, 17:08
Surranohalal's Avatar
Surranohalal Surranohalal is offline
Member

Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by Pool View Post
nekem bőven elég, ha a hozzád hasonló gyökereket utálhatom
takarodj már erről a topicról
ha nem tetszik ne fórumozz... ha én gyökér vagyok, akor te mi vagy, pillangó? esetleg be kéne tartanod a fórum etikettet
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules