Hódító / Queosia forum Mobile
Page 9 of 12
« First < 789 1011 > Last »
PC (hardver, szoftver, játékok stb.)>mobil topic
Bukta 21:38 11-11-2012
Originally Posted by vityu:
A telefonom a halálán van, gondoltam beújítok egy okosat. Szeretnék ajánlatokat kérni. Legyen megbízható kütyü, és a realitások talaján maradjunk az árban. Nincsenek elképzeléseim. :-)
Ajánlani nem tudok, csak olyat amit ne.
Ne HTC-t vegyél! Megjelenés, grafika szuper, menürendszer, hardware fos.
Normál (nem állandóan a fülemen van) használat esetén 16-18 órás akksi... (?)
[Reply]
Andrew 22:44 11-11-2012
Originally Posted by Bukta:
Ajánlani nem tudok, csak olyat amit ne.
Ne HTC-t vegyél! Megjelenés, grafika szuper, menürendszer, hardware fos.
Normál (nem állandóan a fülemen van) használat esetén 16-18 órás akksi... (?)
Pontosan mi is a gond a HTC-vel? :-)
[Reply]
Bukta 23:25 11-11-2012
Originally Posted by Andrew:
Pontosan mi is a gond a HTC-vel? :-)
leírtam...
[Reply]
Tsobi 00:25 11-12-2012
Nagyon tudom ajanlani a Samsung Galaxy S3-t! Nekem maximálisan bevált. :-)
[Reply]
Andrew 09:12 11-12-2012
Originally Posted by Bukta:
leírtam...
Melyik telefont használtad, mi a gond a menürendszerrel? Milyen fos hardverre gondoltál?
Ilyen apróságokat kihagytál, cserébe általánosítasz.

Originally Posted by Tsobi:
Nekem nem tetszenek annyira az AMOLED kijelzők :-) a tiszta fekete egy nagy pluszpont, viszont a színek nekem elég érdekesen hatnak. Mások azt mondják, hogy túlszaturált, nekem csak szimplán furcsa :-)
[Reply]
vityu 10:59 11-12-2012
Originally Posted by Tsobi:
Ha fele olyan drága lenne, mint amilyen, akkor se fizetnék ennyit egy telefonért. 120 körüli árat irreálisnak tartok. 50-nél többet véletlenül se szeretnék elkölteni telefonra. Sőt.
[Reply]
Merengő 11:06 11-12-2012
Ha fele olyan drága lenne, mint amilyen, akkor se fizetnék ennyit egy telefonért. 120 körüli árat irreálisnak tartok. 50-nél többet véletlenül se szeretnék elkölteni telefonra. Sőt.
Samsung Galaxy Ace akkor ezzel meg leszel elégedve. kategóriájában kiváló és az ár érték aránya a legjobb jelenleg a piacon
[Reply]
csabi 11:33 11-12-2012
motorola defy-m van. strapabíró, igaz angol nyelvű. szerintem Neked tökéletes. beleejtheted egy balatonba is! :-)
[Reply]
vityu 12:01 11-12-2012
Originally Posted by csabi:
motorola defy-m van. strapabíró, igaz angol nyelvű. szerintem Neked tökéletes. beleejtheted egy balatonba is! :-)
Úgy látom, Vodafonnál csak a mini-t lehet belőle kapni. Amúgy nem tűnik rossznak.
[Reply]
Andrew 17:40 11-12-2012
Egy telefonért én sem. Szimpla telefonért 10 ezernél nem adnék többet.
Mondjuk én úgy tekintek erre, hogy telefonálásra is lehet használni, mert többnyire térkép/GPS, internet (ezzel együtt munka és tanulás) a felhasználási köre, illetve részben fényképezőgép (nem túl szép :-) ), szótárgép, zsebszámológép, naptár, zseblámpa, az email-ezést már majdnem ki is hagytam... És akkor néha az idő múlatására játékokat és egyebeket nem is említettem.

Mondjuk 100 ezret én sem költenék rá, ezért rendszerint figyelek, és várom a nekem megfelelő pillanatot (a Desire-t több, mint 2 éve újonnan 60-ért vettem). De ha valakinek van rá pénze és ki is használja, akkor annyira nem elvetemült ötlet.

Amúgy érdekes, mert az 'én nem veszek több tízezres telefont' szlogen majdnem annyira népszerű, mint 100-200k-s telefont venni :-)

Originally Posted by Merengő:
Samsung Galaxy Ace akkor ezzel meg leszel elégedve. kategóriájában kiváló és az ár érték aránya a legjobb jelenleg a piacon
Anyáméknál annyiba került az Ace II, mint az Xperia U - utóbbi pedig azért egy fokkal modernebb.
[Reply]
Page 9 of 12
« First < 789 1011 > Last »
Up