Quote:
Originally Posted by Surranohalal
és véleményed szerint, az újításoddal mennyire változna az amúgy is kevés hadi, vari, tolvaj akciók darabszáma?
|
Szerintem elég sokat. Meglátásom szerint azért van jelenleg kevés akció, mert nem tudsz vinni semmit majdnem, mert minden piacon van, vagy az esetleges kliens egy full seregcserével simán kivéd. Esetleg az elhozott javaknak az értéke csekély.
Ha csak 20%ot tudsz kitenni piacra, te egy szöviben hogy tartanád pl. a nyerset? A hadi országban bent, amit simán el lehet lopni és azonnali hatásfokú, vagy tartanál egy tolit a szöviben, akihez át van minden cuccolva, és sereggel lehet zargatni, amire van idő reagálni.
Szerintem minden szövi szívesen tartana ezért egy tolit és mint írtam a lényeg a toli feltörése lenne, onnan tudná az ellen tolisa elhozni az árut. Lenne érdembeli hatása a sok kínlódásnak.
Valószínűleg a 20%os nyerskipiacolás magasabb árakat eredményezne, nem lennének a termelők sem annyira supportolva, és lenne értéke az elhozott javaknak, ergo megérné akciózni.
+1 Termelői szemszög: Tételezzük fel, hogy a 20%os piacolható nyers miatt az árak 5szörösek lennének. Tehát a termelő kb ugyanannyi pénzt megkeresne magának, de maradna bent ellopható portéka, amiből a tolvajok is jól élnének. Több anyag, több pénz nem csak egy országon belül, ami szerintem nagyobb dinamikát eredményezne.