|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-30-2012, 18:49
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Egy általános, mindenkinek szóló kérdést tennék fel, remélem minél többen válaszolnak rá: milyen Fél-elf éplistával szoktatok játszani? Elegendő csak százalékos arányban megadni, akár privát üzenetben is.
Nagyon csodálkozom a rengeteg azt taglaló hozzászólást, amiben a feles üthetőségét, védtelenségét forszírozzák, pontosan ezért jutott eszembe, hogy ezen a téren lehet inkább a játékosokkal van a gond. Vagy nem fordítanak elég időt erre a fajra vagy csak simán nem megfelelő éplistával próbálnak játszani. E két dolog választ adhat azoknak is, akik a felesek "elszegényedése" miatt eregetnek krokodilkönnyeket.
|
22% templom és 33% kocsmával szoktam mindig, de csak 5. szinten. Fentebb nem azért nem vagyok feles, mert gyönge a védelme, hanem mert nincs mit lopni, nem éri meg.
Épp ezért pedzegettem a KK-t és épp ezért nem a védelmet növelő javaslatokat forszírozom, mert szerintem a felesbe ne azért ne kössenek bele, mert nehéz leütni, hanem mert rosszabbul járnak ha nem sikerül rendesen leütni.
Túl magasan úgysem lesz játszható faj akármilyen védőbónuszt kap, mert drága fedezni és szintén nincs mit lopni, tehát nincs miből finanszírozni a fedezést.
Én ezért mondtam, hogy azt kéne lehetővé tenni, hogy tudjon lopni, de ez ellen nagy volt az ágálás, úgyhogy ráhagytam inkább, végül is nekem mindegy.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post:
|
|

10-30-2012, 18:53
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Túl magasan úgysem lesz játszható faj akármilyen védőbónuszt kap, mert drága fedezni és szintén nincs mit lopni, tehát nincs miből finanszírozni a fedezést.
|
Ezt a "nincs mit lopni" kérdést körüljárhatjuk újra.
1/A-ban minden országban átlagosan 1,5 milliárd arany készpénz van, plusz az egyéb tartalékok. A B csoport se sokkal marad le, ott is bőven 1 milliárd fölötti az átlag készpénz az országokban.
|
The Following 3 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

10-30-2012, 18:56
|
Member
|
|
Longevity: 71%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
1/A-ban minden országban átlagosan 1,5 milliárd arany készpénz van, plusz az egyéb tartalékok. A B csoport se sokkal marad le, ott is bőven 1 milliárd fölötti az átlag készpénz az országokban.
|
Ami ugye a bankok miatt ellophatatlan.
|

10-30-2012, 18:57
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by RastArtist
Ami ugye a bankok miatt ellophatatlan.
|
Így van, erről beszélünk.
|

10-30-2012, 19:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Így van, erről beszélünk.
|
A fórumlakók 90%-a fanatikus 'hadis', akik tűzzel-vassal kergetik azt akik a pénzt lophatóvá tennék. Ész érvekkel képtelenség lesz vitázni róla. A másik topic is ezért fulladt be.
|

10-30-2012, 19:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by RastArtist
A fórumlakók 90%-a fanatikus 'hadis', akik tűzzel-vassal kergetik azt akik a pénzt lophatóvá tennék. Ész érvekkel képtelenség lesz vitázni róla. A másik topic is ezért fulladt be.
|
persze, mert kifejezetten a gnómokra akarjátok ráereszteni 5. szinten a felest. Semmi más alternatívája nem lenne a fél-elfnek és ettől nem lenne erősebb. Ez miatt.
|

10-30-2012, 20:06
|
Member
|
|
Longevity: 87%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
persze, mert kifejezetten a gnómokra akarjátok ráereszteni 5. szinten a felest. Semmi más alternatívája nem lenne a fél-elfnek és ettől nem lenne erősebb. Ez miatt.
|
ezen már rég tuljutottunk
|

10-30-2012, 20:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
|
Az idézett részben pénzről volt szó, az, hogy függ össze a gnómokkal? Mindegy. A KK-s átlopással való gnómterrorizálást meg már régen elvetettük, de is le van írva már pár helyen.
|

10-30-2012, 19:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
A-ban a védő és támadóérték többet számít talán mint máshol, ezért ott valóban inkább számít ez a bónusza vagy málusza, mint az hogy van-e mit lopni.
B-ben viszont a bankok és távolság védik a vagyont, nem éri meg odafokozgatni, két körről meg nem célszerű lopkodni. Nem azt mondom, hogy nem lehet nagyot fogni ha véletlen valakinél bennmarad pár százmillió rúna, de módszeresen eleve a gnómoktól nem lehet lopni, a többiekről pedig azt feltételezném, hogy a tekikre jobban odafigyelnek, és kevesebbet van benn az oriban, inkább a piacon.
De a bank is nagy ellensége a tolinak, én ott első blikkre azt mondanám, hogy a legnagyobb baj, hogy a tolistól nem zavartatva a hadis simán tart benn seregcserére elég kp-t. Ha csak annyit tudna lopni a tolis, hogy ne tudjon a hadis seregcserére elég pénzt biztonságban bennhagyni, máris sokkal több esélye lenne egy félelfes szövinek, mert vagy tud rendesen lopni a feles, vagy elveszi az ellentől a seregcsere mint stratégia lehetőségét (vagy inkább csak szűkíti ezt a lehetőséget)
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|