|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

09-29-2012, 10:05
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pirostraktor
Nincs sok könnyen beüthető ori.
|

Egy tekiíró minden, csak nem nehezen beüthető ország. Szerintem nagyon hamar lehet akár egyszerre 5 sereggel is beüthető országokat találni 5. szinten. Nem célszerű persze rögtön ezt tenni, de ha beüthető célpontok kellenek, azokkal tele az 5. szint.
|

09-29-2012, 10:12
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 66%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Oké én fogalmaztam rosszul. Szóval beütni beütöd, de az égvilágán semmi hasznod nincs belőle. A sereg fenttartása kb ottvan mint a haszon, ha nem több...
Jelenleg ez van, ha kezdő orit reggelsz. Vagy írod hónapokig a tekiket vagy méssz felfele és tartalék híján megfingatnak. Arról van szó, hogy a tekercsírás annyira pofátlanul előnyös más tartalékgyűjtési formákhoz képest, hogy kibillenti a játékot az egyensúlyából. És a könyvtárkulccsal mindezzel szépen vissza is lehet élni...
|

09-29-2012, 10:21
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
próbáld ki a kereskedő személyiséget 
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|

09-29-2012, 10:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
próbáld ki a kereskedő személyiséget 
|
1.000.000. teki kb. 1 yard. Ha mindenből csak ennyit tartassz bent, az 8 yard, amiből nagyon simán elméssz 2.ig, de akár A-ba is.
A kereskedő személyiség harmatos ehhez képest... De amúgy se tippre van szükségem, hogy mit csináljak, hanem beirtam a gondolatom a témával kapcsolatosan, ami a kezdők nagyobb arányú megtartása. A statikus játék véleményem szerint pedig elveszi rengeteg kezdő és főleg a fiatalok kedvét.
Tudom, hogy ez egy alapvetően türelemjáték. De egy 2000 körös feljutási limit bevezetése szerintem nem tenné tönkre a játékot, hanem feldobná, mint amilyen 4-5 éve volt...
|

09-29-2012, 10:31
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 9%
Longevity: 99%
|
|
nem gondolom, hogy több kezdő ragad meg attól, ha a gnómok eltűnnek 200ról
|

09-29-2012, 10:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
nem gondolom, hogy több kezdő ragad meg attól, ha a gnómok eltűnnek 200ról
|
Nem a gnómokat akarom eltüntetni, az első kissé radikálisabb javaslat volt. A célja annak amit felvetettem nem a gnómok eltüntetése, de még csak nem is a tekercsiró taktika teljes kiütése, csupán a már-már visszaélésnek tekinthető országkiépitések megváltoztatása. Ugyanis 200 hekin megírod a tekiket és utána ahhoz semmiféle épület nem szükséges, hogy azok a tekercsek megmaradjanak. Kis piacozással a kopás is kiküszöbölető. Ellenben ha termelni akarsz, akkor tarthatod a bányákat vagy kovácsot, raktár...
Szerintem egy dinamikus csoportot eredményezne, ami rákényszerítené az embert, hogy megtalálja az arany középutat a tekercsirás és az aktiv játék közt.
Rendben Ati, tudomásul vettem a statisztikákat. Véleményem szerint, amilyen kis csoportlétszámok vannak mostanában, simán beleférne egy csoport átalakitása, amolyan tesztcsoporttá, de ez már nem az én hatásköröm, nem akarok beleszólni a munkátokba. 
|

09-29-2012, 11:14
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Nem a gnómokat akarom eltüntetni, az első kissé radikálisabb javaslat volt. A célja annak amit felvetettem nem a gnómok eltüntetése, de még csak nem is a tekercsiró taktika teljes kiütése, csupán a már-már visszaélésnek tekinthető országkiépitések megváltoztatása. Ugyanis 200 hekin megírod a tekiket és utána ahhoz semmiféle épület nem szükséges, hogy azok a tekercsek megmaradjanak. Kis piacozással a kopás is kiküszöbölető. Ellenben ha termelni akarsz, akkor tarthatod a bányákat vagy kovácsot, raktár...
Szerintem egy dinamikus csoportot eredményezne, ami rákényszerítené az embert, hogy megtalálja az arany középutat a tekercsirás és az aktiv játék közt.
Rendben Ati, tudomásul vettem a statisztikákat. Véleményem szerint, amilyen kis csoportlétszámok vannak mostanában, simán beleférne egy csoport átalakitása, amolyan tesztcsoporttá, de ez már nem az én hatásköröm, nem akarok beleszólni a munkátokba. 
|
Amit érdemes mindenképpen megfogadnod: Ha valami problémád van és elakadsz, akkor inkább a tippeket fogadd meg, amiket tapasztalt játékosoktól kapsz, ne pedig a játékszabályokat akard megváltoztatni.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|

09-29-2012, 10:37
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
1.000.000. teki kb. 1 yard. Ha mindenből csak ennyit tartassz bent, az 8 yard, amiből nagyon simán elméssz 2.ig, de akár A-ba is.
|
Se pro, se kontra, csupán adatok:
Ha az 1.000.000 tekercs a "cél", akkor az ehhez az úthoz tartozó első mérföldkő lehet ennek a 10%-a, 100.000 tekercs.
Az 5. szinten (anarchon kívül) az országok 3,4%-ának van legalább ennyi tekercse.
Ha már az 50.000 tekercset is úgy vesszük, hogy megrögzött tekiíró, akkor ez az országok 4,8%-a.
(A tényleges 1.000.000 tekercs aránya 0,2%.)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|