Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-29-2012, 10:05
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Pirostraktor View Post
Nincs sok könnyen beüthető ori.

Egy tekiíró minden, csak nem nehezen beüthető ország. Szerintem nagyon hamar lehet akár egyszerre 5 sereggel is beüthető országokat találni 5. szinten. Nem célszerű persze rögtön ezt tenni, de ha beüthető célpontok kellenek, azokkal tele az 5. szint.
Old 09-29-2012, 10:12
Pirostraktor Pirostraktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 66%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post

Egy tekiíró minden, csak nem nehezen beüthető ország. Szerintem nagyon hamar lehet akár egyszerre 5 sereggel is beüthető országokat találni 5. szinten. Nem célszerű persze rögtön ezt tenni, de ha beüthető célpontok kellenek, azokkal tele az 5. szint.
Oké én fogalmaztam rosszul. Szóval beütni beütöd, de az égvilágán semmi hasznod nincs belőle. A sereg fenttartása kb ottvan mint a haszon, ha nem több...

Jelenleg ez van, ha kezdő orit reggelsz. Vagy írod hónapokig a tekiket vagy méssz felfele és tartalék híján megfingatnak. Arról van szó, hogy a tekercsírás annyira pofátlanul előnyös más tartalékgyűjtési formákhoz képest, hogy kibillenti a játékot az egyensúlyából. És a könyvtárkulccsal mindezzel szépen vissza is lehet élni...
Reply With Quote
Old 09-29-2012, 10:21
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Longevity: 85%

próbáld ki a kereskedő személyiséget
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
Reply With Quote
Old 09-29-2012, 10:28
Member

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
próbáld ki a kereskedő személyiséget
1.000.000. teki kb. 1 yard. Ha mindenből csak ennyit tartassz bent, az 8 yard, amiből nagyon simán elméssz 2.ig, de akár A-ba is.

A kereskedő személyiség harmatos ehhez képest... De amúgy se tippre van szükségem, hogy mit csináljak, hanem beirtam a gondolatom a témával kapcsolatosan, ami a kezdők nagyobb arányú megtartása. A statikus játék véleményem szerint pedig elveszi rengeteg kezdő és főleg a fiatalok kedvét.

Tudom, hogy ez egy alapvetően türelemjáték. De egy 2000 körös feljutási limit bevezetése szerintem nem tenné tönkre a játékot, hanem feldobná, mint amilyen 4-5 éve volt...
Reply With Quote
Old 09-29-2012, 10:31
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 9%
Longevity: 99%

nem gondolom, hogy több kezdő ragad meg attól, ha a gnómok eltűnnek 200ról
Reply With Quote
Old 09-29-2012, 10:51
Member

Quote:
Originally Posted by Pool View Post
nem gondolom, hogy több kezdő ragad meg attól, ha a gnómok eltűnnek 200ról
Nem a gnómokat akarom eltüntetni, az első kissé radikálisabb javaslat volt. A célja annak amit felvetettem nem a gnómok eltüntetése, de még csak nem is a tekercsiró taktika teljes kiütése, csupán a már-már visszaélésnek tekinthető országkiépitések megváltoztatása. Ugyanis 200 hekin megírod a tekiket és utána ahhoz semmiféle épület nem szükséges, hogy azok a tekercsek megmaradjanak. Kis piacozással a kopás is kiküszöbölető. Ellenben ha termelni akarsz, akkor tarthatod a bányákat vagy kovácsot, raktár...

Szerintem egy dinamikus csoportot eredményezne, ami rákényszerítené az embert, hogy megtalálja az arany középutat a tekercsirás és az aktiv játék közt.

Rendben Ati, tudomásul vettem a statisztikákat. Véleményem szerint, amilyen kis csoportlétszámok vannak mostanában, simán beleférne egy csoport átalakitása, amolyan tesztcsoporttá, de ez már nem az én hatásköröm, nem akarok beleszólni a munkátokba.
Reply With Quote
Old 09-29-2012, 11:14
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Longevity: 85%

Quote:
Nem a gnómokat akarom eltüntetni, az első kissé radikálisabb javaslat volt. A célja annak amit felvetettem nem a gnómok eltüntetése, de még csak nem is a tekercsiró taktika teljes kiütése, csupán a már-már visszaélésnek tekinthető országkiépitések megváltoztatása. Ugyanis 200 hekin megírod a tekiket és utána ahhoz semmiféle épület nem szükséges, hogy azok a tekercsek megmaradjanak. Kis piacozással a kopás is kiküszöbölető. Ellenben ha termelni akarsz, akkor tarthatod a bányákat vagy kovácsot, raktár...

Szerintem egy dinamikus csoportot eredményezne, ami rákényszerítené az embert, hogy megtalálja az arany középutat a tekercsirás és az aktiv játék közt.

Rendben Ati, tudomásul vettem a statisztikákat. Véleményem szerint, amilyen kis csoportlétszámok vannak mostanában, simán beleférne egy csoport átalakitása, amolyan tesztcsoporttá, de ez már nem az én hatásköröm, nem akarok beleszólni a munkátokba.
Amit érdemes mindenképpen megfogadnod: Ha valami problémád van és elakadsz, akkor inkább a tippeket fogadd meg, amiket tapasztalt játékosoktól kapsz, ne pedig a játékszabályokat akard megváltoztatni.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
Reply With Quote
Old 09-29-2012, 10:37
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
1.000.000. teki kb. 1 yard. Ha mindenből csak ennyit tartassz bent, az 8 yard, amiből nagyon simán elméssz 2.ig, de akár A-ba is.
Se pro, se kontra, csupán adatok:

Ha az 1.000.000 tekercs a "cél", akkor az ehhez az úthoz tartozó első mérföldkő lehet ennek a 10%-a, 100.000 tekercs.

Az 5. szinten (anarchon kívül) az országok 3,4%-ának van legalább ennyi tekercse.

Ha már az 50.000 tekercset is úgy vesszük, hogy megrögzött tekiíró, akkor ez az országok 4,8%-a.

(A tényleges 1.000.000 tekercs aránya 0,2%.)

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules