|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

06-11-2012, 20:30
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 68%
|
|
Ezt az éplistát úgy értettem ha már megvannak a szükséges tekik is természetesen. Ennyi könyvtár csak a kopás miatt lenne arra meg szerintem megfelel.
De arra még kíváncsi lennék, hogy miben tartsa egy törpe a pénzét
És a tekikre is, kéne egy két tipp ha lehetne kérnem, hogy ugye a laki tekit azt fullon tartanám de a hadügyivel vagyok bajban arra gondoltam azt csak akkor tartanám ha szükséges, mármint h a pénz meglenne rá és csak akkor venném meg ha támadok/támadnak, egyébként meg azt se tartanám a lopások miatt.
Köszönöm az eddigi segítséget is 
|

06-11-2012, 20:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nos. A torpe tekercseit nem a torpenek kell megvedenie, hanem a szovetsegenek. A varazslo leviszi a lopos keszulijet, a hadis meg beveregeti. A torpe tekercsre erzekeny faj, ezt nem tudod kivedeni sok kocsmaval sem. Persze lehet trukkozgetni a piacon, de ahhoz meg keves bankot latok az eplistadon. A lo+ij+keves benntartott penz amugy is strategiailag hibas felallas. Torpebe felesleges konyvtar, torpebe banya+kovacs kell, abbol boven fedeznie kell tudnia a kopast minimum. Jo, lentebbi szinteken belefer, de akkor mar inkabb az oriasba vagy a gnomba pakolom a konyvtarat, ha mindenaron akarunk irogatni is.

06-11-2012, 21:29
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nos. A torpe tekercseit nem a torpenek kell megvedenie, hanem a szovetsegenek. A varazslo leviszi a lopos keszulijet, a hadis meg beveregeti. A torpe tekercsre erzekeny faj, ezt nem tudod kivedeni sok kocsmaval sem. Persze lehet trukkozgetni a piacon, de ahhoz meg keves bankot latok az eplistadon. A lo+ij+keves benntartott penz amugy is strategiailag hibas felallas. Torpebe felesleges konyvtar, torpebe banya+kovacs kell, abbol boven fedeznie kell tudnia a kopast minimum. Jo, lentebbi szinteken belefer, de akkor mar inkabb az oriasba vagy a gnomba pakolom a konyvtarat, ha mindenaron akarunk irogatni is.
|
Íj+ló felállással nem értem mi a gond eleve hadisnak lesz az ori és a szövi is íj+lovas.
Az, hogy kevés pénzt tartok bent az arra az időre vonatkozik míg nem mentünk fel 600ig ott ugye termelés lesz és sok bankkal védem majd a pénzem de útközben azért nem akarok sok pénzt tartni magamnál folyton mivel úgyis ellopják ha meg építek még több bankot akkor meg valamiben leszek gyengébb így én ezt tartom reálisnak. De szívesen meghallgatnám, hogy te hogyan látod ezt a dolgot mivel, mint mondtam ez lenne az első törpém és még nem nagyon tapasztaltam ki. köszi
|

06-11-2012, 21:51
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bomi
Íj+ló felállással nem értem mi a gond eleve hadisnak lesz az ori és a szövi is íj+lovas.
Az, hogy kevés pénzt tartok bent az arra az időre vonatkozik míg nem mentünk fel 600ig ott ugye termelés lesz és sok bankkal védem majd a pénzem de útközben azért nem akarok sok pénzt tartni magamnál folyton mivel úgyis ellopják ha meg építek még több bankot akkor meg valamiben leszek gyengébb így én ezt tartom reálisnak. De szívesen meghallgatnám, hogy te hogyan látod ezt a dolgot mivel, mint mondtam ez lenne az első törpém és még nem nagyon tapasztaltam ki. köszi
|
a kevés benntartott pénz alatt arra célzott Remedy, hogy íj ló felállásnál nem túl nagy a védelmed a sok ló miatt de ha észreveszed a sereget ami jön feléd ha van bent pénzed akár csak íjra is tudsz cserélni..
|
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|

06-11-2012, 22:00
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
értem, igazatok van
|

07-13-2012, 16:56
|
Junior Member
|
|
Longevity: 66%
|
|
ha már hadist csinálok, az nekem már csakis kizárólag bánya nélküli (!) törpe lehet. 40% hadüggyel és 56% lakival fullosra kiépítve erősebb kb. az orknál is
egyetlen hátránya hogy töménytelenül zabálnak, de ha olcsó a gabona a szinten, simán lehet akár tanyafree is a 150%-os rakival
|

07-13-2012, 21:28
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by marcusd
ha már hadist csinálok, az nekem már csakis kizárólag bánya nélküli (!) törpe lehet. 40% hadüggyel és 56% lakival fullosra kiépítve erősebb kb. az orknál is
egyetlen hátránya hogy töménytelenül zabálnak, de ha olcsó a gabona a szinten, simán lehet akár tanyafree is a 150%-os rakival
|
az ork az miert nem jo hadis? nem hinnem h van annal erossebb.
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|

07-13-2012, 21:52
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
könnyebb megborítani sztem az orknál, meg az ork fajit kihasználod, a törpét nem TF-ben...
10.000 törpe ló 6 tábival, felfelé, 100 morálon, 45 tekivel, mf-ben (mindent optimálisan számolva) 188.107-et üt
uennyi ork ló ezekkel a paraméterekkel 244.540
törpének kell kb 161 barakk, orknak 192...
de ha a törpe ütőerejét akarod elérni orkkal, akkor kb 7700 ork ló elég, ami 148 barakk...
összegezve nem jobb hadis semmiképp a törpe az orknál, de ezt eddig is tudtuk... 
|

07-14-2012, 12:24
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
|
ha már hadist csinálok az nem törpe lesz... a téma a hadis törpéről szól.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|