Quote:
Originally Posted by Herrscer
Üdvözletem!
Jelenleg az 5-ös szinten játszom és arra gondoltam, hogy a következő szinten gnóme hadis szeretnék lenni.(Tudós vagyok)
Tudom, hogy elég macerás lesz az átépítés, továbbá őszintén szólva még azt sem tudom, hogy, hogyan álljak neki, ezért is nyitottam ezt a topicot, hogy hátha ki tudnátok segíteni ötletekkel, tanácsokkal, tippekkel.
Most 300 hekinél vagyok és 500 hekinél lépünk fel a szövivel.
Tartalékom sajna még nem igen van, mivel alap járaton se túl aktív az a csoport ahol vagyok, nyersanyag árak elég picik, továbbá bőséges tekiorit se találtam eddig.
Ez a mostani éplistám, aminek az arányait szeretném megtartani 500 hektárig:
Ház:19%
Barakk:13%
Tanya:17%
Raktár:1%
Őrtorony:10%
Kocsma:26%
Templom:13%
Ezen felül, ha ennyi nem lenne elég még kérnék javaslatokat egy gnóme hadis éplista megalkotásához 500 hekin.
Vip még nincs, de majd lesz, napi többszöri belépésem megvan, szöviben vagyok, íj+ló felállásba gondolkozom.
Minden segítséget köszönök!
|
Én a maradék időben felfelé menet a barakkokat növelném csak, mert az rettenetesen kevés van. Tanyád meg nagyon sok. Ha drága abban a csoportban a gabona, akkor megéri tartani pénzszerzési célból, de ha nem, akkor 7%-ot legalább lekaphatsz belőle.
Átépülni nagyon nem kell, csak az új területeken már ne legyen semmiképpen kocsma meg tanya, mert nincs rá szükséged.
500 hektáron meg majd lépés előtt átépülsz jobban. Én nem durvulnék nagyon hogy full hadis legyen az a gnóm, inkább hadi-tolvajt csinálnék belőle, kevesebbet kell épülni vele.