Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Egyéb

Egyéb Minden, ami máshova nem fér

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-24-2011, 19:14
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Miazhogy logikaval? Manapsag tesztet kell irni, vagy mi? Amugy a helyedben nem lennek buszke arra, hogy semmit sem tanultal ra... Bar biztos el voltal foglalva a lefele kezek nyomogatasaval, vegulis ertheto.

Sajnalom, ha erre halad a mai fiatalsag.
Igen, a történelem az úgy áll most össze, hogy van egy feladatos rész, meg egy esszés rész. Amikor én csináltam nevetséges volt. 88%-ot hoztam úgy, hogy a feladatosban összesen 2 pontot vesztettem, a többit meg 2 esszénél buktam el.

Hozzátenném, hogy a történelem írásbelire én sem tanultam. Csak a bioszt vettem nagyon komolyan, mert nekem az kellett. Szóbelinél szintén a bioszra mentem rá. Az volt 2 hét, a többi összesen 2 nap.

Az eredmények meg bebizonyították, hogy egy szóval se kellett volna többet tanulnom, csak angolra:

Biosz: 90% - 5-ös, max pont
Magyar: 81% - 5-ös
Angol: 78% - 4-es
Történelem: 82% - 5-ös
Matek: akkor volt a botrány, hogy kiszivárgott a feladatlap. Nem írtam újra, mert nem kellett a felvételimhez, elfogadtam a 2-est, amit az év végiből megadtak. Sajnos, mert utólag megcsináltam, 4-es lett volna, úgy, hogy tőlem kevesebb hülye embert láttam életemben matekból

Az érettségi úgy, ahogy van, nevetséges. A régi rendszerben a magyar biztosan nem volt az, mert engem azon elrántottak volna, mert sose volt jó tanárom, nem igényelte, hogy tanuljuk a magyart. De bevezették az érvelést, amihez semmi más nem kell, mint az, hogy tisztában legyél az irodalommal, de nem a költők/írók életével, és nem is az elemzésekkel.

Nekünk valami olyan volt az érvelés, hogy hogyan változott a nők helyzete az irodalomban. 3,5 oldalt rizsáztam róla. Helyesírásilag hibátlan, tartalmilag 87%. A szövegértés rontotta le, mert olyan hosszú volt a szöveg, hogy nem volt időm befejezni a feladatokat, pedig nem olvasok lassan.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules