|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-23-2011, 21:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Az pedig hogy csak akkor lephess piacra ha van piacod, annak sincs sok ertelme, szinten tartanal egy 10-20-at, es kesz.
|
Szerintem azért ez nem ilyen egyértelmű. 10-20 piac, pláne 5. szinten elég sok embert foglalkoztat. Ha HT kezeli a piacot, akkor intézőben is fent kellene legyen, = több ház is kell. Egyrészt lenne az épületnek valódi funkciója, nem csak mondvacsinált, másrészt lehetne taktikázni vele. Biztosra megyek, többet tartok, de vele több házat is, ezzel gyengülök más téren. Vagy kockáztatok, és esetleg bukom a piacot.
De mindegy, Pool megmondta a tutit: ez nem a megbeszélések topic, és különben is marhaság.
|

10-23-2011, 21:21
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Szerintem azért ez nem ilyen egyértelmű. 10-20 piac, pláne 5. szinten elég sok embert foglalkoztat. Ha HT kezeli a piacot, akkor intézőben is fent kellene legyen, = több ház is kell. Egyrészt lenne az épületnek valódi funkciója, nem csak mondvacsinált, másrészt lehetne taktikázni vele. Biztosra megyek, többet tartok, de vele több házat is, ezzel gyengülök más téren. Vagy kockáztatok, és esetleg bukom a piacot.
De mindegy, Pool megmondta a tutit: ez nem a megbeszélések topic, és különben is marhaság.
|
minek 10-20?
tartok 2-3
minek fenntartani?
amikor menni akarok piacra, felülre rakom...
de a véleményen fenntartom
|

10-24-2011, 05:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
minek 10-20?
tartok 2-3
minek fenntartani?
amikor menni akarok piacra, felülre rakom...
de a véleményen fenntartom
|
10-20-at nem én írtam, hanem Remy.
direkt írtam, hogy ha HT kezeli a piacot, akkor kellene fentre tenni intézőben.
|

10-23-2011, 21:41
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Egyrészt lenne az épületnek valódi funkciója, nem csak mondvacsinált, másrészt lehetne taktikázni vele.
|
Nem, nem lenne. Nem, nem lehetne.
Pumi: nekem 8, de ha mar otleteles, lehetne ertelmesen is. Felolem akar ki is vehetnenk a jatekbol.

10-23-2011, 21:42
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Pumi: nekem 8, de ha mar otleteles, lehetne ertelmesen is. Felolem akar ki is vehetnenk a jatekbol.
|
Ki ne vegyék, jól jön párbajon.
|

10-24-2011, 00:38
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Ki ne vegyék, jól jön párbajon.
|
leírták már, raktár pontosan ugyanannyiba kerül, ha meg tényleg sok pont kell, akkor a ház+lakos ad legtöbbet, ezért mellébeszélés, mert ha nem lenne, akkor pontnövelésre más is ugyanazt adja, vagy még többet is. (úgy csinálsz, mint valami kezdő, aki ezt nem tudja... véded a semmi funkciót...mellébeszélsz)
Egyébként az érdekes, hogy a tárasaság itt darabban gondolkodik, úgy tényleg lényegtelen lenne, alapvető dolog, hogy terület%ban kellene megadni a szükségességét bármilyen funkcióra... (nem úgy mint a banknál, nem úgy mint a mágiatávolságvédelemnél, nem úgy mint a tolvajlás távolságvédelemnél...stb ezek miatt soha nem lehet ballanszolni a játékot, se faj szinten, se a három kaszt, katonaság, mágia, alvilág szinten...durván szét van nyomva, egy faj teljesen másképp viselkedik nagy pontszámon, mint kicsin, az akciók szintén)
|

10-24-2011, 08:16
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artista
alapvető dolog, hogy terület%ban kellene megadni a szükségességét bármilyen funkcióra...
|
Elszaporodnának a 100% piacos országok, ha ezzel bármilyen előnyre lehetne szert tenni.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

10-24-2011, 08:22
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Elszaporodnának a 100% piacos országok, ha ezzel bármilyen előnyre lehetne szert tenni.
|
nemértem miért...
pl lenne egy alap piacbelépőszám, plussz a %-os piac (pl 1% piac +1 belépő), és lenne egy maximális mennyiség ami felett nem számítan a további terület% piac... a korlátmennyiség leszabályozza, az egészet, hogy ne legyenek 100%-os piacországok.
ezért nem tartom jogosnak ezt az ellenérvet.
Last edited by Artista; 10-24-2011 at 09:06..
Reason: helyesírás
|

10-24-2011, 08:57
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artista
nemértem miért...
pl lenne egy alap piacbelépószám, plussz a %-os piac (pl 1% piac +1 belépő), és lenne egy maximális mennyiség ami felett nem számítan a további terület% piac... a korlátmennyiség leszabályozza, az egészet, hogy ne legyenek 100%-os piacországok.
ezért nem tartom jogosnak ezt az ellenérvet.
|
100% piac = 101 piacbelépő naponta. Ha 30-ban lekorlátozod, akkor lesz neki 30. Azért napi 30 piacbelépővel szépen lehet az egész klánnak vagyont felhalmozni -- jogtalanul. És ehhez összesen 1 darab piacot kellett építenie. Azt hiszem itt lenne a vége a piac rendes működésének.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

10-24-2011, 06:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Szerintem meg de, lenne. De, lehetne.
Megfelelően érveltem?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|