|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-04-2011, 10:00
|
Administrator
|
|
Activity: 29%
Longevity: 100%
|
|
Nincs ilyen, hogy mindene(d) odaveszik. Akkor is vannak túlélői a csatának még a vesztes oldalon is, csak magasak a veszteségek. De nem ilyen mértékűek szerencsére, az egy stratégiai játékban eléggé a pályafutásod végét jelentené.
|

10-04-2011, 10:05
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
mellesleg olvass súgót 
|

10-04-2011, 11:19
|
Junior Member
|
|
Longevity: 71%
|
|
A sugoban nem ir semmit olyasmirol, hogy ha tamadva vagyok azt se tudom mekkora sereg jart nalam, csak azt latom, hogy egysegbeni vesztesegunk egyikonknek sem volt a csata soran, megis sikeres volt a tamadasa. Nem talaltam erre utalo informaciokat. Eloszor arrol erdekodtem miert van ez mikor en tamadok, azokat felmerult bennem az a kerdes is, hogy ha engem tamadnak miert nem volt vesztesege. Teny, hogy vedelmem az edes keves, szinte semmi, de akkor is illene megtudjak 1-2 dolgot a tamadomrol, legalabb annyit, hogy mennyi egyseggel jart nalam.
|

10-04-2011, 11:23
|
Administrator
|
|
Activity: 29%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Mallon
A sugoban nem ir semmit olyasmirol, hogy ha tamadva vagyok azt se tudom mekkora sereg jart nalam, csak azt latom, hogy egysegbeni vesztesegunk egyikonknek sem volt a csata soran, megis sikeres volt a tamadasa. Nem talaltam erre utalo informaciokat. Eloszor arrol erdekodtem miert van ez mikor en tamadok, azokat felmerult bennem az a kerdes is, hogy ha engem tamadnak miert nem volt vesztesege. Teny, hogy vedelmem az edes keves, szinte semmi, de akkor is illene megtudjak 1-2 dolgot a tamadomrol, legalabb annyit, hogy mennyi egyseggel jart nalam.
|
Erre vannak varázslatok, amikkel ez megtudható. Az élőhalott nagyon rossz választás kezdő országnak, mivel a játék nyújtotta lehetőségek háromnegyedét nem használhatod.
Javaslom a stratégiai kézikönyv elolvasását.
|

10-04-2011, 11:43
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Mallon
|
Ha megkeresel ebben az országban (BorzalmakVárosa (#199867)), és bármilyen kérdésed merül fel, vagy valamit segíthetek, akkor írj nyugodtan, és próbálok segíteni. Valószínűleg ugyanúgy elküldelek majd súgót olvasni, de el is magyarázom, ha valami nem világos. Szerintem egyszerűbb ott! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|