Quote:
Originally Posted by vityu
Sajnálatos módon az OTP banknál van folyószámlám, mint az emberek nagy többségének. Eddig, ameddig hallgató voltam, különösebben nem érdekelt, mert a junior csomaguk nem olyan rossz, és sokat jelent az, hogy hol van automata a közelben.
De most váltani szeretnék. Érdekelne, hogy nektek melyik banknál van a folyószámlátok, és mit nyújtanak, hátha sikerül leszűkítenem a kismillió bank közül, hogy melyik lehet esetleg jó választás nekem.
Előre is köszi.
|
Nekem kettő van, egyik egy Takaréknál, az teljesen ingyenes, a másik az AXA-nál, ami szintén teljesen ingyenes

Takaréknál 0,125% az utalás díja, a kp felvétel ingyenes. AXÁ-nál 200 Ft körüli a kp felvétel, de azt nem szoktam használni, csak bankkártyás fizetésre, mert az ingyenes.
Az AXA folyószámláján kiemelkedő a kamat az összes többihez képest: lekötés nélkül 500.000 HUF alatt 3%, 500.000 HUF felett a teljes összegre 5,25% lekötés nélkül, napi kamatszámítással, havi jóváírással, ingyenes utalással.
Szal ki lehet azt a bankszámla használatot ingyenesre is hozni simán.
Azt mondanom sem kell, hogy messze-messze az OTP a leggyengébb ebben, de csak azért, mert megtehetik.