Originally Posted by Cassandra:
. Mivel albérletbe lakunk a lakásba nem hozhatom és nem tudom a lakóközösség meddig tűri, hogy az udvarban van tartva/etetve. Ha tehetném megtartanám, de még a sajátjaimat se hozhattam el.
:-)
(Úgy emlékeztem volt már ilyen téma, de vagy eltünt a sűllyesztőben, vagy nem is volt és csak behaluztam.)
Annyit szólnék hozzá a témához, hogy a lakóközösség nem tilthatja meg az állattartást. Az alkotmánybíróság tavaly hozott döntést ebben az ügyben

Most itt a panelben is tilos lenne a házirend szerint, de szerencsére így ez nem érvényes!
Szerintem itt lehetőség nyílik a cica és kutyakölykök felajánlásának, már lassan megnőnek a tavasziak.
[Reply]
Itt van egy kis félreértés...
:-) A főbérlő tiltja, az meg szíve joga sajna, ez az ő lakása.
A lakóközösség azért szólhatott volna, mert az udvarban volt tardtva.
Off: Pool... No offense, egy kérdés: neked muszáj mindenbe belavau, amihez amúgy hozzászólni érdemben nem tudsz/akarsz?
Ha nem érdekel a téma pls inkább mellőzd, nem chat topikot kívántam indítani, csupán segítséget kértem itt is.
úgy érted beleugatnom?
úgy nézek ki, mint 1 kutya?
jah muszáj...
ha már itt indítottad, mert véleményem szerint semmi esély nem volt rá, hogy innen bárki is tudna segíteni...
[Reply]
Originally Posted by Pool:
úgy érted beleugatnom?
úgy nézek ki, mint 1 kutya?
jah muszáj...
ha már itt indítottad, mert véleményem szerint semmi esély nem volt rá, hogy innen bárki is tudna segíteni...
Tévedsz. Hasonló fórumon 4 éve 2, talált kölyökkutyának lett gazdája, a 3. került gazdihoz kimondottan állatbarát fórumon keresztül, 1 pedig az állatorvos révén, és a mai napig ott vannak, megfelelő körülmények között.
Lehetsz szkeptikus, de akkor ignorold a témát, nem kell beleszólni. Én odamegyek a focis/pókeres topikokba feleslegesen szaporítani a hozzászólásokat?
[Reply]
Tévedsz. Hasonló fórumon 4 éve 2, talált kölyökkutyának lett gazdája, a 3. került gazdihoz kimondottan állatbarát fórumon keresztül, 1 pedig az állatorvos révén, és a mai napig ott vannak, megfelelő körülmények között.
Lehetsz szkeptikus, de akkor ignorold a témát, nem kell beleszólni. Én odamegyek a focis/pókeres topikokba feleslegesen szaporítani a hozzászólásokat?
Egyéb téma, azt hiszem írhatok ide, már ha a naccsága megengedni...

Egyébként meg nem zavar, ha írsz máshová is...
De felesleges itt a szót eregetni, lett gazdája a kis girhesnek, akkor meg no problem...
[Reply]