Hódító / Queosia forum Mobile
Page 230 of 418
« First < 130180220228229230 231232240280330 > Last »
Chat>Ne OFF-oljunk máshol II.
Merengő 22:26 06-14-2011
Originally Posted by Kutyuleee:
ritka az olyan aki szórakozni és félre is tud tenni
Ritka vagyok :-)
[Reply]
Pool 22:33 06-14-2011
A szórakozáshoz nem mindig kell pénz...
Engem sok olyan dolog szórakoztat, ami 1 ft-ba sem kerül...
[Reply]
Pool 22:44 06-15-2011
Szeptemberben várható ítélet annak a mezőtúri fiatalembernek a büntetőügyében, aki két idős jótevőjét a vád szerint agyonverte, még a torkukat is elvágta - írja a Szoljon.hu.
A többszörösen büntetett előéletű K. Csaba egy idős mezőtúri házaspárnál többször alkalmi munkát vállalt, amely elvégzése után meg is kapta a pénzét. Később kért és kapott is kölcsönbe többször is több tízezer forintot, amit viszont soha nem tudott megadni.
Ásóval agyonverte őket, majd átvágta a torkukat
A bűncselekmény napján, 2009. június 15-én további haladékot akart kérni adósságának megfizetésére, ezért elment az idős házaspár házához de ott a tartozás megadására újabb határidőt már nem adtak neki. Szó szót követett, az idős úr kiutasította a házából K. Csabát.
A vádlott erre feldühödött, felkapott egy, az udvaron heverő ásónyelet, és nagy erővel ütlegelni kezdte mindkét sértettet. Főleg a fejüket, amely már önmagában is halálos bántalmazásnak minősült. Hogy „biztosra” menjen, egy nagy késsel szinte teljesen levágta a sértettek fejét, akik rövid időn belül meghaltak.
A tettes ezután értékek után kutatva felforgatta a házat. Ám a vádlottat idegesítette a sértettek kölyökkutyájának ugatása, ezért eltörte annak gerincét. A házban talált bort megitta, majd elvitte az idős pár mobiltelefonját is.
A tettest a történtek után tíz nappal a Peresi-holtág sűrű nádasában találták meg a rendőrök. Amikor felszólították, hogy sátrából jöjjön elő, menekülőre fogta, s a holtágba vetette magát. Ám nem jól választotta meg a menekülési irányt. A másik parton ugyanis a kecskeméti Kék Fény Motoros Klub szervezésében közel negyven aktív és nyugállományú rendőr és börtönőr horgászversenyének kellős közepébe úszott – olvasható a Szoljon.hu-n.

A Föld legnagyobb (nem méretben) állata az ember...
[Reply]
Remedy 10:03 06-16-2011
Két kajakoslány számára kiírtak egy szétlövést, hogy eldöntsék, melyikük indulhat a magyarországi vb-n, aztán kiderült, hogy a vesztesé a lehetőség. Agyrém a legeredményesebb magyar sportágban.

http://hajcsatok.blog.hu/2011/06/16/magukat_lovik_szet
[Reply]
Hex 10:52 06-16-2011
Originally Posted by Remedy:
Két kajakoslány számára kiírtak egy szétlövést, hogy eldöntsék, melyikük indulhat a magyarországi vb-n, aztán kiderült, hogy a vesztesé a lehetőség. Agyrém a legeredményesebb magyar sportágban.

http://hajcsatok.blog.hu/2011/06/16/magukat_lovik_szet
pár további infó: Aki itthon marad és ezzel lemarad az eb-ről és vb-ről a világ legjobb kajakozója. Legalább is annak tartják, míg aki menni fog (asszem Paksy Tímea) az meg egy edzőnek a csaja :-)
[Reply]
Remedy 10:59 06-16-2011
Originally Posted by Hex:
pár további infó: Aki itthon marad és ezzel lemarad az eb-ről és vb-ről a világ legjobb kajakozója. Legalább is annak tartják, míg aki menni fog (asszem Paksy Tímea) az meg egy edzőnek a csaja :-)
Ezekrol nem tudok, de ettol meg nem marad le, hiszen mas szamokban indul.

Tortenetesen szerintem baromsag, hogy ha vki tobb szamban is a legjobbnak bizonyul itthon, miert ne indulhasson mindben, ha ereje van hozza.

(Mondjuk szamomra a legjobb kajakozo Kovacs Kati) :-)

Sajnos nem minden jo versenyzo lesz jo szovetsegi kapitany, mint a mellekelt abra mutatja...
[Reply]
Pool 12:54 06-16-2011

Tortenetesen szerintem baromsag, hogy ha vki tobb szamban is a legjobbnak bizonyul itthon, miert ne indulhasson mindben, ha ereje van hozza.

Sajnos nem minden jo versenyzo lesz jo szovetsegi kapitany, mint a mellekelt abra mutatja...
kivétel Mészöly "kurvauristenit" Kálmán :-)
[Reply]
Kutyuleee 13:41 06-16-2011
Originally Posted by Hex:

Személy szerint otthon vagyok a témában, mivel 10évig aktivan kajakoztam (tudom tudom nem látszik...). Faszságokról nem kell beszélni. Nagyon is jól döntött a Storcz. És amúgy nem a Paksy Timi csaja egy edzőnek, hanem a Kovács Kati pont...
De hogy miért döntött jól??? mert ugye ez a verseny olimpiai osztályozó is, nem csak sima VB. az 500m-es és 200m-es döntök között nincs nagy idő, és a 200 szokott korábban lenni. És ami a lényeges itt, az az hogy míg az 500m Olimpiai szám, addig a 200m már Sidney óta nem. Lehet hogy bírná Kozák Danusa (Danusa és nem Danuta!!! csak mindenhol rosszul van a médiában...), de érhető hogy nem akarja kockáztatni az olimpiai indulását egy jelentéktelenebb szám miatt a szövetségi kapitány.
Nem ez az első ilyen eset, csak a különbség az, hogy most a Csipes az edzője és a lányának egy jó bnője...
[Reply]
Merengő 13:49 06-16-2011
én nem tudom kinek van igaza ki látja jól a dolgokat.. de rossz olvasni, hogy ennek a barátnője annak a barátja ezzel jár azzal jár. ez nem összeférhetetlenség?
[Reply]
Remedy 13:51 06-16-2011
Originally Posted by Kutyuleee:
Személy szerint otthon vagyok a témában, mivel 10évig aktivan kajakoztam (tudom tudom nem látszik...). Faszságokról nem kell beszélni. Nagyon is jól döntött a Storcz. És amúgy nem a Paksy Timi csaja egy edzőnek, hanem a Kovács Kati pont...
De hogy miért döntött jól??? mert ugye ez a verseny olimpiai osztályozó is, nem csak sima VB. az 500m-es és 200m-es döntök között nincs nagy idő, és a 200 szokott korábban lenni. És ami a lényeges itt, az az hogy míg az 500m Olimpiai szám, addig a 200m már Sidney óta nem. Lehet hogy bírná Kozák Danusa (Danusa és nem Danuta!!! csak mindenhol rosszul van a médiában...), de érhető hogy nem akarja kockáztatni az olimpiai indulását egy jelentéktelenebb szám miatt a szövetségi kapitány.
Nem ez az első ilyen eset, csak a különbség az, hogy most a Csipes az edzője és a lányának egy jó bnője...
Ez egy masik velemeny. Ettol nem feltetlen erzem okosnak, hogy egy tiedtol eltero velemenyt "lefaszsagolj". Mint ahogy en sem teszem a Tiedre. Szerintem meg szarul dontott... (a nem tetszikekrol meg csak azert nem beszelek, mert nem erdekel...)

Ellenben akkor arra valaszolj, ha ezt igy elore tudta, minek kellett meg osztalyozot futtatni a ket lannyal?

Engem foleg ez zavar, es ez igenis baromsag, akarki latja, akar sakkozo akar pingpongozo akar komuves.
[Reply]
Page 230 of 418
« First < 130180220228229230 231232240280330 > Last »
Up