| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  

| 

06-06-2011, 16:19

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 11% Longevity: 94%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kalapácska  Kérdezd Ts-t ők is kötöttek nemrégen |  Ha valaki ilyet mondott neked, akkor hazudott.
				__________________    „A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

|  

| 

06-06-2011, 16:44

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 80%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Tsobi  Ha valaki ilyet mondott neked, akkor hazudott. |  Ts nekem ne szenteskedj itt .... tudom amit tudok   
Tudok arról a néhány szóbeli mnt-ről   |  

| 

06-06-2011, 18:43

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 86%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ghosti  Miert nem mondod meg az igazat nincs benne semmi. Azutan hogy Bagoly nyugdijazta magat leestunk mint klan a sargafold ala. En megszoltam hogy tul sok a problema, ezt nem igy kell csinalni, ha nem eros kezzel fogod meg akkor megszunik a klan letezni, neked ez nem tetszett es arrebb alltal   Barmikor vissza johettel volna, a te dontesed volt hogy elmentel. |  A sikeres klánütés után kezdtél el belekötni mindenbe. Egy klánnak nem arról kell szólnia, hogy egy valaki megmondja, hogy mit csináljon a másik kilenc, hanem arról, hogy közösen hozzuk meg a fontosabb döntéseket, az elhanyagolható dolgokban meg döntsön a vezér. Én ilyen vagyok, ezt vallom. De a hátba támadós dolgokat utálom. TE ezt tetted, a klán nem engedhette meg magának, hogy egy magas hekis orkot bukjon, így inkább leléptem. Ennyi a történet, de ezt te is pontosan tudod, szóval ne ferdíts, ha megkérhetlek.

REngeteg ötletem volt és épp egy klánütést is terveztem, a legtöbb dolog akkor adott volt hozzá, már csak némi egység, meg aktivitás kellett volna, hogy megüssük azt a klánt (hogy ki lett volna, most már tök mindegy). De te úgy viselkedtél, hogy az kritikán aluli. Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát.

nem muszáj válaszolnod, nem érdekel túlzottan
                 Last edited by Hex; 06-06-2011 at 18:48..
 |  

| 

06-06-2011, 22:49

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Hex  A sikeres klánütés után kezdtél el belekötni mindenbe. Egy klánnak nem arról kell szólnia, hogy egy valaki megmondja, hogy mit csináljon a másik kilenc, hanem arról, hogy közösen hozzuk meg a fontosabb döntéseket, az elhanyagolható dolgokban meg döntsön a vezér. Én ilyen vagyok, ezt vallom. De a hátba támadós dolgokat utálom. TE ezt tetted, a klán nem engedhette meg magának, hogy egy magas hekis orkot bukjon, így inkább leléptem. Ennyi a történet, de ezt te is pontosan tudod, szóval ne ferdíts, ha megkérhetlek.
 REngeteg ötletem volt és épp egy klánütést is terveztem, a legtöbb dolog akkor adott volt hozzá, már csak némi egység, meg aktivitás kellett volna, hogy megüssük azt a klánt (hogy ki lett volna, most már tök mindegy). De te úgy viselkedtél, hogy az kritikán aluli. Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát.

nem muszáj válaszolnod, nem érdekel túlzottan
 |  Szerintem ezt nem itt kellene megvitatnotok .....

Személyes véleményem a vezér a főnök !! 
Apróbb dolgokat eldönthet bárki a klánban , a vezér határoza meg a hosszú távú stratégiát akár a többiek bevonásával .. 
De a mindenki azt csinál amit akar klánok életképtelenek szerintem   ))

|  

| The Following 2 Users Say Thank You to Kalapácska For This Useful Post: |  |  |  

| 

06-07-2011, 01:58

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 90%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kalapácska  Szerintem ezt nem itt kellene megvitatnotok ..... 
Személyes véleményem a vezér a főnök !! 
Apróbb dolgokat eldönthet bárki a klánban , a vezér határoza meg a hosszú távú stratégiát akár a többiek bevonásával .. 
De a mindenki azt csinál amit akar klánok életképtelenek szerintem   )) |  Kivételesen igazat adok neked. De nem ennyire durva ez , mit ahogy kiérződik belőle. A vezér elvállalt egy szerepet, ami több felelősséggel jár, mint a többieké. Közösen kialakítják a klánfelépítést, közösen megtervezik a célokat, de ebben is a vezér szerepe a nagyobb. Általában pont azért, mert a vezér felelőssége nagyobb, ezért többet gondolkodik a jövőn, mint a többiek.

És egyetértünk, ha nincs egy vezér, aki összetartja a csapatot, akkor akkor az szét fog hullani. Ha mindenki a saját feje után megy, abból sose fog kisülni semmi jó. Figyelni kell egymásra, és együtt cselekedni.
				__________________BorzalmakVárosa (#199867) 1/A  Black Dragon (#3270)
 |  

| The Following 3 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: |  |  |  

| 

06-07-2011, 05:25

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Hex  A sikeres klánütés után kezdtél el belekötni mindenbe. Egy klánnak nem arról kell szólnia, hogy egy valaki megmondja, hogy mit csináljon a másik kilenc, hanem arról, hogy közösen hozzuk meg a fontosabb döntéseket, az elhanyagolható dolgokban meg döntsön a vezér. Én ilyen vagyok, ezt vallom. |  Ez pont forditva van. Es pont olyanon keletkezett a vita ami semleges volt. Egy irto konnyu dolog egy vezertol kiadni a parancsot, nem lessz itt senki rajtad kivul akkor elmegyunk szabira intezzetek a piacot. Nem 2 napig vitatkozni errol   
	Quote: 

| De a hátba támadós dolgokat utálom. TE ezt tetted, a klán nem engedhette meg magának, hogy egy magas hekis orkot bukjon, így inkább leléptem. Ennyi a történet, de ezt te is pontosan tudod, szóval ne ferdíts, ha megkérhetlek. |  Nem voltal hatba tamadva, nyiltan a szoviforumra tettem ki amit gondoltam hogy a tobbiek is hozza tudjanak szolni.

Quote: 

| REngeteg ötletem volt és épp egy klánütést is terveztem, a legtöbb dolog akkor adott volt hozzá, már csak némi egység, meg aktivitás kellett volna, hogy megüssük azt a klánt (hogy ki lett volna, most már tök mindegy). De te úgy viselkedtél, hogy az kritikán aluli. Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát.. |  Az otletek jok voltak, de nem akkor rogton, hanem mondjuk azutan hogy elintezted volna hogyan etessuk az orikat, nincs torpe keriteni kell eggyet, feleltunk majdnem mindent mert a Lamak 6 hetig a nyakunkba voltak. Es az akkori vezer alltal az allando orik kidobasa miatt a moral is irtora le volt csokkenve.

Quote: 

| Szerintem inkább azt fájt, hogy Laci, nekem adta át a vezérséget, mert bennem látott fantáziát.. |  Te lettel a vezer mert velem egyutt mas nem akarta bevallalni   A bizonyitekot elkuldtem priviben   Szilveszter elott mar ugy volt hogy a sok privat gond miatt, ami Novemberbe ram szakadt en kimegyek SZKre amig konnyebb nem lessz az eletem. Csak mivel a Csak egy maradhat szovi nekem nemcsak egy szorakozas hanem olyan mar mintha egy csalad lennek igy a klantarsaim eletmento segitcsegevel maradtam. Es az 'eletmento'-t szo szerint ertheted.

Quote: 

| nem muszáj válaszolnod, nem érdekel túlzottan |  De megvalaszoltam mert ez nem egeszen ugy van ahogy te gondolod   De mar engem sem erdekel, ott hagytad a klant amikor legjobban kellett valaki megfogni a lefele valo zuhanasat, es miert mert en megszoltam valamit es neked nem tetszett hogy mertem ilyet tenni 

| 

06-07-2011, 05:38

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 86%      |  |  

| 

Én nem így látom ezeket a dolgokat. Megpróbálsz belemagyarázni dolgokat, de attól még nem úgy vannak.
 olcsó volt a kati, nem fogom eladatni egy klánszabi miatt a tartalékot. 3 órás szabik voltak, arra a 10 mp-re visszalehetett jönnie az illetőnek szabiról minden probléma nélkül. Más sem tette volna. De neked csak a kötözködésen és a síráson járt az eszed, ennyi. és ezzel a véleményemmel nem voltam egyedül a klánban, sőt...

a morállal sem volt gond, mert épp akkor ütöttünk klánt is...

Egyedül, csak miattad hagytam ott a klánt, én nem fogok marhaságokon vitatkozgatni. Ennyi a történet.

Mi az hoyg nem tetszett? mindenki el volt hűlve, hogy mit garázdálkodsz belső fórumon, én még sem raktalak ki a klánból, pedig megérdemelted volna, inkább eljöttem. Szó sem volt róla, hogy nem tetszett, inkább az, hogy nem tőled vártam ilyet. Mivel téged kedveltelek Laci utána legjobban. Plusz, ez az abba hagyom a játékot dolog is az elejétől látszódott, érződött rajtad, hogy kamu az egész. 100%-ig biztos voltam benne. És igazam is lett

Last edited by Hex; 06-07-2011 at 05:48..
 |  

| 

06-07-2011, 09:08

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 2011-06-06 19:01:09 PetiKE    (#624077) elfoglalt 529 hektárt Loki`ds (#439501) országától. 

grat |  

| The Following 3 Users Say Thank You to Kalapácska For This Useful Post: |  |  |  

| 

06-07-2011, 13:10

|  
	| 

| Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 72%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kalapácska  2011-06-06 19:01:09 PetiKE    (#624077) elfoglalt 529 hektárt Loki`ds (#439501) országától. 

grat |  
Jó lenne tudni,  mennyibe kerult  .....

Last edited by Ati; 06-07-2011 at 13:15..
 |  

| 

06-07-2011, 13:16

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 5% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Die furrer  Jó lenne tudni,  mennyibe kerult  .....
 |  Az tök mindegy, de nagyon szép látni az utána történteket   |  

| The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post: |  |  |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |