| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  

| 

08-13-2006, 20:05

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 5% Longevity: 99%      |  |  

| 
				 Fullos párbajon változtani kellene... 
 Hej!
 No, a történet. Ma voltam egy fullos párbajon, ahol 500 épület mindenből (jah, kocsma, templom csak 300 volt), és a seregek, vari-toli is 50k. Négyen voltunk, kettő nem lépett be. Ugye, mivel nem fért minden sereg el, így fokozni kellett első körben a két játszó orinak. Ezzel nem is volt probléma. Hanem akkor kezdődött a gond, mikor a két nem belépőnek szépen leléptek az egységeik sima lakossá. Köztük és köztünk lett hirtelen 40.000 pont különbség az ő javukra. Mivel a népességük nem hagyta el a házakat, így az ő értékük beállt olyan 226.000-re, míg a mienk volt 185.000. Két órás párbajon esély sem volt ezt a hátrányt ledolgozni.
 Javaslatom, hogy a népesség el nem férő része ugyanúgy lépjen le, mint a sereg, így csökkentve az ország értékét, ha a normál játékban nem is, a párbajban mindenképp, mert így a fullos párbajon nem is kell belépni és szinte tuti nyertes vagy. Gondolom, nem azért lett megvalósítva a full párbaj, hogy ez így legyen.

Vélemény?
 |  

| 

08-13-2006, 20:44

|  
	| 

| Guest |  | 

Activity: 0% Longevity: 0%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LiverPool  Hej!
 No, a történet. Ma voltam egy fullos párbajon, ahol 500 épület mindenből (jah, kocsma, templom csak 300 volt), és a seregek, vari-toli is 50k. Négyen voltunk, kettő nem lépett be. Ugye, mivel nem fért minden sereg el, így fokozni kellett első körben a két játszó orinak. Ezzel nem is volt probléma. Hanem akkor kezdődött a gond, mikor a két nem belépőnek szépen leléptek az egységeik sima lakossá. Köztük és köztünk lett hirtelen 40.000 pont különbség az ő javukra. Mivel a népességük nem hagyta el a házakat, így az ő értékük beállt olyan 226.000-re, míg a mienk volt 185.000. Két órás párbajon esély sem volt ezt a hátrányt ledolgozni.
 Javaslatom, hogy a népesség el nem férő része ugyanúgy lépjen le, mint a sereg, így csökkentve az ország értékét, ha a normál játékban nem is, a párbajban mindenképp, mert így a fullos párbajon nem is kell belépni és szinte tuti nyertes vagy. Gondolom, nem azért lett megvalósítva a full párbaj, hogy ez így legyen.

Vélemény?
 |  De ezt mért nem a megbeszélésekbe írtad?  
De ha párbaj legvégén ti is lefokozzátok volna összes egyséegeket még az elférőket is akkor behoztátok volna 

|  

| 

08-13-2006, 21:04

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Milán™  De ezt mért nem a megbeszélésekbe írtad?  
De ha párbaj legvégén ti is lefokozzátok volna összes egyséegeket még az elférőket is akkor behoztátok volna  |  Hirtelen nem tudtam, hová írjam... 
Annyi pont behozásához, ha jól számolom olyan 200.000 egység kellene. Meg ne arra menjen már ki a játék, hogy jaj, csak a lefokozásnál megellőzzem.... 
Szal szerintem az lenne a megoldás, amit én felvetettem... |  

| 

08-13-2006, 21:06

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LiverPool  Hirtelen nem tudtam, hová írjam...Annyi pont behozásához, ha jól számolom olyan 200.000 egység kellene. Meg ne arra menjen már ki a játék, hogy jaj, csak a lefokozásnál megellőzzem....
 Szal szerintem az lenne a megoldás, amit én felvetettem...
 |  Szerintem az lenne a megoldás, hogy nem szabad olyan párbajt szervezni, ahol a beállított értékekkel az nyer, aki be se lép.    Jó, mondjuk igen mókás, hogy végigjátszotok X órát, majd az nyer, aki mégcsak gépközelben sem volt, no de azért izé...    Tessék átgondolni azt a párbajszervezést. |  

| 

08-13-2006, 21:08

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Szerintem az lenne a megoldás, hogy nem szabad olyan párbajt szervezni, ahol a beállított értékekkel az nyer, aki be se lép.    Jó, mondjuk igen mókás, hogy végigjátszotok X órát, majd az nyer, aki mégcsak gépközelben sem volt, no de azért izé...    Tessék átgondolni azt a párbajszervezést. |  
Mint neked írtam priviben, nem én szerveztem, de szívesen mentem, mert ugye, ki ne szeretne sok egységgel játszani   
Végülis, ha a párbaj engedi, miért ne legyen max? Nem lenne egyszerűbb megcsinálni, hogy lelépjen a nép? |  

| 

08-13-2006, 21:08

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 
 No, most beraktam a megbeszélésekhez ugyanezt, ha gondolod, innen kiveheted Ati   |  

| 

08-13-2006, 21:14

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LiverPool  Mint neked írtam priviben, nem én szerveztem, de szívesen mentem, mert ugye, ki ne szeretne sok egységgel játszani   
Végülis, ha a párbaj engedi, miért ne legyen max? Nem lenne egyszerűbb megcsinálni, hogy lelépjen a nép? |  A szabályok a párbajra is ugyanúgy vonatkoznak, mint a többi csoportra. Hibás szervezés miatt nem a szabályokon kell változtatni, hanem a szervezést átgondolni. |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 

Hybrid Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|