|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

08-08-2006, 16:55
|
Administrator
|
|
Activity: 24%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
tényleg nagyon picik.. nem lehetne valami elütőbb színnel ugyanezt megcsinálni? nagyon jó, hogy most már mindenre van külön villogó, de különböző szinekkel sokkal jobban látható volna..
|
Szerintem jók a kis okonok rajtuk... Felmerült itt, hogy a "régi" színt tegyük alá, pár pixelben, attól magasabb is lenne az egész, és a régi megszokott szín is visszajönne. Mondjuk ez utóbbi szerintem csak megszokás kérdése... Mindenesetre azok elég elütő színek voltak, ami akár használható is lehet.
|

08-08-2006, 17:00
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem jók a kis okonok rajtuk... Felmerült itt, hogy a "régi" színt tegyük alá, pár pixelben, attól magasabb is lenne az egész, és a régi megszokott szín is visszajönne. Mondjuk ez utóbbi szerintem csak megszokás kérdése... Mindenesetre azok elég elütő színek voltak, ami akár használható is lehet.
|
igen, az jó lenne, ha a régi szinek mennének alá.. azt már legalább mindenki megszokta:) de felőlem lehetne akármilyen szinű, csk különbözőek legyenek:)
|

08-08-2006, 21:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Senkivel ellentétben én szemüveges vagyok, és ha több mint 20 órája nem aludtam, akkor bizony elég fáradt, olykor veres a szemem  Ennyit az anatómiámról.
Ikonokról: Látni, hogy valami villog, és mostanra megszoktam, hogy melyik pozíció mit jelent. Ugyanakkor egyetértek CL-el, karakteresebb megjelenítés kéne az ikonoknak, mer úgy lenne az igazi...
|

08-08-2006, 23:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ugyanakkor egyetértek CL-el, karakteresebb megjelenítés kéne az ikonoknak, mer úgy lenne az igazi...
|
Nekem már bőven elég lenne, ha 2-3x nagyobbak lennének a villogó ikonok, hogy tényleg látszanak is ami rajtuk van... 
És születnek emberek.
|

08-10-2006, 08:39
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ha már "minden" (Az új arculatra gondolok  ) marad a "régiben" legalább a kis villogó ikonok kicsit legyenek nagyobbak, de legalább ha a méret maradna is a színeket vissza kellene állítani a jól megszokottakra szerintem is...
|

08-11-2006, 10:01
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Ha valaki állandóan a gép előtt ül, akkor persze, hogy látja az új eseményjelzőket..
Viszont az a funkciója, ami régen volt, hogy akármilyen messziről észrevettem, hogy mi történt az oriban, az már nincs meg..
Ezzel számomra teljesen feleslegessé vált ez a kisegítő eszköz..
Az eddigi színeket mindenképp vissza kellene állítani, s a méreten is lehetne növelni.. sőt.. előnyösebb helyet is lehetne neki keresni..
Bízok abban, hogy a nagyszámú kérés alapján lesz vmi változás ezen újítással kapcsolatban is!! 
|

08-13-2006, 11:52
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Magnum
De ha esetleg kivennénk (összevonnánk) egy két ritkán használt (feljutás, bónusz stb.) menüpontot
|
Öööö, ezeket spec a legtöbben naponta, esetleg naponta többször is nézik. Már mitől lennének ezek ritkán használtak? :-o
A bónusz vipeknek az.
|

08-13-2006, 11:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ugye az most nem komoly, hogy valami ami eddig ránézésre is érthetően és jól láthatóan jelezte az eseményeket, azt ezért cseréljük le, valamire, ami nem látszik rendesen és meg kell tanulgatnod, hogy mikor hol, mi villog? Ezt nem előrelépésnek nevezik nálunk... 
|
Mi a baj azzal, hogy egy új dolgot meg kell jegyezned?
Nem kell ide 4-es metró se, elvégre mindenki most is tudja, hogy honnan hova hogy kelle ljutni, semmi zsükség arra, hogy ezentúl könnyebb legyen, mert akkor meg kell jegyezni, hogy hol áll meg a metró, és az már bonyolult... 
|

08-13-2006, 12:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Szerintem akár maradhatott volna kb. ugyan az, mint korábban, csak nem függőleges, hanem vízszintes csíkban. A percenkénti frissítés is elég szépen tudja növelni az adatforgalmat, akármilyen kicsi is az, ráadásul itt most 4 van!
|
Bár általában maradi és vaskalapos vagyok, azt gondolom, hogy a szélessáv korában nem igazán azt kell szem előtt tartani, hogy jajj hány plusz byte lesz, ha villog valami. Amikor betöltesz egy oldalt, ennek kb a 100-szorosa megy le adatmennyiségben. Ha azt nézegetnéd, hogy van-e eseményed a címlapon, van-e szövifórum beírás, az minimum 2 oldal betöltése, 200-szoros forgalom. Egy (1) ilyen ellenőrzés, hogy ezt a két oldalt megnézed, közel 3 és fél óra folyamatos villogó-frissítéssel egyenértékű. Ha nem akarod, hogy ez a hatalmas plusz forgalmad legyen, akkor lépj ki, amikor végeztél az országoddal, és kérj e-mail értesítéseket. Ez se lesz sokkal jobb, hiszen az e-mail folyamatos ellenőrzése is adatforgalom, az e-mail letöltése megintcsak adatforgalom.
|

08-13-2006, 12:07
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
szerintem az új0tások előkészítésének hiánya itt érződik a legjobban, hisz ha végig ment volna egy kérdőív Admin üzenetként, amiben felmérésre kerül, hogy a játékosok milyen felbontásban és milyen monitoron játszanak, akkor sokkal jobban be lehetett volna állítani az egész design-t...
|
A legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy milyen felbontás mellett játszik, a felbontás viszont gond nélkül lekérdezhető a böngészőből, így az, hogy nem ment körbe kérdőív arról, hogy add meg, hogy SZERINTED milyen felbontás mellett játszol, hátha eltalálod, nem jelenti azt, hogy nincsenek erről PONTOS adatok.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|