Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-11-2006, 23:47
Kari Kari is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Óriásból váltanál gnómra, vagy fordítva?
Tipp: A fellépés előtt add el az összes katonád és szabizz egyet. 3 as csopiban kicsit olcsóbb lehet a katona. De előtte érdeklődj az árak felől. Jó ha a tendenciákat is megtudod. Az árak ugyanis még 3 nap alatt is jelentősen változhatnak egyes csoportokban. Szerintem jó ha van sok pénzed az átépítéshez, de ha nincs, akkor is simán meg lehet csinálni. Kicsit tovább tart.

Quote:
Originally Posted by vonos82 View Post
Sziasztok!

Szépen meghízott a topic, ennek örülök.

Lenne egy kérdésem, 4L-ből fellépve kb. mennyi pénzre lesz szükségem, hogy az óriás-gnóm fajváltást elintézzem? Egyáltalán mennyi pénz a minimum, ami alatt nem tanácsos a durva 3-as csop.-ba lépni? Sajna nincs fent ismerősöm, csak 2B-ben. Nem is piaci infókra vagyok kíváncsi (de ha lennék is, TILOS), csak egy számra: félmilliárd, egy, kettő?

Tudom, hogy nem a pénz határozza meg a játékot, de már megvan a top30 ideje, és mennék is innen, mert nem szeretem ezt a csop.-ot, csak nem akarok túl nagy hülyeséget csinálni...

Szóval?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules