|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-01-2011, 20:28
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Az szerintem határozottan nem segíti elő a játékosok megtartását, hogy egy az összekapcsolás miatt átrakott érdeklődőnek azt a választ adjuk, hogy ha nem vagy VIP, nem kerülsz vissza. Mit gondoltok?
|
Azt gondolom, hogy 5 helyen le van írva (ezek közül néhány vastaggal, nagybetűvel és pirosan kiemelve!), hogy kötelező az országösszekapcsolás, valamint az is egyértelműen le van írva, hogy áthelyezéssel kapcsolatos ismételt felülvizsgálatot csak VIP tagok esetében végzünk.
Örülnék, ha nem menne el a téma abba az irányba, hogy a szabálytalanságokat tűrjük már el mégjobban, mint eddig.
Ezzel téma zárva, a fórum nem az áthelyezésekkel kapcsolatos reklamációk helye, a szabályok pedig nem képezik vita tárgyát.
Köszönöm.
|

03-01-2011, 20:34
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Köszönöm.
|
Nem akartam megindítani ezzel kapcsolatban lázadást, csak gondoltam témába vág, hisz a topic a játékosállomány drasztikus csökkenéséről és annak visszafordításáról szól (főleg, hogy nem is vagyok érintett az ügyben).
Ezzel kapcsolatban egy kérdés: nem lenne pozitív hatása annak, ha a VIP tagság CSAK kényelmi funkciók tárházát adná, különleges bánásmód nem járna vele? Gesztus értékű lenne a nem VIP játékosok felé: "Ti IS fontosak vagytok!"
|
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

03-01-2011, 20:38
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ezzel kapcsolatban egy kérdés: nem lenne pozitív hatása annak, ha a VIP tagság CSAK kényelmi funkciók tárházát adná, különleges bánásmód nem járna vele? Gesztus értékű lenne a nem VIP játékosok felé: "Ti IS fontosak vagytok!"
|
A VIP tagság nemcsak kényelmi szolgáltatásokat nyújt, hanem a szokásosnál erőforrásigényesebb feladatok is arra korlátozódnak. Ilyen például az egy-egy áthelyezéskor, a reklamációk esetleges pozitív elbírálásakor felhasználható teljes országvisszaállításhoz szükséges összes adat mentése. VIP országok esetén ezt a nem kevés mennyiségű adatot külön eltároljuk, és egy ideig megőrizzük arra az esetre, ha szükség lenne rá. Az összes áthelyezett ország ilyen adatát nem őrizgetjük, és az érintett adatmennyiség miatt nincs is tervben ilyen módosítás.
|

03-01-2011, 20:40
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A VIP tagság nemcsak kényelmi szolgáltatásokat nyújt, hanem a szokásosnál erőforrásigényesebb feladatok is arra korlátozódnak. Ilyen például az egy-egy áthelyezéskor, a reklamációk esetleges pozitív elbírálásakor felhasználható teljes országvisszaállításhoz szükséges összes adat mentése. VIP országok esetén ezt a nem kevés mennyiségű adatot külön eltároljuk, és egy ideig megőrizzük arra az esetre, ha szükség lenne rá. Az összes áthelyezett ország ilyen adatát nem őrizgetjük, és az érintett adatmennyiség miatt nincs is tervben ilyen módosítás.
|
Jó. De nem lenne-e pozitív hatása az állományra, ha tervbe lenne véve?
|

03-01-2011, 20:47
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Jó. De nem lenne-e pozitív hatása az állományra, ha tervbe lenne véve?
|
Inkább negatív hatása lenne a plusz adatmennyiség kezeléséből adódóan minden szabályosan játszónak okozott lassulások miatt.
|

04-22-2011, 15:27
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 74%
|
|
Elkezdtem ezt a topicot olvasgatni. Nagyon érdekesnek találtam. Sajnos arra nincs energiám hogy több mint 50 oldalon átrágjam magam. Így elképzelhető hogy olyan javaslatot írok ami már volt, ezért előre is elnézéseteket kérem.
Arra gondoltam, hogy lehetne terjeszteni a hódítót nagyobb közösségi oldalakon, mint például a facebook.
Lehetne egy kis ízelítőt írni a játékról, és azt megosztani mindenkinek az ismerőseivel.
Ezzel szerintem nagyon sok ember meg lenne szólítva, hiszen az ilyen közösségi oldalakon sokszor az ismerősök nem is olyan közeli ismerősök, csak olyan "láttammár", "egysulibajártunk" ismerősök.
|

04-25-2011, 16:39
|
Junior Member
|
|
Longevity: 73%
|
|
Nem olvastam el csak 1-2 oldalt szóval lehet hogy már leírták nagyjából azt amit én fogok.
Én amúgy már öt éve legalább abbahagytam, most tértem vissza, nem tudom meddig tart ki a lelkesedésem
Az alapvető gond szerintem nem a játék felépítésével van, régen se volt jobb vagy rosszabb.A netes "kultúra" alapvetően megváltozott az évekkel ezelőttiekhez képest.Ma már kismillió hasonló játék van, sokkal jobb és nagyobb közösségi oldalak, torrentezés ebből következik hogy sokkal egyszerűbben juthat a user hozzá valamilyen játékhoz, filmhez, akármihez ami szintén leköti a figyelmét... egy szóval sokkal több dolog van az ember látókörében és szerintem a régi idők hódítós hangulatát már nem lehet soha visszahozni a fent említett okok miatt.
Maximum a kezdő szintek lebutításával,élvezetsebbé tételével ami jobban megfogja az új játékosokat na meg erős reklámozással(Facebook pl. jó eszköz lehet erre.)
|

04-25-2011, 17:30
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kincses Kamra
Elkezdtem ezt a topicot olvasgatni. Nagyon érdekesnek találtam. Sajnos arra nincs energiám hogy több mint 50 oldalon átrágjam magam. Így elképzelhető hogy olyan javaslatot írok ami már volt, ezért előre is elnézéseteket kérem.
Arra gondoltam, hogy lehetne terjeszteni a hódítót nagyobb közösségi oldalakon, mint például a facebook.
Lehetne egy kis ízelítőt írni a játékról, és azt megosztani mindenkinek az ismerőseivel.
Ezzel szerintem nagyon sok ember meg lenne szólítva, hiszen az ilyen közösségi oldalakon sokszor az ismerősök nem is olyan közeli ismerősök, csak olyan "láttammár", "egysulibajártunk" ismerősök.
|
van facebook-on...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|