Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-01-2011, 16:46
Artúr's Avatar
Artúr Artúr is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
1 gyors ellenerv: ha majd mar sok 9+ szemelyiseges orszag lesz, nagyon nagy torlodas lesz az elso helyeken mar az 5. szinten is.

Ha ilyen osszevonasra van szukseg, akkor mar nagyon nagy a problema szerintem.
Remy, nincs feltétlenül szükség az összevonásra de mégsem kellene megvárni amíg bekövetkezik a "nagy probléma". Inkább megelőzni kellene a bajt - a játék kifulladását. Hidd el ez előbb fog bekövetkezni mint a 9+ személyiségesek torlódása.

A kommunikáció hivatalos nyelveit el lehet/kell fogadtatni a regisztráció során, ahogy most is elfogad csomó mindent a reggelő játékos.
A célcsoport, a mai tizenévesek már beszélnek legalább egy nyelvet az ide szükséges szinten. Legalábbis akiket én ismerek.

Ha változtatás lesz akkor az lenne a jó ha előbb a grafikai, rávezető feladatos rész kerülne be. Aztán a reklám kampány. És közben monitorozni mennyi új játékos ragad itt.

Aztán jöhetne a nemzetközi hadszintér.

Höhö, kicsit előreszaladtam... de ez lenne a jó irány szerintem.

Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták kínaiul; mi realisták meg lőni.

Eladó egy kitűnő állapotban lévő II. világháborús francia karabély. Sosem lőtek vele, egyszer leejtették.

Last edited by Artúr; 03-01-2011 at 19:35..
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Artúr For This Useful Post:
Sponsored Links
Old 03-01-2011, 17:03
Kalapácska Kalapácska is offline
Member

Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Artúr View Post
Remy, nincs feltétlenül szükség az összevonásra de mégsem kellene megvárni amíg bekövetkezik a "nagy probléma". Inkább megelőzni kellene a bajt - a játék kifulladását. Hidd el ez előbb fog bekövetkezni mint a 9+ személyiségesek torlódása.

A kommunikáció hivatalos nyelveit el lehet/kell fogadtatni a regisztráció során, ahogy most is elfogad csomó mindent a reggelő játékos.
A célcsoport a mai tizenévesek már beszélnek legalább egy nyelvet az ide kellő szinten. Legalábbis akiket én ismerek.

Ha változtatás lesz akkor az lenne a jó ha előbb a grafikai, rávezető feladatos rész kerülne be. Aztán a reklám kampány. És közben monitorozni mennyi új játékos ragad itt.

Aztán jöhetne a nemzetközi hadszintér.

Höhö, kicsit előreszaladtam... de ez lenne a jó irány szerintem.
A 12-éves fiamat kb 8 éves korától tanítják és tanul is angolul a suliban...
Ez teljesen normális max egy kétt őskövületnek nem tetszik a dolgog ...
Esetleg kellemetlen lesz egy rövidebb ideig néhány embernek , hogy nem tud mindenkivel beszélgetni...ha akar velük majd elkezd tanulni , nem veszít vele semmit sőt csak nyerhet ))
Minden csoportban vannak most is igazán bénák és igazán jó játékosok is.
Tehát ez nem lehet ok szerintem
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Kalapácska For This Useful Post:
Old 03-01-2011, 17:13
Harmgor Harmgor is offline
Member

Longevity: 81%

Quote:
Originally Posted by Kalapácska View Post
Esetleg kellemetlen lesz egy rövidebb ideig néhány embernek , hogy nem tud mindenkivel beszélgetni...ha akar velük majd elkezd tanulni , nem veszít vele semmit sőt csak nyerhet ))
maximálisan igazad van
Reply With Quote
Old 03-01-2011, 17:59
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A nemzektözi játékokban 90%-ban magyarok játszanak, így az összevonással nekik távozniuk kell (országütközések), a maradék 10% elveszti az eddigi ellenfeleit, és kap egy rakat újat, akik kiéhezett hordaként támadják le, akikkel még kommunikálni sem tud.

Nem tűnik ez számomra szimpatikusnak.

Ezt az irányt egyelőre felejtősnek tartom.
Egy beépítési folyamat:

1. A legkisebb létszámú csoportba a regisztrációt, fordulást megszüntetni. (1000kör erejéig)
2. Az aktív országok száma visszaesik, a fellépők miatt. A környezet hasonlóvá válik, mint a külföldi játékokban.
3. Ekkor lehetne összevonni a két 5-ös szintű csoportot, és megnyitni a regisztrációt és a fordulást.
4. Az angolban leforduló emberek már csak az összevont 5-ös csoportba mehetnének.

szerintem semmilyen galibát nem okozna, max csak annyit, hogy 1000körig le van zárva a csoport a fordulók elől. De lehet nem is kell 1000kör...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
Old 03-01-2011, 18:08
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Szesy View Post
Miért kéne nekem bárkit is beszerveznem?
Mindenkinek más az érdeklődési köre.
Ha valamelyik ismerösöm meglátja, hogy éppen hódózok akkor megmutatom, elmagyarázom de csak azért mert én szeretek itt játszani még nem traktálok mást
Nem úgy gondoltam, hogy traktálod őket Én az olyanoknak, akik traviznak stb ajánlom elég sokat, eddig sajnos minden ismerősöm itt hagyta a hódot
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Old 03-01-2011, 19:12
kistigris's Avatar
kistigris kistigris is offline
Member

Longevity: 74%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
Nem úgy gondoltam, hogy traktálod őket Én az olyanoknak, akik traviznak stb ajánlom elég sokat, eddig sajnos minden ismerősöm itt hagyta a hódot
Úgy gondolom mindenkinek vannak ismerősei, haverjai akik vagy csak kipróbálták
vagy hosszabb-rövidebb ideig játszottak is itt,úgy mint Red ismerősei.Pontosan őket kellene megkérdezni mi az oka, hogy nem folytatták a játékot.Mivel Remy úgy indította el ezt az egész beszélgetést hogy "Akinek van vmi otlete, az szoljon!".Ezekből a válaszokból el lehetne indulni a megoldás felé.
Szerintem.
Reply With Quote
Old 03-01-2011, 19:52
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

Longevity: 94%

Felvetődött bennem egy olyan gondolat (nem ötlet), hogy lehet, hogy hibásak Ati adatai.
Ugyanis mint azt Te is írtad Ati, sokan már az azonosítás előtt, vagy védelem alatt törölnek, ez a legnagyobb probléma, ezen kéne javítani.
Az az észrevételem, hogy ebben a statisztikában, hogy 10/? ember megy el még ebben az időszakban, benne van az a sok-sok próbareg, amiknek egyike majd oda is kerül, ahova szeretnék (csoport).
Tehát egy játékos játszana egy másikkal, de nem oda teszi a gép, ezért még a védelem alatt töröl.
Ez felveti a kérdést, hogy megbízható-e ez a forrás, és valóban a védelmi időt kéne-e felturbózni, vagy esetleg ez egy nem létező probléma, és nincs miről beszélni...

erről ennyit, más:
szerintem régen sokan játszottak az 5-ös szinteken is, kb 3-szor ennyien.
valamiért ez a szám el kezdett csökkenni
most már csak az eredeti létszám harmadának megfelelő ori van egy 5-ös csoportokban (normál)
kicsit logikai csavart látok abban a felvetésben, hogy azért nincsen játékos, mert kevés a játékos...
amikor sok volt a játékos, akkor miért kezdett el csökkenni? hiszen akkor nem volt gond a kevés játékos
szerintem ez se létezik, mint indok, így erre magától a ténytől (hogy kevés a játékos) függetlenül kéne megoldást találni

mint korábban leírtam, az emberek nem lettek hülyébbek, hogy fényesre kelljen polírozni a popójukat minden óvodás szintű segítséggel.
Úgy gondolom, hogy ha a vizualitás is bekerül a játékba, máris csábítóbb lesz az embereknek, szerintem túl van lihegve a téma.

Ecto
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules