|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-28-2011, 21:56
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Miért pont angol és német?
Mindenesetre sok-sok olyan embert ismerek, aki ezek egyikét se beszél. És nem feltétlenül azért nem, emrt nem akart megtanulni idegennyelvet, hanem mert például profi oroszból vagy inkább kínaiul tud a magyar mellett.
Nem lehet elvárni senkitől azt, hogy pont angolul tudjon. A németet direkt nem említem, mert úgy én se tudok. 
|
Gondoltam ha van angol és német verziós játék akkor sokat nem kell vesződni a fordítással ....
Bár a világon a legtöbben a mandarint beszélik , mert ők valami piszok sokan vannak  ))))))
|

02-28-2011, 23:27
|
 |
Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Gondoltam ha van angol és német verziós játék akkor sokat nem kell vesződni a fordítással ....
Bár a világon a legtöbben a mandarint beszélik , mert ők valami piszok sokan vannak  ))))))
|
Nem a fordítással lenne a legnagyobb gond, hanem a játékosok közti kommunikációval.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

03-01-2011, 01:08
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 74%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Nem a fordítással lenne a legnagyobb gond, hanem a játékosok közti kommunikációval.
|
"Nem a fordítással lenne a legnagyobb gond, hanem a játékosok közti kommunikációval."
Ami azonban nem létszükséglet ehhez a játékhoz.
A szövetség tagjaival kell kommunikálni aztán annyi.
A játékosok a többi játékos döntő többségével ma sem kommunikálnak, mert egyrészt felesleges, másrészt meg tilos is, mert JKSZ-nek minősülne, ha valami valóban hasznosat beszélnének meg egymással játékon belül.
Az általános fórumozás meg csupán a játékban lévő, de attól független közösségi élet.
Azt nyugodtan lehet(ne) folytatni akármilyen nyelven, elhanyagolható a jelentősége a játékbeli sikeresség szempontjából.
Nem akarok konkrét példákat mondani, de más online játékokban is gond nélkül eljátszogatnak egymással vagy inkább egymás mellett az emberek a világ minden tájáról, ugyanis ha nem akarnak vagy nem tudnak, nem szükséges, hogy trécselgessenek egymással ahhoz, hogy sikerélményük legyen a játékban. Illetve elég ha pár embert találnak, akikkel tudnak beszélgetni. Mindenkivel egyszerűen nem szükséges tudni beszélgetni semelyik játékban. A Hódítóban sem az.
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to Almafa For This Useful Post:
|
|

03-01-2011, 08:26
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Almafa
"Nem a fordítással lenne a legnagyobb gond, hanem a játékosok közti kommunikációval."
Ami azonban nem létszükséglet ehhez a játékhoz.
A szövetség tagjaival kell kommunikálni aztán annyi.
|
Plusz kötelezeő jelleggel az ellenfeleiddel, amennyiben külső segítséget (support) szeretnél igénybe venni egy reménytelen és értelmetlen támadássorozat esetén.
|

03-01-2011, 13:35
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Plusz kötelezeő jelleggel az ellenfeleiddel, amennyiben külső segítséget (support) szeretnél igénybe venni egy reménytelen és értelmetlen támadássorozat esetén.
|
Gondolom jelenleg is müxik angol nyelvű support ...
Vagy nem ? Akkor lehet a másodlagos nyelv az angol, elsődleges magyar 
|

03-01-2011, 13:38
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Gondolom jelenleg is müxik angol nyelvű support ...
Vagy nem ? Akkor lehet a másodlagos nyelv az angol, elsődleges magyar 
|
A supportnak semmi köze ahhoz, hogy tudsz-e értelmesen (azonos nyelven) kommunikálni az ellenfeleddel. Ezt nem a supportnak kell intéznie, hanem Neked. Ha nem tudsz angolul, akkor nem fogsz tudni egy csak angolul értőnek érdemben üzenetet írni. Márpedig sokan nem tudnak angolul. És akkor most még csak az angol nyelvet említettem, azt nem, hogy esetleg valakivel románul kéne beszélned.
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

03-01-2011, 13:40
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A supportnak semmi köze ahhoz, hogy tudsz-e értelmesen (azonos nyelven) kommunikálni az ellenfeleddel. Ezt nem a supportnak kell intéznie, hanem Neked. Ha nem tudsz angolul, akkor nem fogsz tudni egy csak angolul értőnek érdemben üzenetet írni. Márpedig sokan nem tudnak angolul. És akkor most még csak az angol nyelvet említettem, azt nem, hogy esetleg valakivel románul kéne beszélned.
|
Aki jelenleg sem tud nekik küldeni anak mindegy szerintem aki esetleg szivesen játszik más nemzetiségűvel majd megtalálja a módját neki, hogy komunikáljanak 
Tanulni sosem volt tilos 
Last edited by Kalapácska; 03-01-2011 at 13:42..
|

03-01-2011, 05:23
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
láttátok a Travián milyen változásokon ment keresztül?
|

03-01-2011, 06:23
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 74%
|
|
Érdekes ez a fórum.
A hozzászólásaim fele meg sem jelent mióta regisztráltam.
Három hozzászólást írtam ide ma éjjel, de egyik sincs itt.
S persze nem az első eset.
Nem nagyon motiváló itt fórumozni, ha a hozzászólások jó része eltűnik valahol útközben. 
|

03-01-2011, 08:29
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Almafa
Érdekes ez a fórum.
A hozzászólásaim fele meg sem jelent mióta regisztráltam.
Három hozzászólást írtam ide ma éjjel, de egyik sincs itt.
S persze nem az első eset.
Nem nagyon motiváló itt fórumozni, ha a hozzászólások jó része eltűnik valahol útközben. 
|
Mielőtt regisztráltál, olvastad a fórumszabályokat. Idézem a vonatkozó részt:
"Az új tagok beírásai minden esetben moderáltak. Ez azt jelenti, hogy egészen addig nem jelennek meg nyilvánosan, ameddig a fórum adminisztrátorai vagy moderátorai ahhoz hozzá nem járultak. Arra kérünk, hogy emiatt ne küldd el az üzenetedet újra és újra."
Minden elküldött üzeneted után is ki van írva, hogy az üzeneted moderálásra vár.
Last edited by Ati; 03-01-2011 at 08:45..
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules