hát ha új grafikáról beszélünk akkor tudom ajánlani az új travián szervert
jó lehet mondani h nem tömeg játékot akarunk csinálni a hódból, h csirivirri játék legyen, de egy ilyen változás vonzza a játékosokat az biztos
aki meg attól fél h a színes környezet miatt lassulna a játékmenet annak csak annyit h körváltás előtt akkor is lesz 1 fix utolsó másodperc, csak lehet h kicsit előbbre húzódna, de az utolsó maradna
a bevezető segítségnek meg nem értem minek kéne külön csoport vagy bármi különcség, szerintem meg simán el lehetnének az 5ös csoportokba, csak tényleg az alap dolgokat magyarázná el és jutalmazná azt aki élne ezzel a lehetőséggel (mindenképp kikapcsolható legyen)
a mentorozás meg szerintem nem lenne az igazi
a legtöbb profinak meg már régen megvan a kialakult 4es szövije, nemhiszem h ezért különválnának, azt meg h a félszeműek vezessék a vakokat nincs értelme
a tolvajok meg varázslók visszatérése meg mindenképp pozítívum lehetne csak, de amíg ennyire kevés kárt tudnak okozni addig tényleg értelmetlenek
mert míg a tolvajokat le lehet fedni, az ártó varázslatokat meg alig lehet használni készültség miatt, míg a 4 órénkénti mészár hamar elveszi a tolvajok és varázslók kedvét
és a kezdő játékosok nem 6-7-8-9 körre fognak lopni
a bankok is irreálisan sokat védenek, de ez már régen át lett beszélve és a "profik" kényelme érdekébe nem lett visszavéve a hatékonysága
|