Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-22-2011, 22:38
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

és akkor következzenek az eddigi emlékezetes eseményeink:
1. Samiékkal összecsapás, egy beragadt inditás, és sok számolás eredményeként:
2011-01-20 03:01:18 Shai hulud (#4082) támadást indított Bajszos Angyalok (#4050) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1653 hektár földet.
2011-01-20 03:01:18 Shai hulud (#4082) támadást indított Bajszos Angyalok (#4050) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1093 hektár földet.
2011-01-20 03:01:17 Shai hulud (#4082) támadást indított Bajszos Angyalok (#4050) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2421 hektár földet.
2011-01-20 01:01:16 Bajszos Angyalok (#4050) támadást indított Shai hulud (#4082) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1832 hektár földet.

a részletek:
Quote:
Tömören. Ráálltam Samiékra, elösször 3körre estem be, majd 2-re, mert elcsesztem és éheztem egyet,mivel elfelejtettem hogy szk-ról bejöve is zabálok
Samiék kiszúrták a jöttömet, és szembe jöttek. illetve szembe lett volna, ha nem akad meg a netem... Szóval láttam a távolban a seregüket, de se a bontásra se az előkészitett 3inditásra nem tudtam rányomni mert elszállt a netem és egy jó 10percig nem is jött vissza (***** upc).

köv körben ott álltam 6körrel samiék felett és robogott felém egy (sztem) közel maxos klánsereg. amit védeni nem volt pénzem, még úgy sem hogy a piacra rakott rúnám ki is ért eladósra. Azt kiszámolgattam,hogy ők és én hova fogunk érkezni az ütés után. nem nagyon volt opció katit+pacit fokozni mert éppen csak 1 biztos seregre maradt volna lovam, azért meg nem éri meg 670k egységet elfokoznom. Maradt Gergő akivel pár napja beszéltük, hogy visszatér majd a játékba, mert ideje mint a tenger, és már az asszony sem basztatja érte mert nincs úgyhogy bevettem Gergőt, ráfokoztam még amennyit kellett. és sikerült az ütés utánra 2körre kerülnünk megint.
Innentől már számolgattam a lehetőségeket, és úgy döntöttem megkockáztatok 3 sereget (illetve még1 be volt készítve ha a foglalt barakkokból kijönnének rám) mert úgy gondoltam,hogy hozok el annyi barakkot hogy mind 3befér. és összejött...

Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules