|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

02-14-2011, 18:54
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nemhiszem, hogy a fejlesztesek miatt lenne ez. Szerintem rengeteg jo fejlesztes volt az utobbi par evben.
Viszont reszemrol ez a tema befejezve, szerintem Te is elvetetted cseppet a sulykot, ha mar itelkezel, Te magad legalabb mutass jo peldat. (Ez vonatkozik Ricsire is)
|
Bámulatos, hogy ezek után még képes vagy megint osztani az észt. Szomorúan látom hogy amit eddig leírtam, egy szó nem jutott el a tudatodig. Bele se gondoltál szerintem.
Az életben, ha én bunkó vagyok, és erre rájövök, akkor bocsánatot kérek. Nekem így tanították! És ha erre sor kerül, mindig egyenesebbnek érzem a gerincem. (fórumon is volt már rá sok példa)

02-14-2011, 19:02
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Bámulatos, hogy ezek után még képes vagy megint osztani az észt. Szomorúan látom hogy amit eddig leírtam, egy szó nem jutott el a tudatodig. Bele se gondoltál szerintem.
Az életben, ha én bunkó vagyok, és erre rájövök, akkor bocsánatot kérek. Nekem így tanították! És ha erre sor kerül, mindig egyenesebbnek érzem a gerincem. (fórumon is volt már rá sok példa)
|
Jelen esetben ne haragudj, kizarolag Te voltal bunko. Ez sem eszosztas volt reszemrol, hanem normalis velemeny. Asszem maradjunk a jovoben is annal, kinek mi megy - en irok neha otleteket, te meg nyomkodod a lefele kezeket, es sajnalkozol, hogy de rossz iranyba halad a hodito...
Ertelmetlen egymashoz szolni, ha ilyen a mentalitasod. Hogy pedig ne csak egy nick legyek, gyere el nyugodtan barmelyik Gun bulira, ha ugy erzed, ott esetleg jobban el tudnad mondani a velemenyed.
|
|

02-14-2011, 19:04
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
lálálálá. Nincs véletlenül jobb dolgotok ? az asszony pl. virágra vár  Vigyetek neki egy csokorral aztán töltsétek együtt az estét  csak egy jó tanács
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following 5 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

02-14-2011, 19:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Jelen esetben ne haragudj, kizarolag Te voltal bunko. Ez sem eszosztas volt reszemrol, hanem normalis velemeny. Asszem maradjunk a jovoben is annal, kinek mi megy - en irok neha otleteket, te meg nyomkodod a lefele kezeket, es sajnalkozol, hogy de rossz iranyba halad a hodito...
Ertelmetlen egymashoz szolni, ha ilyen a mentalitasod. Hogy pedig ne csak egy nick legyek, gyere el nyugodtan barmelyik Gun bulira, ha ugy erzed, ott esetleg jobban el tudnad mondani a velemenyed.
|
Nem haragszom, de gondolom te se haragszol hogy szerintem meg te vagy a bunkó!
nem megyek el a bulira köszi a meghívást, mert ha már itt nem akarok veled kommunikálni, majd pont veszem a fáradságot és utazom azért hogy személyesen is elmondjam?
most se szóltam volna hozzád
Az, hogy rossz fele megy a hódító, részben a te hibád is. Most felhívom a figyelmed rá és meg se hallod.  Ezek után nem mondhatod hogy csak sajnálkozom. Megtettem, felhívtam erre a figyelmed. Rosszul csinálod értsd meg
Az, hogy jól ismered a játékot tök sok jó lehetőséget biztosítana. De az egészet elcsapod ezzel a nyegle hozzáállásoddal az emberekhez.

02-14-2011, 19:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Az, hogy rossz fele megy a hódító, részben a te hibád is. Most felhívom a figyelmed rá és meg se hallod.  Ezek után nem mondhatod hogy csak sajnálkozom. Megtettem, felhívtam erre a figyelmed. Rosszul csinálod értsd meg
|
Bocs, de ennel nagyobb butasagot reg olvastam...
|
|

02-14-2011, 19:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Bocs, de ennel nagyobb butasagot reg olvastam...
|
nem gond, te is sok hülyeséget hordtál össze
|
|

02-14-2011, 19:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
nem gond, te is sok hülyeséget hordtál össze
|
Csak visszajöttél "közénk".  Mint látszik nem olyan könnyű ezt elkerülni. :/

02-14-2011, 19:38
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
köszi.. jót nevettem a "beszélgetéseteken" 
|
|

02-14-2011, 19:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Kubbi, ha nem akarsz véleményt nyilvánítani a fejlesztésben a te dolgod. De akkor asszem ne másokat hibáztass,hogy rossz irányba megy a játék, mert ha te másképpen látod, akkor csakis TE és azok tehetnek róla, akik hasonló véleményen vannak, és nem adnak ennek hangot. Ne felejtsd el azt se,hogy nem szópárbajozni,hanem érvelni kell, és nem kell feltétlenül 10órát vitázni. lehet az az egy érv is amit irsz meggyőzi Atit. mert elsősorban nem a támogatók száma, hanem az érvek számítanak Atinál...
Quote:
|
Amúgy pont nem Remy az az ember aki miatt annyira rossz irányba megy a játék... hanem pont a játékot nem,vagy csak részben ismerő fedező matyi A-s elfek egyesült szakszervezete, és főszószóli. Kik mindent megtesznek azért,hogy nehogy játszható legyen az A egy picit kevésbé aktív, nagy ismeretséggel,A-s tapasztalattal nem rendelkező friss fellépőnek... mert minden olyan módositást, ami az inaktív orik segítését, támogatását szolgálná rögtön lehordanak.
|
|

02-14-2011, 19:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Kubbi, ha nem akarsz véleményt nyilvánítani a fejlesztésben a te dolgod. De akkor asszem ne másokat hibáztass,hogy rossz irányba megy a játék, mert ha te másképpen látod, akkor csakis TE és azok tehetnek róla, akik hasonló véleményen vannak, és nem adnak ennek hangot. Ne felejtsd el azt se,hogy nem szópárbajozni,hanem érvelni kell, és nem kell feltétlenül 10órát vitázni. lehet az az egy érv is amit irsz meggyőzi Atit. mert elsősorban nem a támogatók száma, hanem az érvek számítanak Atinál...
Amúgy pont nem Remy az az ember aki miatt annyira rossz irányba megy a játék... hanem pont a játékot nem,vagy csak részben ismerő fedező matyi A-s elfek egyesült szakszervezete, és főszószóli. Kik mindent megtesznek azért,hogy nehogy játszható legyen az A egy picit kevésbé aktív, nagy ismeretséggel,A-s tapasztalattal nem rendelkező friss fellépőnek... mert minden olyan módositást, ami az inaktív orik segítését, támogatását szolgálná rögtön lehordanak.
|
nyilván van sarkítás abban amit Remynek írtam, mert bunkó módon a vita hevében olyanba kötött bele aki nem is vitázott.
Majd fényezte önmagát hogy milyen szuper ötletei vannak és hogy számoljam össze a megvalósult javaslatait. (minek is?!)
Erre ment a sarkított megfogalmazás Remynek a fejlesztéssel kapcsolatban
mert megint a hátam közepére nem kívánom hogy egy szaros ujjacska miatt cseszem itt az estémet...
Azt hogy miért nem adok ennek hangot már leírtam, gondolom olvastad 
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|