|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Függőnek érzed magad?
|
Igen
|

|
168 |
69.14% |
Nem
|

|
75 |
30.86% |

01-31-2006, 17:07
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Núha, teltház lesz az elvonón 
|
nyugi lesz hely bőven 
|

01-31-2006, 17:16
|
Guest
|
|
|
|
Az asszony szerint az az első, hogy bekapcsolom a gépet mikor hazamegyek, és csak 15perc után vagyok hajlandó mással foglalkozni egy kicsit  Ez már függőség? 
|

01-31-2006, 17:19
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by malamut
Az asszony szerint az az első, hogy bekapcsolom a gépet mikor hazamegyek, és csak 15perc után vagyok hajlandó mással foglalkozni egy kicsit  Ez már függőség? 
|
ez már az. komolyabb akkor lesz ha hajlandó leszel hajnalban óránként felébredni hogy távolt nézz. visszafordíthatatlan pedig akkor, ha óránként távolt nézel, de csak akkor ébredsz fel, ha jön is valaki 
|

01-31-2006, 21:33
|
Guest
|
|
|
|
volt idő,mikor függőnek éreztem magam és lefekvés előtt azon gondolkodtam h építsem be az ütött földem msánap meg hasonló,de kigyógyultam és most már ösztönös;-)..
|

04-26-2007, 11:39
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lepidus
volt idő,mikor függőnek éreztem magam és lefekvés előtt azon gondolkodtam h építsem be az ütött földem msánap meg hasonló,de kigyógyultam és most már ösztönös;-)..
|
Én is valaha függő voltam,sokszor inkább ezzel játszottam tanulás helyett,és mindig ezen agyaltam.Hála istennek és apámnak hogy megváltoztam,de még mindig játszom vele viszont abba tudom hagyni és másra is gondolok.
Ami a Queosiát illeti,lehet hogy pár magyar profi átmegy és leaprítja a külföldieket
Amúgy szerintem azért okoz függőséget mert járatni kell az agyadat(stratégia mi egymás)és ez internetes játék más embereket kell legyőznöd és menni felfele a ranglétrán.nekem ezért tetszik 
|

04-26-2007, 12:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rudi
Én is valaha függő voltam,sokszor inkább ezzel játszottam tanulás helyett,és mindig ezen agyaltam.Hála istennek és apámnak hogy megváltoztam,de még mindig játszom vele viszont abba tudom hagyni és másra is gondolok.
Ami a Queosiát illeti,lehet hogy pár magyar profi átmegy és leaprítja a külföldieket
Amúgy szerintem azért okoz függőséget mert járatni kell az agyadat(stratégia mi egymás)és ez internetes játék más embereket kell legyőznöd és menni felfele a ranglétrán.nekem ezért tetszik 
|
De jó neked hogy abba tudod hagyni  nekem idáig se apám, se bnőm nem járt sikerrel (a multkor majnem repült a mobilom mert moziban kezdtem el wapozni kv-kor...   

04-27-2007, 10:18
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
|
Ez már biza komoly dolog  Van egy jó ötletem de ez kor függő fogd a barátnődet vonuljatok be egy üres szobába ahol nem zavarnak........Nem folytatom nem szeretném hogy a moderátorok letiltsanak de szerintem tudod mire gondolok  Inkább azon járjon az eszed ne a gépen az úgy is megvár 
|

04-27-2007, 10:21
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Ez már biza komoly dolog  Van egy jó ötletem de ez kor függő fogd a barátnődet vonuljatok be egy üres szobába ahol nem zavarnak........Nem folytatom nem szeretném hogy a moderátorok letiltsanak de szerintem tudod mire gondolok  Inkább azon járjon az eszed ne a gépen az úgy is megvár 
|
A szobafestés nem foglalhat le ennyire...   
|

04-27-2007, 11:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Csak egy óránál rövidebb dokumentumfilmeket nézek moziban. 
A viccet félretéve, ennyire még nem vagyok fanatikus.
*Lehet ez azért van, mert nem játszom olyan régóta...*
|
Én se vagyok vmi régi játékos, de hát ez van függő vagyok
Quote:
|
hmm meglehet oldani azt is 2 kv között csak sietni kell, hogy a cigi is beleférjen  

02-02-2006, 14:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Én nem vagyok fügö csak hát mitt csináljak amikor rá érek 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|